38

Анонимен

преди 6 години

GLASUVAL SI ZA GERB I VECE GO POLUCAVASH.A OSHTE NISHTO NE STE VIDELI.

37

Анонимен

преди 6 години

Жигулито не е руска кола!Алкохолиците се мъчиха,мъчиха- първо беше москвича, който правеха на машините отмъкнати от Германия, барабар с релсите, после ЗАЗ, неуспешни реплики на Плимут, разбирай ВОлга и най накрая платиха на Фиат и понеже са много умни, друго не можеха да измислят за 50 год.Руснака е алкохолик, той само пие и убива.

36

@

преди 6 години

Поредните административни мерки които само ще стимулират корупцията.Автомобил след 5та година или 100 000км изисква поддръжка и смяна на части/агрегати, затова в богати страни хората ги продават. Не си струва поддръжката на тези автомобили в съответствие с евро стандартите. Нашите джамбази ги купуват на едро и карат в тикволандия. Тук им свалят катализаторите, превъртат километражите, сменят някои изтъркани компоненти (волан) и ги продават като "карани от възрастна пенсионерка".Не ли?

35

Анонимен

преди 6 години

Да го ду'ха Автомобилна администрация.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Хората искат да се оттърват от техните на глупаците, които са се навили да ги купят. Не те са лудите.

33

До: 30

преди 6 години

Прах в очите е само.Плашат гаргите.Но кой ли им се връзва?

32

Анонимен

преди 6 години

Защо от Европа пак ни набутаха стари рейсове? А след това изискват да не се ползвали стари защото замърсявали. Във Варна през 2014 година докараха стари рейсове брички от 2000 година използвани в Европа.

31

Един българин

преди 6 години

Ееее, а дано!Аре да я видиме Фандъкова как ще спре половината автобуси на градския транспорт бълващи кълбета дим като пернишки печки на кюмюp?Сутринта на път за работа с моята скромна дизелова кола, на която изобщо не се вижда нищичко да излиза отзад, застанах зад един автобус МАН от оранжевите, мисля че по линия 285.Ей, ocмъpдя ми душата, хем на затворени прозорци ми се умириса душата от него!Кълбета не, ами облаци дим бълваше от ауспуха му!

30

кКк

преди 6 години

Като ви чета коментарите по-долу, се убеждавам, че мерките на правителството и КАТ са адекватни.Ще ви научат на ум и разум по трудния начин.Няма да ви дишаме отровите я!

29

До 11

преди 6 години

Дизел с DPF филтър, ако застанеш зад него дори не би разбрал, че работи!Големи сте разбирачи...!Да, колите трябва да се държат в добро състояние за да няма допълнително замърсяване на и без това отровената до МAX природа от комунистическите крематориуми, наречени ЗАВОДИ!

28

Анонимен

преди 6 години

Eiii taq darjava s qki zakoni.Nikade po sveta ne sahtestvyva takava darjava s mnogo zakoni i takav 4ist vazdox, 4estito na jiveehtite ovce v neq.Nakraq tykovih i rehat danese diha i vazdoxat.I ovcete totalno hte zableqt.Dobre se pokazvat s zakoni kato idvat evropeiskite parlamentarni ko4ove.Bravo Borisov,bravo parlamente.

27

Анонимен

преди 6 години

Защо ще ми е единен електронен стикер, сега и неелектронен върши работа, а когато е електронен най-добре нищо да не се лепи на стъклото

26

Анонимен

преди 6 години

До ЕНЦОНе съм на жигула, но ти отговорих, защото пишеш откровенни глупости, а имам приятели които имат жигули като колеционерски и струват в пъти повече от твоя тд на 10-15 години.пп. детска работа си!

25

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да се промени! Просто искат да гепят едни пари да има за ДМС.

24

Сержант

преди 6 години

Ала бала е всичко.

23

Един

преди 6 години

Всяка 3-та кола е със свален катализатор, отзад се носят облаци черен дим. Всеки 2-ри мотор вдига шум над допустимото. Това е видно за всички. И и отново всички реват, че е мръсен въздуха. Толкова пр-ост народ няма никъде в Европа, абсолютно никъде.

22

Анонимен

преди 6 години

До кълбета дим=правилна работаАбе ти *** ли си или се правиш? Купуват се продухани милионици, ама ТД щот някой чул че е икономик, и после ходим с него младост-центъра.. добре бе, ама не ти ли прави впечатление че като дадеш газ пуши, за кво го купуваш тоя копрор .. един добре работещ дизелов мотор НЕ ПУШИ ВИДИМО дори и без системи.. Проблема обаче е отоплението на твърди горива. Там няма кво да се направи освен дотирано ударно газифициране *** нямат капацитет лапачите да го приложат

21

ЕНЦО

преди 6 години

До Анонимен 13 ПИЧ , ТИ ЖИГУЛА ЛИ КАРАШ ??? АКО СИ ОЩЕ НА ЖИГУЛА , ЗНАЙ ЧЕ НОВИТЕ КОЛИ ИМАТ ХИДРАВЛИЧЕН ВОЛАН И НЕ Е НУЖНО ДА ТРЕНИРАШ ВСЕКИ ДЕН БОДИБИЛДИНГ ЗА ДА МОЖЕШ ДА ВЪРТИШ ВОЛАНА НА ЖИГУЛАТА , СЪЩО ТАКА ИМАТ ПАРНО И КЛИМАТИК , ДИГИТАЛНО РАДИО +СД И ДВД И ОЩЕ КУП ЕКСТРИ ... ТАКА, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ЗАБРАВИШ ЖИГУЛАТА ...

20

Анонимен

преди 6 години

Никаква идея за развитието на града и по-лошо - никаква идея за развитието на останалите региони в държавата, та да се върнат хората по родните си места, защото половин България се изсипа тука. Не ги обвинявам хората, никой не напуска родното си място от добро, ама София се задъхва. Управляващите знаят само да преливат от пусто в празно!

19

Пич

преди 6 години

Лелееее, държавата се разработи и реши, че трябва да се спазва закона. След още 5 години очаквам някой да се сети, че не може колата или мотора да издават звук все едно ракета излита в космоса. Ама след 5 години, на малко стъпки, да не искаме много ...