18

МaйМyнaтa

преди 6 години

Приятно довозване на чипосаните А3 и WV4

17

ДУПНИЦА

преди 6 години

До Жоро..... ДВАМА МОЙ ПРИЯТЕЛИ - ТИРАДЖИИ СЕ ПОХВАЛИХА НАСКОРО С НОВИ МЕРЦЕДЕСИ 2000 ГОДИНА НА ПО 160 И 180 000 КМ. ИНАЧЕ ЛЪСНАТИ , НАПУДРЕНИ И Т.Н. ПЛАТИХА СИ ПО 50 ЛВ. ЗА ДИАГНОСТИКА И КАКВО ИЗЛЕЗЕ ??? НАРЕД С ПРОБЛЕМИТЕ ИЗЛЯЗОХА И ИСТИНСКИТЕ КИЛОМЕТРИ . ПО-НОВИЯ МЕРДЖАН ОТ 2002 БЕШЕ НА 360 000 КМ. А ОНЯ ОТ 2000 Г. НА ... 720 000 КМ. ...??? ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

16

...

преди 6 години

Само мрънкачи, само недоволни, само разбирачи... Вие какво искате всеки *** да си търкаля 20 годишния Гоуф или Бе еН Ве? Вие какво дадохте на България? Вашата кола изправна ли е? Плащате ли реалния данък или сте инвалиди, или тая държава нищо не заслужава е най-лесното оправдания? Много от вас пикаете срещу вятъра и акате до извора, ама нямате акъл да го разберете...

15

Анонимен

преди 6 години

Явно народа е нахранен и охранен, инак не би търпял толкова гаври. То не бяха увеличения на винетки и каквото се сетите. Буден народ да ги е изринал тези от властта отдавна.

14

Г

преди 6 години

Събирачи на пари. Това сте вие в общината. Тази сутрин облаците с гъста жълтеникава маса се издигнаха от кварталите в подножието на Витоша и вече налазиха града. Там сборище на автомобилисти ли имаше?!

13

Анонимен

преди 6 години

До ЕНЦОЕдна жигула 1300 безнин хвърля в пъти по-малко отровни частици от един 15 годишен ТД, а те са любими на бг турбо-гъ зара с аудито.

12

Анонимен

преди 6 години

Да, явно управляващите няма да мирясат, докато на територията не започне придвижване само с каруци. То и натам са тръгнали нещата, де...

11

Анонимен

преди 6 години

При колите с филтър за твърди частици, бълването на кълбета дим е част от правилната му работа. Това минку рушвета ли ще го констатира? Или пак се имитира дейност и дреме на държавна хранилка.

10

Анонимен

преди 6 години

До MenИ германец ако сложиш в тази среда ще започне да се държи като нашенеца. Ниски доходи, корупция и липса на сигурност. За какви прегледи говорим???Събудете са малко бре хора. Искали в центъра коли евро-5-6, а около него непълнолетни карат каруци.

9

Анонимен

преди 6 години

Автобусните фирми "офъщяха зарзалите";)Да не говорим за строителните фирми със стара техника!

8

бай петко

преди 6 години

защо от общината не мият улиците?или тях ги интересува само как да прибират данъци...с колко да се увеличи синята зона...с колко да поскъпне синята зона...кое междублоково пространство да се застрои...

7

ЕНЦО

преди 6 години

РАЗНИ МОСКВИЧИ , ЖИГУЛИТА И ЛАДИ ОТ 197 И НЯКОЯ ГОДИНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТАТ ОТ УЛИЦИТЕ , КАКТО И МЕЧТАТА НА БЪЛГАРИНА - ПАСАТ КОМБА ОТ 1990 Г. - ВСИЧКО ТОВА ЗА СКРАП...

6

Жоро

преди 6 години

това за превъртането на километража и да го видя, няма да повярвам :-)

5

бай петко

преди 6 години

също така няма статистика колко от ПТП-тата са следствие на лоши пътища, липса на маркировка, знаци и т.н. според КАТ всичко е "несъобразена скорост" колкото до кълбата дим те се получават и от некачествените горива, но там според проверките всичко е ОК... замърсяването с ФПЧ се дължи също така на отоплението с твърди горива, индустрията тежката строителна техника... също така мръсните улици когато колите минат по мръсни улици и вдигнат във въздуха ФПЧ кой е виновен?

4

Анонимен

преди 6 години

Че той тиквостан трябва да остане без рейсове и камиони като ги спрат!Или за тях няма да важи щото фирмите са на ония дето измислят законитабе!

3

Анонимен

преди 6 години

М,чи то катализатора по-скъп от бракмата ми бе...

2

Маринов

преди 6 години

До MenВярно !!!

1

Men

преди 6 години

Докато не станат прегледите истински файда от тия мерки, всеки знае че има много места на които нищо не проверяват и ти лепят стикерите.