171

Минаващ

преди 5 години

До Анонимен' Сърбите са наши врагове винаги са били и винаги ще бъдат '!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ ДА МЕ РАЗБИРА КАКТО ИСКА!!!!!!!!!!!!!!!

170

наблюдател

преди 5 години

До Община Вълчедръм единството на сърбите и руснаците почива социопатно болестно състояние .. че са най-великите и това ги свързва като манталитет. в пропагандата си винаги някой ги заплашва.. винаги някой ги ограбва .. а в действителност и двата народа държат насила другеи народности под окупация.. унгарците в Войводина например а да не говорим за руснаците.. и това им подклажда самочувстието.. болни народи..

169

Анонимен

преди 5 години

Ако направим сравнение на езика на омразата използван у нас и в Сърбия, то те остават живи вегани

168

Хюго Бос

преди 5 години

Смешният Бай Куй обеща пълна подкрепа за сърбите в ЕС и веднага си показаха зъбите. Но ние сме ди виновни- поне да беше поставил условия на сърбите, че поне да има основание за този конкурс...

167

Анонимен

преди 5 години

Преди време писах, пак ще го напиша- Не се заигравайте със сърбите!Кой както иска да ме разбере.

166

Анонимен

преди 5 години

Не ме харесват, все тая ....

165

Анонимен

преди 5 години

Сърбите явно не са стока, има нещо сбъркано в тях, дори най-големите им съюзници Черна Гора ги изоставиха.Така Сърбия изгуби и излаза си на море и стратегическото си значение.А бяха най-великите-по времето на Югославия.

164

Анонимен

преди 5 години

169 Абе, бая си има. А и в София и Пловдив са единствените два града, в който съм виждал хора със свастики да се разкарват и да викат "Хайл" и "***".

163

Анонимен

преди 5 години

164 - Още ли вярвате, че сте с нещо повече от другите ? Защо ?

162

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

ХА ХА ХА Пълни глупости са да отговаряш на хора ,които вървят напред , а си обърнали гллавата назад!Защо трябва да им обръщаш внимание!Те сами ще се спънат !Този вид пропаганда при съвремените комуникации , е празна работа!А ефектът е обратен!Оставете ги и не им обръщайте внимание!

161

Щирлиц

преди 5 години

Малко е,че им взеха Косово.

160

СатаНАТО

преди 5 години

След предателството на крал Милан и заграбването на Македония, всякакви зверства са изгледали като справедливо отмъщение. Танто за танто.

159

Анонимен

преди 5 години

За жалост е основателна омразата на сърбите, но вината не е на българския народ, а на властта у нас, която го е допуснала.

158

69949699349

преди 5 години

Някъде бях попаднал на "западно " определение за Балканите - " Място , където всички се мразят помежду си , но са обединени в омразата си към Турция " / в този смисъл/

157

Анонимен

преди 5 години

На Балканите има само 1 интелигентен народ и това са българите. Всички други нямат акъл и за 5 стотинки.

156

game1

преди 5 години

вярно е това, което казва шоп-а - лоша дума за съседите няма да чуеш никъде и по селата /там хора не останаха/.За управленците и по-крайни - да!А за сърбите - съжалявам ги...какво да мразя пале ??! Те го казаха колегите долу - битка от тях не сме загубили, били сме се срещу всички !! и всичките сме ги били 1!!И пак ще ги бием !! Само с деца и старци ако трябва !!!АЙ СИКТИР !

155

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да гледат ЕС през крив макарон.

154

шоп

преди 6 години

До Турчина-Къде я виждаш тая омраза, ти приятели българи имаш ли, защото аз имам приятели турци.Има омраза към османизма, фанатизма и простотията на някои ,,турци", а не към турците като цяло.Иначе щяхме ли да ходим по турските курорти? За малките населени места не знам, но в София никой няма да ти създаде проблем само защото си турчин.

153

Община Вълчедръм

преди 6 години

Ние българите сме наистина толерантна нация. Даже през комунизма не помня да е имало литературен конкурс в училищата на тема турските зверства. Това че сърбите са ни избрали за кръвни врагове си е техен проблем. Подклаждането на такава омраза няма да ги доведе до нищо добро и няма да излекува ничии рани. Неминуемо ще доведе до неприязън и от другата страна (каквато винаги сме имали към тях). Няма как да изпитваш респект и доверие към човек, който демострира такава примитивна омраза спрямо теб.

152

Анонимен

преди 6 години

Те сърбете друго не могат. знаеме си ги.