130

Kastracia

преди 8 години

А приемането на масаж от студентка не е проблем?

129

Анонимен

преди 8 години

От къде на къде има личния телефон на професор?

128

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам какъв й е проблемът на тази, да си сяда на д-то и да чете и да се явява с останалите студенти на изпит. Като не й се чете или пари или секс..

127

АК-47

преди 8 години

Признай си, бе, мульо! По достойно ще излезеш от ситуацията.

126

Маса-аааж

преди 8 години

И той веднага съгласен - да направи едно добро на момичето. Да не си помислите! :)

125

Анонимен

преди 8 години

Професорът може да вземе доста голямо обезщетение от съчинителите на тази подлост и от изпълнителката Ваня. Но какво ще му струва на човека като нерви и здраве....А за пресата едно ще кажа. След като шоуто и набеждаването е по-важно от един български професор, изучил сума ти хора на занаят,съдбата и съдбата на семейството му от една десетокласна никаквица от шоу програма . затварям ви, не ми трябвате

124

Анонимен

преди 8 години

Е сред като и тай *** е студентка невинна и невинна студентка майко мила българското образование умре лека му пръст

123

be are be

преди 8 години

tq tus che ne e stoka se vidq, mahaite q taa skochibra

122

Анонимен

преди 8 години

Ваня две думи на кръст не може да каже пък изпити ще взима. Я стига! Зруги изпити взима тя юрганско чаршафни. Ясно е. Оставете човека. Не вие срам. Някаква карва го натопила за пари и пресата професор перверзник ура дайте да го изядем А тя каква е??? Безрамници сругуващи на безсрамна карва.Шанаджии.

121

Скункси

преди 8 години

Ваня е държала изпит пред Магърдич Харваджан и то не един а много и ги е вземала с отличие. Ваня не е държала университетски изпити пред университетски професори. Но питам до къде ще стигне България в която се вярва на Ваня а не на науката и на професорите? До там да държи изпитите на Ваня за шоута на Магърдич с отличие а за университетските изпити на които няма хал хабер да се явява да викат шута Рачков да й ги взима с рекет.

120

Джумаец

преди 8 години

Леле, като я гледам тази Ванчето, направо салам си иска, салам си получава, изобщо, и Божинов и целия отбор на Горна Джумая плюс Рачков и Съсела ще оправи и око няма да й мигне. Голема е

119

Валериевото коте

преди 8 години

Валери Божинов, както пише пресата, се забъркал в скандал със същата тази перверзна Ваня. Тя било новото му коте. Защо не уволнят Валери Божинов и защо на котето се вярва, а на професора - не?

118

Анонимен

преди 8 години

Спортната академия е ковачница на кадри, кьораво, куцо и сакато взима висше от там - не случайно адреналинката се е насочила да завърши именно там.

117

Ела ме изяж

преди 8 години

Таня Адреналинката я видох на снимка. Много перверзна. Цялия нет е пълен с писмена как зубри за изпити. За какви изпити зубри Ваня Адреналинкова, като устата й е толкова голяма, озъбена сластолюбно и с такова конкюбинско червено червило - ела ме изяж. Все се е зазубрила. Мани. От гримиране и масажиране кога й остава време за изпити. Направо е набутала човека срещу неустоимо предложение от клоуна милионер от скандали Рачков. То и Рачков трябва да рани Мария с червеното червило.

116

Заглавието е

преди 8 години

Похотлива адреналинка взима изпити срещу масаж и няколко бинки за теле скандал, който гъделичка душиците на дребния булгарин рачковист.

115

Анонимен

преди 8 години

Хем глупав, хем нагъл.

114

правосьдие

преди 8 години

Злоупотреба сьс служебно положение 3години условно, 10 000 лв.Глоба и 100 дни общественно полезен труд.

113

123

преди 8 години

и съпругата на амбразурата, горката

112

тролгеносен

преди 8 години

Този е уникален "професор" по рекет. От момчетата парички от момичетата "пички". Или даваш или да!!

111

Анонимен

преди 8 години

Кой знае колко много пари са и дали на Ваня за този театър.