151

Анонимен

преди 6 години

155, коя е тая? Да не е Moдepaтора?

150

Анонимен

преди 6 години

Много ги защитихте сърбите... Още има руини в Белград...

149

така ни се пада

преди 6 години

А ние продължаваме да защитаваме Сърбия и да обвиняваме САЩ за бомбардировките по времето на Милошевич , въпреки че САЩ бяха напълно прави и бомбардираха един отвратителен сръбски режим , но бай *** обвинява САЩ и подкрепя сръбския диктатор ! Винаги сме подкрепяли онези ,които ни мразят и ни тъпчат ! Русия изби 30 000 невинни българия ,беше против съединението , а ние - братушките та братушките , сякаш мед и масло са ни намазали на филията !

148

1

преди 6 години

Нама такова нещо като език на умразата. Няма такъв език !Стига въвеждахте несъществуващи джендърски понятия !Слезте на земята !

147

Революция

преди 6 години

Глоби и бой за етническа, религиозна, расова дискриминация и постигане на обединение на държавата!!! Също и намиране на местоположението на *** в интернет и трепане и бой да им дойде акъла! Забрана за гласуване от други държави!! Ако ще гласува да си седи в страната! Възстановяване на пътищата веднага и с маркировки!! Раждане на повече деца с цел демографията и засилване и увеличаване на армията!! Задължителна казарма за отбрана на родината следователно от развит подобряването на икономика

146

Анонимен

преди 6 години

Трябва да спрат тези всявания на омраза!Взеха ни Македония,западните покрайнини, Морава,че и голяма уста имат!Превърнаха българското население в Македония в сръбски еничери.Не случайно българите имаха една фраза "Граничим със себе си".Те генетично всички съседи на България са с български гени.

145

Анонимен

преди 6 години

Нормално е, разбирам ги Сърбите, след като ядоха такъв бой 1915, разбирам ги. Но всичко си има предистория от времето на Междусъюзническата война. Беше добре когато с Гърците нарушиха Лондонския договор. Долни лицемери са Сърбите.

144

Революция

преди 6 години

Спиране на всякакви фалшиви печеливши билети с изключение на тотото!!! Безплатно здравеопазване и образование. Засилване на икономиката с най силният коз земеделие, животновъдство и туризъм!!! Само това ще въздигне икономиката до върха! Работното време да е и с нощна смяна и с повече заплащане! Прибиране на домашните любимци от улицата в приюти за отглеждане!! Прибиране на сираци и бездомни в домове за отглеждане!! Чистене на улиците от отпадъци. Солени глоби за хвърляне на *** по земята!!

143

Анонимен

преди 6 години

Издевателствата над българите в Македония довеждът до атентата в Марсилия .Сърби и гърци винаги ще са против нас , независимо в какви съюзи сме .

142

Революция

преди 6 години

директно и в затвора да влезе!! Никаква жал!! Смъртни присъди за убийство!!! Като тръгнеш да пресичаш на пешеходна пътека, стъпнеш ли, онзи с колата спира на място, ако не Директ в затвора Баце! Всички *** предавания по телевизиите да се премахнат и на тяхно място нещо образователно и смислено за живота! Спирането на сеченето на дървета за огрев и засаждане на нови. Огревът трябва да е с газ от Русия с разговори.

141

Айдук

преди 6 години

До До 124- понеже те усещам че си турчин,ще ти отговоря-Чувал ли си за Таню Николов и за създадената в Беломорска тракия през 1922г. Българо турска вътрешна революционна организация-БТВРО? Защо са се бунтували и българи и турци при това заедно срещу гърците като им е било толкова хубаво,според теб?Подобно е било и в Сърбия,само че без турци-ВМРО.Къде са ви турските малцинства в ГЪРЦИЯ,Сърбия и Румъния-избити и прогонени,не говоря за помаци.Добре че ние сме толерантни иначе нямаше да те има сега

140

безпартиен

преди 6 години

До за ТурцияВ цялата история на нова България никога Турция не е нападала и не е навлизала в територията на страната ни!Четете историята!Нападали са ни и Русия и САЩ,но никога Турция!Където и да отиде те в съвременна Турция сега,ще Ви посрещнат като най-добър съсед-комшу!

139

Айдук

преди 6 години

До за Турция Докато мислиш по този начин-,,кой ще ги спре" никой няма да ги спре.Ние самите трябва да ги спрем,преди всичко и след това да мислиме за съюзниците. Между другото преди Балканската война са ни смятали за много слаби, след нея ни наричат-,,прусаците на балканите",преди сръбско-българската също се е приемало че нямаме кой знае какъв шанс, а сме ги тотално разгромили.

138

Анонимен

преди 6 години

Българите сме мутри, батки, чалга фенове, акохолици, селяни, убийци, крадци и ритаме жени по спирки и в метрото нищо чудно и сърби да сме клали. Щм сме с фашистите от ЕС отново не ни е чиста работата.

137

Анонимен

преди 6 години

Значи все пак истината е че българите наистина са правили зверства в Сърбия ?Ние защо това не го учим по история ? Хитро е премълчано както и много други бъл зверства

136

Някой

преди 6 години

Начи викат, че българите едва ли не са ходили да ги колят. За вс си има причина и тоя къв фалшив отговор дал. Ама освен глупости нщ др не могат да измислят. Е как веднъж не говориха как ще оправят улиците или как ще махнат корупцията или да строят болници, заплати да дигнат и пенсии еее само за глупости дрънкат да замажат положението и да отстраняват погледите на българите от тва как ни завладяват ОТНОВО

135

за България

преди 6 години

България е обезкървена и унищожена..............без армия, корупция във всички сфери, министерства, разсипано здравеопазване и образование ...............най-големите врагове са между нас, а се правят на "големи европейци и патриоти"!

134

за Турция

преди 6 години

Турция е вечният и най-големият враг на България.Турция на Ердоган е опасна, защото вкара аскера си в Сирия НЕЗАКОННО.Ако утре Ердоган реши да анексира част от България кой ще го спре???НАТО ли?Или Русия, с която се скарахме за да угодим на "западните си приятели"???

133

Анонимен

преди 6 години

Ковачев вместо да си прави Пи Ар да иде да види от какви разбойници страдат хората по селата и в западналите райони.

132

за Балканите

преди 6 години

Балканите са били експериментално поле на западната политика и дипломация...........затова историята на Балканите е пълна с агресия и войни!!Виновни сме и балканските народи, лесно се поддаваме на стадния синдром!!!