10

1

преди 8 години

СТУДЕНТКАТА ТИ ПРЕДЛОЖИ МАСАЖ В ХОТЕЛСКАТА СТАЯ И ТИ СЕ СЪГЛАСИ ?????????ПРОФЕСОР КОЛЕВ ЛИ СИ КАКЪВ СИ НЕ ТЕ ЗНАМ , НО ТИ ЛИЧИ ,ЧЕ ЛЪЖЕШ ПРОСТО ТИ Е ИЗПИСАНО НА ЛИЦЕТО. КОЛЕВ КАКЪВ МАСАЖ,КАКВА ХОТЕЛСКА СТАЯ. И ТИ ВЛЕЗЕ ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ ИЗКЪПЕШ ,И СИГУРНО СЕ СЪБЛЕЧЕ ГОЛ ПРЕД НЕЯ ИЛИ ТЯ ИЗЧАКА В КОРИДОРА НА ХОТЕЛА ДОКАТО СИ ВЗИМАШ ДУШ.А ЗАЩО СЕ КРИЕШ В БАНЯТА КАТО ВЛИЗА ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕКИП ,НАЛИ Е САМО МАСАЖ ОТ СТУДЕНТКА ИЛИ ПЪК НЕ ?????

9

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно е прав човекът да съди шавливата адреналинка. Не е получил услугата , която е очаквал все пак. Дали е било просто масаж или масаж със" щастлив край" все тая. На като знаем коя е"масажистката" съм убеден че е второто. И тая непорочна студентка ще обясни ли как си е вземала изпитите досега, щото нейните колеги май изобщо не са я виждали в университета

8

Анонимен

преди 8 години

Нерезът стопутник,както самият той се нарича, трябва да бъде скопен незабавно, а после да съди който си иска.

7

Мона Пена

преди 8 години

Защо този гнусен професор не е потърсил за масаж свои колеги? Нали в НСА се обучават рехабилитатори. Той просто така се е смилил над нещастното момиче и ако бил доволен щял да я предложи и на жена си. Ами тогава защо не я заведе вкъщи, а я заведе в хотел. Ама не той, а тя го завела в хотел???!!!! Ами ти, пръч такъв, защо се съгласи да отидеш в хотела със студентка? *** ли си? Такава гнусотия отдавна не бях виждала. И какъв е този адвокат, който се наема да го защитава? Дано да няма дъщеря!

6

Анонимен

преди 8 години

Абе ,че човека падна в капана то е ясно.Обаче дали преди разговорите ,които са записани и ни пускат не е имало и такива които не са записани.Такива в които тази девствена и непорочна девойка предизвиква и подтиква човека към някои неща.Иначе как си представяте някой ей така да предлага на някой без да го познава секс ,подкуп или някакви услуги.

5

Анонимен

преди 8 години

Стиснал се е,не е платил договореното и студентката му отмъщава. Аз редовно чу..кам ученички и студентки,но винаги си плащам договореното и нямам проблеми.

4

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с този професор,нали го наказаха.Като захванете да дъвчете една тема,та няма край.Толкова други проблеми има в държавата с които сериозната журналистика трябва да се заеме.

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Колев, паднал си ниско, паднал си, защо се закопаваш вместо да се скриеш? Стана модерно сега да съди *** и пульо някой си.... и ти за да измиеш срама си предприел тази практика? Не става, ка.вал, нагазил си в ДОСТОВЕРНИТЕ *** от които цял живот няма излизане- петното върху името ти.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя е егати гнусния тип.

1

Vlad_ko

преди 8 години

Тоя дърт мераклия май този път трудно ще се измъкне...