110

Hayvan

преди 8 години

Professor po trevni sportove - po tezko ot topkite si NE e vdigal

109

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова е станало.Дане би професора да е искал да и вади око ако тя бе приела предложението.

108

Анонимен

преди 8 години

ми да съди когото си иска; не ни занимавайте с похотливи извратеняци, дето критическата ги е блъснала у главу и не могат да си намерят място. Професор? Не, посмешище! Занимава цялата страна с мокрите си мечти, в които, обаче, не е сигурен. Прецакан.

107

Анонимен

преди 8 години

Ако професора беше някой богат и млад влиятелен бизнесмен нещата щяха да имат друг край.

106

Анонимен

преди 8 години

И в моя университет също имаше няколко такива където не прощават.Това което си говорехме помежду си,не беше кой какво го е питал ,а на кой колко е взел :)

105

Анонимен

преди 8 години

Студенския град одавна се е превърнал в сварталище на пронститутки сутениори наркотрафиканти,криминално проявени и каква ли не ***.Какво толкова учат като по цяла нощ са в чалготеките.После заплитат интриги,като Ванчето.

104

do 113

преди 8 години

До Сама си го навряИ с какво е компрометирана бе .? За мен това момиче не е компрометирано, а оня дъртофелник. Това е злоупотреба със служебно положение.

103

Анонимен

преди 8 години

Щом Христо Ботев му е адвокоат, няма как да не спечели делото

102

Адреналинстващ

преди 8 години

Оставете професора на мира. Той е специалист в областта си. Студентките обаче са специалистки в друга област... защото са адреналинки или кандидат-адреналинки.Стегнахме до там професорите, които са специалисти да учат *** адреналикнстващи и адреналинстващите да правят сензации от които оставаме без професори-специалисти.Ами накрая адреналинки ще станат професори, а университетите - инкубатори за адреналинки.Къде ме търсиш може би, образование?

101

Анонимен

преди 8 години

Точно така, тая Ваня само се предлага,ау че лоша Ваня..

100

ZFix

преди 8 години

Това го има само в България. На престъпниците все някой номеар им върти. Па как се случва все на хора с "ангелски" души номера да им въртят... Че и ще съди другите... мазен космат чувал. Я да ти се извинят веднага.

99

Анонимен

преди 8 години

И Ваня не е цвете за мирисане.Не я познавм, но може да е жена с леко поведение.Изнудвала го е за пари с това скалъпено видео, а той не си е платил.Не се е сетил да режисира и той някакъв клип,как тя го изнудва за за голяма сума мангизи.Може да сме прости но не ядем доматите с колците.

98

Инспектор Стрезов

преди 8 години

Ора, елементарно е! Да се направи по едно изследване с полиграф на двамата, още известно като Детектор на Лъжата и да се види 99% от истината!

97

niki

преди 8 години

Професорът чувал, че през интернет *** може да се вдигне рейтинг. Колкото и да я плюете момичето, фактите са такива - гледахме видеото и на всички ни е ясно.Само някой мало*мен путинист може да си помисли, че като плати на някакви тролчета и ще си оправи репутацията. :)

96

Оху

преди 8 години

За такова предложение трябва не да я съдиш,а да я черпиш приятелю! :))

95

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ КОГАТО СТАНЕШ НЕУДОБЕН НА НЯКОИ "ХОРА" ВИНАГИ СЕ НАМИРА НАЧИН ДА ТИ СКАЛЪПЯТ НОМЕР !

94

тролгеносен

преди 8 години

Ой, милия пръч, и той невинен!! Баси нагляра!! След всичките тези записи, хотелски стаии и проче..........Тооочно като Волен пред клекшопа. И той беше невинен и дрънкаше същите глупости.

93

Барчо от Барбароса

преди 8 години

Каката, сластно върти чупки и захранва буйната фантазия на всеки мъж и че.....джия. После един от тях решил да осъществи физически контакт и тя скокнала, "за каква ме мислите".Разликата от духовната е....ан до физическата такава е нищожна, според Библията.

92

1

преди 8 години

СТУДЕНТКАТА ПРЕДЛОЖИ И АЗ СЕ СЪГЛАСИХ НА МАСАЖ БЕЗ СЕКС В ХОТЕЛСКА СТАЯ .САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ .

91

една българка

преди 8 години

До ДодоАбсолютно съм съгласна с Вас, че арменецът Халваджиян а антибългарин! Все още ме боли как прецака на финала на ЕксФактор трите наши талантливи момичета от АВА заради някякъв руснак! Да си ходи в Армения, той и цялото му домочадие, което доста удобно се е настанило в обществения живот на България, а те плюят ли плюят в ръката от която пият!