90

Barni

преди 8 години

Проф. Колев: Ще съдя Ваня!_______________________________Това е добра идея! А след решението на съда - насрещен иск!

89

Катя

преди 8 години

Нагъл дъртак, който злоупотребява със служебното си положение с цел лична облага. Дядка, чичка, прииска ти се да правиш секс с внучката си ? Така ли? Ами ти си голям мъжага бе. Гледах предаването и всичко си беше в контекста, нямаше нищо извадено от него, както се опитва да го представи "мъжагата". Уви, простотията е нелечима болест , не зная как е станал професор , но липсата на морал и ниските плътски страсти изпъкват, направо ми вадят очите.

88

Firefly_b

преди 8 години

Додо, подкрепям напълно Вашето мнение! А относно Магърдич и Рачков- и двамата са ми противни и ми се повръща от тях.

87

Firefly_b

преди 8 години

Добре де, няма ли някой, който познава Ваня лично, да се изкаже също по въпроса? Може пък да е ходила редовно на лекции и да е примерна студентка

86

некой си

преди 8 години

До АнонименЗащо не кажи как започна работа в НТ

85

некой си

преди 8 години

Поздравявам я с песента на ХИПОДИЛ - АРИВЕДЕРЧИ

84

Анонимен

преди 8 години

Браво Ваня.Можеше да постъпиш като много други,да си затвориш очите и лесно да си вземеш изпита,но ти постъпи като една достойна жена,която не се страхува от последствията.Да си припомним някои случаи с обратно на това поведение.Например:Плеймейтката черната Златка,която има "вишу" със специалност "икономика",когато я попитаха какво е овърдрафт тя не можа да каже.Да не говорим за излагацията и със столиците и държавите.Как мислите,че си е взела изпитите?!А като нея са много други.

83

Анонимен

преди 8 години

В държавата *** тези неща се случват постоянно от много години насам.Директори на предпрития,дребни началници в частния и обществен сектор се възползват от своите позиции за да докопат някое младо момиче за перверзните си навици.Често пред страха от уволнение или както в случая за лесно вземане на изпит много момичета приемат мръсните оферти,затова прави чест на Ваня,че зстана пред цялата страна и изобличи перверзника.

82

АТАКИСТ

преди 8 години

до 125 То и мястото на професора не е в хотелска стая очакващ масаж от ученичка, а зад катедрата но...к'во да се прави...Най- много на този свят мразя оправданието, когато знаеш че си виновен. След това лъжата. Защото има вариации след като излъжеш, да не се оправдаваш като тоя ***, а да си признаеш!

81

Анонимен

преди 8 години

Как нагло лъже този професор,просто не е истина.Тя му предложила масаж.Не били негови думите,а монтаж.Професорееее,в днешно време с новите технологии много лесно може да се докаже лъжата ти.А момичето през цялото време те питаше какво ще правите в този хотел и отговора всички го видяхме.Така че,престани да се излагаш повече,не ти ли е достатъчен и този сеир?А тук като гледам цялата рода се е впрегнала в защита на сладострастника.Смех!

80

АТАКИСТ

преди 8 години

до 117На кака ти Ваня й пука толкова какво мислят за нея хората, колкото й пука с кого ще спи тази вечер- за нея важното е кой повече ще я облажи финансово. За какъв морал, достойнство... за какво пукане плямпаш?

79

Атмар

преди 8 години

Удивителна е наглостта на професора!НСА трябва да го съди за уронване на престижа на академията. И отнемане на професорското звание. Освен ако за тях това е прието за нормално явление!?Колкото до коментарите-някои от тях са просто срамни и показват културата и възпитанието на коментаторите.

78

Анонимен

преди 8 години

Гоче, съгласието за секс не е предложение, Гочееее....правиш ли разлика?

77

www

преди 8 години

Това е единственото възможно поведение от страна на престъпника. Хубаво го е посъветвал адвокатът му.Първо, със съпругата си има само "мрънкащ" проблем, защото той докарва маса пари от корупция вкъщи. Тя може и да не е доволна, но ще си трае и ще го подкрепя, поне пред камера.Второ, част е тежка корупционна схема и неговите авери трябва да го подкрепят.Трето, докато се точи делото, жертвите са длъжни да мълчат. Губи няколкостотин лева за делото, но така си "купува" забрава за известно време.

76

Анонимен

преди 8 години

Гоче, само дето единствено професора й предлага секс на тая. Не тя на него. Сещаш ли се?

75

Абсурдистан

преди 8 години

Ако му е за първи път или за ограничен брой пъти -ок. Но ако това му е начин да дава изпити- въобще не го съжалявам този. Така му се пада. И коментарите отдолу са поредното доказателство как в бг.то ВСЕ ЖЕРТВАТА Е ВИНОВНА, когато потърси справедливост. Мисленето насадено от соца да си със силните на деня без оглед на морал и етика води до такива извращения на човешката психика- слабия е виновен. Жалки сте.

74

Анонимен

преди 8 години

Едни хора говорят за опраскване на съдийки и разни други далавери, но понеже записът е "нелегален",нищо не им се случва и циркът продължава. А този човечец го изкараха по-черен от всичко в държавата, какво като е предложил секс, ако студентките не приемаха предложенията му, нека го нападат, но щом са се възползвали от неговите оферти много пъти, не е само той за линчуване...

73

Анонимен

преди 8 години

важно е, че на професора жена му го е разбрала и простила.......а ви е си пишете мъдрости...все пак с професорска заплата по лесно се живее

72

Анонимен

преди 8 години

На професора не му стигная излагацията в "Господари на ефира",та продължи да обикаля студията с глупавите си и безпочвени оправдания.На всичкото отгоре щял да съди адреналинката,че го е изложила.А пък благоверната му съпруга,вместо да му бие шута,щяла да се бори за да бъде оневинен.И с кого ще се борите госпожа?С правосъдието ли или с тези,които изнесоха на показ кирливите ризи на вашия съпруг?Или ви е много мъчно,че кранчето от НСА секна към вас???Достойнство нямате ли,бе госпожо?

71

Шарли Ебльо

преди 8 години

Тоя дърт хомосекшъл що не спре да се излага ?!!!