136

Анонимен

преди 8 години

Задължително,електронно,машинно гласуване...за негласували глоба!!!Въпрос:Защо някой на когото не му пука и живее 20-25 години в чужбина,няма намерение да се върне изобщо ще гласува примерно за Републикански блок,ГЕРБ,Патриотичен фронт,ДПС....задължително???Ами като толкова им харесват,да дойдат да им сърбат попарата тук!!!!

135

Анонимен

преди 8 години

Замислям се дали не е по добре да дават по 50 лева на всеки който гласува Тогава наистина ще има масовост

134

Анонимен

преди 8 години

Какъвто народа - такава му е държавата.

133

Анонимен

преди 8 години

Политиците ни са от хората които живеят в България.Народа е извращен и политиците му също.Няма на кого да се сърдите, освен на самия народ

132

Анонимен

преди 8 години

Все за права говорите, а никога за задължения !Държавата се нуждае от нашите гласове, стига сте ревали!Държавата не е чужда - ние сме държавата!

131

Националист

преди 8 години

Никога няма да клекнем пред Мутрака и Шебека, Тиквю Банкянски! Няма да плащаме глобата! Не само това, ще започнем гражданско неподчинение, което ще се изразява в масово неплащане на всякакви данъци! Няма да се плаща дори "гражданска застраховка". Ще ви видим вие тогава, платени амбразурчици, койе страхливец и кой не. На мен лично янма какво да ми вземат. Мога да ви дам слиповете си. преди това порадъчно ще ги омажа в *** си! Яжте, мамка ви, яжте...

130

Анонимен

преди 8 години

Това добре, но без международни наблюдатели и то сериозни хора, а не някакви глофарци дошли да гледат ***, ние пак ще гласуваме по фалшифицирани протоколи за ГЕРБ.

129

Анонимен

преди 8 години

Смешни сте... Ще гласувате и хоро ще играете, не се пъчете сега, щото ви знам какви пъзлювци сте :)

128

Turkish Power

преди 8 години

Bulgarskite deputati nalagat diktatura ...pravoto e pravo...vsyka namesa e anti konstitucionno!

127

Анонимен

преди 8 години

Такааа , значи Азис си спретва партия и всички негови фенове и изобщо фенове на чалгата го вкарват в парламента Защото по принцип феновете в неделя изтрезняват и не ходят да гласуват Сега като е задължително , поне ще гласуват с махмурлук за любимците си

126

Анонимен

преди 8 години

Какво се правите на велики, като всички сте страхливци ?!ГЕРБ не искат да има санкции, но е добре да има!Ще платите първия път и ще клекнете от страх.Само пред компа сте сила, иначе - мушмуляци ;)Само така се спира купуването на гласове - това лошо ли е ?

125

Анонимен

преди 8 години

Увеличете глобата... 50 лева е малко!!!

124

гробарят

преди 8 години

Това е антихуманно и тоталитарно насилствено решение некореспондиращо с никакви демократични норми а гласоподавателите на" ПФ" и" атака "са гробокопачите на Бг нацията ,а парламента е гроб на държавата!

123

Turkish Power

преди 8 години

..Pravoto da glzsuvash e garantirano konstitucionno! Tya nyama zaduljitelen harakter...svobodata da dadesh glasa ili ne e lichno reshenie !

122

Анонимен

преди 8 години

И 1000 лева глоба ще им дам, но за продажниците и поробители на българския народ НЯМА НИКОГА ДА ГЛАСУВАМ!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Кой го е предложил .....Валери Симеонов , който при едни избори ще види парламента само отвън......

120

Пиночет

преди 8 години

И какво,като е задължително все същите тикви ще са избрани.Само дето ще има представителност на вота.Не е ли то всеки да си докаже имането няма значение от коя партия е все тая.Разстрел на площада на всички и отначало на Чисто.И следващите да знаят,за какво става въпрос.

119

Анонимен

преди 8 години

Искам да им видя физиономиите,като вземат да броят недействителните бюлетини

118

Анонимен

преди 8 години

Ами променете Конституцията, бре х.а.й.в.а.н.и! Там пише, че имам право на глас, а не "задължение" да гласувам. И "упражнявам правото си на глас", а не "задължен съм да гласувам"! Дали този закон ще издържи пред Конституционния съд и;и пак ще има "звинети, сбърками, ша са поправим". Не съм юрист, но поне знам, че законите, гласувани от Народното събрание не бива да противоречат на основния закон, Конституцията, не е ли така? Освен ако не са я променили междувременно, за да угодят някому!

117

Анонимен

преди 8 години

И кое му е страшното на задължителното гласуване ?Първонпрочетете добре мотивите с които се предлага !Няма да се продават гласовете на *** ;)