11

Анонимен

преди 6 години

ФИРОМ отново утича и няма да получи покана през юни за членство в НАТО,другарят Зечевич/Заев-ски/както и Груевич отново започва да шикалкави и сам вече призна че НЕ ОЧАКВАТ РЕШЕНИЕ НА СПОРА С ГЪРЦИЯ!Смърдия скоро няма да помирише ЕС а преди това България трябва да ПРОГЛУШИ ЕП ЗА ИСТИНАТА ЗА СРЪБСКИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В ПОВАРДАРИЕТО И ДНЕШНА ЮГОИЗТОЧНА СМЪРДИЯ!ЧАК ТОГАВА ДОГОВОР И СЪС СЪРБОЙЦИТЕ или както казват да вървят на майка си в....!Язък му на Борисов за Цеца АРКАНОВИЦА!

10

медиевист

преди 6 години

То и България е била до Ниш и Белград. По времето на Самуил, Рашка е била под български контрол. по времето на Калоян Белградската и Браничевската крепост са дадени на България и са към нас чак до времето на Иван Асен. А Стефан Душан е женен за сестрата на Иван Александър, за да му се подмаже. Охридската архиепископия с българин начело е включвала почти целия балкански полустов. Ние можем да имаме по-големи претенции.

9

Анонимен

преди 6 години

Сърбе на върбе!

8

Къци от Крагуевац

преди 6 години

Много ви Уважавам братя българи.Само дека у историята Ви има много мента.Ако се зачетете по-добре ще знаете , че Сърбия е до София била. Между София и Трън сте го заграбили незаконно.

7

Анонимен

преди 6 години

Засега само античните марсианци говорят за "периодот мегю двете свЕтски вОйни"за да не го нарекът сръбското управление ОКУПАЦИЯ и още не смеят да кажат ЗА СРЪБСКИТЕ ЗВЕРСТВА НАД "МАКЕДОНЦИТЕ"защото не им се връзва с тезата че са им първи приятели и братя!Българската войска точно в тоя регион КОЙТО Е ДАДЕН НА СЪРБИЯ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е ИЗБИВАЛА СРЪБСКИ ГЛАВОРЕЗИ каквито бяха четниците на АРКАН,ШЕШЕЛ,МИЛОШЕВИЧ и заради което "великата смърдия"е в небитието!КОВАЧЕВ ДА ГО КАЖЕ НА БОРИСОВ!

6

Анонимен

преди 6 години

Винаги са били шовинисти.Много ни мразят...ама спокойно и ние не ви обичаме.А тези претенции може да си ги набутате там където слънце не огрява.

5

Анонимен

преди 6 години

Сърби я Сърбия, сърби я!

4

Пъци

преди 6 години

Това крадливо сръбско племе какво иска, заграби от България западните покрайнини, заграби Македония, сега това...да не забравят само "братята" сърби за Сливница, дето храбрата Българска армия ги сурвака!

3

Анонимен

преди 6 години

Искам да видя мнението на нашите русосърболюбци ултраправославни патриоти бранещи люто сръбската храброст и достойнство!Иначе както е написано излиза че българската войска е вършела зверства забележете В ЮГОИЗТОЧНА СЪРБИЯ/ЗАПАДНИ ПОКРАЙНИНИ/КОСОВО И ВАРДАРСКА СЪРБИЯ /ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ/!!За нещастие на сръбските шовинисти КАКВИТО СА И ПОПОВЕТЕ ИМ в Косово не са знаели че българи ги требят А УЧАТ ЗА СРЪБСКИТЕ ЗВЕРСТВА НАД АЛБАНЦИТЕ,така учат и в Босна ,и в Хърватско!

2

Анонимен

преди 6 години

Нищо друго не можеш да очакваш от православните си братя. От векове все едно и също.

1

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ НАЛИ ХОДИ ДА ГИ ЦЕЛУВА, ТАКА ЩЕ Е И С МАКЕДОНЦИТЕ, НЕКА САМО ДА ГИ ПРИЕМАТ В ЕС.