70

АТАКИСТ

преди 8 години

Масларова открадна 11 милиона и я оправдаха, вие очаквате от професорчето да не си търси правата за някакво смешно предложение от негова страна, въпреки запис? Не ме разсмивайте!...както казваше великият Богомил Райнов!

69

Анонимен

преди 8 години

А Валерия Бeлчeвcкa - онази отгоре в дясно на малката снимчица, съществува ли в реалноста, или е измислена като Eлкa Василева? Потърсихме в нета и това лице май не съществува... Виртуалното пространство е много удобно за създаване на "журналисти".

68

Анонимен

преди 8 години

А Валерия Бeлчeвcкa - онази отгоре в дясно на малката снимчица, съществува ли в реалноста, или е измислена като *** Василева? Потърсихме в нета и това лице май не съществува... Виртуалното пространство е много удобно за създаване на "журналисти".

67

Анонимен

преди 8 години

атакисте, само мишо бирата ли беше? а всички забравиха за доктора който се"обеси" на катерушката пред входа си веднага след като доказа че Лазар Колев дето е в затвора не е убиеца на сестри Белнейски...и колко още куп случаи...

66

Анонимен

преди 8 години

Нагло и гнусно прасе...

65

професор по ръгби ??

преди 8 години

ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ БИЛ СЪГЛАСЕН САМО НА МАСАЖ БЕЗ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ ОТ СТУДЕНТКАТА В ХОТЕЛСКАТА СТАЯ .ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ СЕ СЪБЛИЧА ЧИСТО ГОЛ ПРЕД СТУДЕНТКАТА В ХОТЕЛСКАТА СТАЯ ЗА ДА СИ ВЗЕМЕ ДУШ .ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ Е ОТВРАТИТЕЛЕН *** И НЕ СТАВА ЗА ЛЪЖЕЦ .ЗАЩО ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ СЕ СКРИ В БАНЯТА ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕКИП,НАЛИ Е САМО МАСАЖ ?ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ ЗАЩО НЕ ЗАВЕДОХТЕ СТУДЕНТКАТА У ВАС ?

64

Анонимен

преди 8 години

Тази *** заслужава да бъде кастрирана

63

Анонимен

преди 8 години

Този професор е толкова жалък, че ме е срам да му слушам обясненията. Никак, ама никак не е убедителен. Скрий се бе човек докато бурята отмине. Не разбираш ли, че ставаш смешен?

62

Анонимен

преди 8 години

Откога преди да те масажират си взимаш душ? Професорче, къртиш мивки с уникалната си тъ.потия, брат!

61

Анонимен

преди 8 години

Приискало му се масаж на човека :) Човещинка :)

60

Анонимен

преди 8 години

Този професор заслужава да му го отрежат , защото 80 % чу.кат студентки , но само него го снимаха . Е гати и балъка .

59

Анонимен

преди 8 години

До Българска работа пълна пендофилия?.Каква пендофилия? Тази е на 25 години и сигурно има 13 годни трудов стаж.

58

пишман

преди 8 години

тоя занаят не е за всеки тоя шапшал къде е тръгнал на стара *** номера да подава

57

АТАКИСТ

преди 8 години

до 83Мутрата си поръчва Мишо Бирата, Цецко Олиго.френа изпълнява чрез свои хора "мократа" поръчка на господаря си и така по веригата на безнаказаността.... та чак до тоя екземпляр, който има наглостта да съди някой си, понеже са му записали простотиите...и какво очакваш тогава в тази държава?

56

Анонимен

преди 8 години

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.Нагъл професор. Дори и да са му предложили масаж може да е уволнен да не уронва престижа на университета, че прави платена любов със студентки.

55

Анонимен

преди 8 години

"Адвокатът му Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа."Това е стандарта - всичко КАТаджии с парички така излизат, ама в случая:1. Чл. 307 май беше предполага, че жертвата сама предлага подкуп. Т.е. професора ше трябва да докаже, че Ваня сама му е предложила.2. Скрита камера в обществен интерес от ТВ минава 100%.

54

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩо пък на мен, като никога не съм взимал парички и не съм спал с някой по необходимост, не са ми вдигали мерника до сега? Все на тия дето са ги хванали с ръцете в кацата им правели постановка... Айде нема нужда.

53

Анонимен

преди 8 години

Всичко е постановка.Винаги могат да те отстранят ако ти вземат мерника.

52

Анонимен

преди 8 години

Българска работа пълна пендофилия?.

51

Анонимен

преди 8 години

Абе каквито ни управниците, такива ни и професорите, хем корумпирани хем нагли до безобразие, тоя вместо да замълчи и да си посипе главата с пепел, продължава да наглее... Ама да не мислите че е само тоя, Божо на исторически музей колко ги е изпитвал на френски студентките, ми Величко в Свищов не пропущаше, да не говорим за продуцентите и разни шефчета по телевизиите