58

Морски

преди 6 години

Сиромах човек - жив дявол.Българина ще му намери цаката и на тоя закон.Долу режима на ГЕРБ!!!

57

Discovery

преди 6 години

Епа време беше... само дано и да се прилага много сериозно това. Щото колко пъти съм виждал движещи се ТЕЦ-ове по пътя, то дими, то чади... да не говорим за външния вид на колата дето все едно още малко и ще се разпадне. Тука една кола дето вече не става за нищо се препродава още и още... и се кара и кара...

56

Гробкопач

преди 6 години

До защо не мислите?Мисля. Свинетка, не ми трябва. Моят "таралясник" минава по всякакви пътища и ме води там, където електрическите автомобили на Свинетка, няма да ме заведат. Никога няма да го фърля на моргата. Забравете! По-скоро, ще бутна ПП ГЕРБ от власт. Това го чуйте, много добре. ще накървавя улиците на България, ще има и още трупове, но ПП ГЕРБ ще падне от власт.

55

Чоко

преди 6 години

Крайно време е да се вземат драконовски мерки срещу всевъзможните таралясници по нашите пътища. Всеки *** вече е с Ауди 3 или 4 и си мисли, че е докопал Бог за шлифера. Служебна дерегистрация, основен ремонт и чак тогава на пътя. Това са единствените нормални мерки за чистотата на въздуха и да не се изтрепваме по пътищата.

54

До 50

преди 6 години

До АнонименАмериканските тецове са най-еко от всички останали, например тези на Ковачки.С най-модерни пречиствателни системи, за милиони.Но, кой да ти чете и да се интересува. Важното е да се плюе...при това по "американците".

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Кажи че не се интересуваш от околната среда.След години децата ти ще живеят в замърсена среда ако сега не се предприемат мерки.

52

Анонимен

преди 6 години

Да спират и автобусите. Виждал съм автобус бълващ огромни кълбета дим.

51

Анонимен

преди 6 години

Поредната простотия на Екосъюза преведена с много грешки.ЕС каза ,че въздухът е мръсен 3 месеца ефирно зомбиране!ЕС каза ,че имаме много жертви на пътя цяла година закони,нормативи и други.Това ли са най-големите проблеми в БГ.Или когато покажем ,че заплатите са 300Е и на родните политици и пари под краката,че нещо друго им е записано в докладите.

50

Анонимен

преди 6 години

А, бълващите дим *** кюмбета със стари дрехи, гуми и др?Не за друго, а защото в София не мирише на изгорели газове, а на САЖДИ и ПУШЕК.Но, логиката гербаджийска...никой не може да я стигне.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47А тока за теслата ще идва от американските "Марици" . Текният дим не е вреден защото е либерален.

48

Анонимен

преди 6 години

И на мен не ми харесва , но друг начин няма. Старите коли ще се оборудват с катализатори ,а тези които не стават на моргата . При такова количество стари коли каквито са в България без рестрикции няма да стане .

47

Някогааа, но не сега

преди 6 години

част от песенНаказателен кодекс:Чл. 196а. (Нов - ДВ, бр. 89 от 1986 г.; изм., бр. 10 от 1993 г.) За кражба в особено големи размери,представлява особено тежък случай,наказанието е лишаване от свобода от десет до тридесет години и конфискация на цялото или част от имуществото на виновния.Чудесен текст,а казват закони и правила няма."в случай на установяване"-ей това ми хареса.Регистрацията в КАТ как ще мине?Катаджия боядисва с флакон газовете в бяло...Непротивоевропредседателствайте !!!

46

Анонимен

преди 6 години

Направо да направят Тесла да може да се кара без винетка и без да се плаща годишен данък. Такива коли трябва да има по българските пътища.

45

Чиновник

преди 6 години

До Един българинОбщината вече е договорила покупката на 60 чисто нови автобуса, които се движат на метан и 15 изцяло електрически. А вие мрънкащите мижатурки, изобщо нямате намерение да се откажете от 15 годишните си дизелови таралясници.

44

защо не мислите?

преди 6 години

До ГробокопачАма вероятно ревеш и си недоволен пътища, условия и тн? Но както и да е, това с данъка на страна. Ако ние сами не си пазим здравето и не си променим начина на мислене се закопаваме сами, независимо коя партия управлява.

43

Анонимен

преди 6 години

Rabotodatelite da davat zaslujilite zaplati na horata i horata da kupuvat novi koli mafioti kvo iskate vie horata da se ka4at na kone i magareta li?

42

Анонимен

преди 6 години

Когато на Запад не могат да минат преглед заради вредни емисии, хората си дават колите на морга, а досега ние се възползвахме от този факт и карахме "нов внос".Ами... тоя тарикатлък свърши.Свиквайте да се откажете и от още тарикатлъци!

41

Гробокопач

преди 6 години

До защо не мислите?Нищо няма д аплащам на гнусният рекетьор Борисов. Още не съм си платил данъка и минал ГТП. Всеки път, като се замисля, че трябва да отида, за д анапълна гръцмуля на Бойко се отказвам и си намирам друга работа. Данъка си стои неплатен. Няма. Няма. Няма!

40

Гробокопач

преди 6 години

Мразя ПП ГЕРБ! Лиляна Цоцолана, докато не ни качи на каруци с коне или на шейни с кучета, няма да миряса. Движимото имущество на българина е трън в очите на ПП ГЕРБ. Не им дава възможност да дишат;)))от злоба и яд.Трябва да се ликвидира ПП ГЕРБ!

39

защо не мислите?

преди 6 години

В тази страна всеки се опитва да е тарикат, защото е модерно. Масово хлапетата си режат катализаторите на 20+ годишните дизели, за да им "чади черн;илка". Малоумно е. За коли с орязан катализатор, данъкът трябва да е троен. Тровиш останалите-плащаш и за тях. Просто е. Да видим колко *** ще се бръкнат по 500-600 лв. за данък само защото са решили, че тяхната "гъзария" е най- важна. И каква е тази простотия с плащането на част от данъка, за да минеш ГТП? Плащаш всичко и тогава отиваш.