150

Баба

преди 8 години

Някои човешки същества мислят с главите си, в които има изградена ценностна система. За други човешки същества морал, етика, култура са непознати и те обикновено живеят в гетата. Не виждам какво прави различен професора от тях. Срам, срам,срам и погнуса...

149

Анонимен

преди 8 години

Цялата държава представлява един професор и една Иванка.

148

да бе

преди 8 години

Дъртакът е виновен. Момичето е младо още, а този като поне има жизнен опит, защото е такъв за.***.вял негодник. Браво на Ваня! Така се постъпва с п.ох.отл.иви от.ре.пк.и, дето все жените са им виновни, че те не могат да остискат. Ами на дебелаците храната ли е виновна, че я има. Само, че едни са слаби, а други чрево.у.го.д.ници. Жените им виновни, а този на възраст не го ли е срам. Само така с похо.тл.иви.те него.дни.ци! Браво Ваня!

147

Анонимен

преди 8 години

Напълно съм съгласен с номер 200 Адреналинката и тя е виновна, защото подтиква професора да извърши престъпление след като се съгласява да отиде в хотелската стая с него. И престъплението не е че ще правят секс, а това, че след секса професора ще каже на своя приятел другия професор да й пише хубава оценка по предмета който не може да вземе с учене тъ.пата па.ча.

146

Анонимен

преди 8 години

Дори и Проф. Колев да се размине с по-сериозно наказание, СРАМЪТ си остава и ще го преследва навсякъде ... Браво на "Господари на ефира", че предприемат истински действия относно подадени към тях сигнали от зрители!

145

Анонимен

преди 8 години

На въпросната студентка вижда ли ли сте снимките из мрежата....хммм....много секс има в нея..-

144

Анонимен

преди 8 години

Най-циничното от всичко е, че в съседната статия се пише за едно момиче, което още от 14 годишна е принуждавана да проституира, също така е написано, че България е един от основните донори на жива плът за секс робини и донорство на органи, като само един процент от жертвите биват спасени, но това не е скандално, занимават ни тук с някаква си дето приластявала професор...и това бил скандалът...срамота...

143

Анонимен

преди 8 години

РЕАЛНО ЖЕНИТЕ ЗА КАКВО СА НУЖНИ НА ХОРАТА? Ами възпроизводство и отглеждане на потомството и грижа за дома. Какво са се юрнали да "учат" и да правят кариери? Всъщност в Япония жените до скоро нямаха и право на глас, това до някъде ако не и напълно обяснява технологичното и икономическо чудо на Япония.

142

Анонимен

преди 8 години

Хм..даа..на жена вяра да нямаш. Въвежда те в грях, а осле ти си виновен. Всъщност имаше един много хубав цитат от библията " Най-отпред вървяха хората и децата, а подир тях добитакът и жените::))))

141

Анонимен

преди 8 години

Лошо се е подвел по акъла й, тя му звъни по телефона и т.н. а хората още предди ммного години са рекли: "поискал акъл от 100 жени и накрая направи това, което ти смяташ за правилно". Трябва да се претеглят нещата внимателно на везната, като не й се чете пиши двойката и готова.

140

Анонимен

преди 8 години

Жената въвежда мъжа в грях така е било винаги, още от Адам и *** та до днешни дни, така че не виждам драма или скандал...

139

до 206

преди 8 години

Какъв скандал, какви пет лева...че някаква си не чела и звъняла по телефоните на преподавателите....

138

Анонимен

преди 8 години

моята дъщеря завърши истински реален университет и когато имаше сесия, а и не само сесия си седеше вкъщи здраво на д-то и си четеше, а не ходеше да звъни по телефоните на професорите де преди изпитите си, не знам изобщо дали някога е имала телофона на който и да е препоавател, силно се съмнявам.

137

Анонимен

преди 8 години

И сега какво когато изкараш недъзи те на скапаната държава пълна с ей такива дърти другари като тоя и оня от стрелча си виновен така ли

136

Анонимен

преди 8 години

Абе другари ами ако това момиче беше вашата дъщеря дали и тогава щяхте да мислите така

135

ODESSA

преди 8 години

Баш шефа генерал. Професор пи физическо. Многи ме кефят ония дъртаци на балкона от кукленото шоу

134

Анонимен

преди 8 години

Интересно как стотици ако не и хиляди момичета преди нея са се явили и са си взели изпита, а тя не може даси прочете и да се яви заедно с останалите, има телефона на професора...мнооооого мътна е тая работа...

133

Kastricia

преди 8 години

Kolev лягай си :) по един или друг начин ще си получиш заслуженото, дърт нерез. Каквото и да правиш посоката за теб е само една. По-добре свиквай с мисълта..

132

Вики

преди 8 години

Професорът, че е похотлив - няма спор. Че се възползва от положението си - несъмнено. Но и момичето не му е чиста работата. Мисля, че и тя търси атракцията и прекалява с популярността си. Ако наистина и контакти са имали преди това .... Абе - мътна и кървава по нашенски!!

131

Анонимен

преди 8 години

Или ще чете и ще се явява с останалите, и ще придобива знания или ще масажиира, така е и в живота...