116

Анонимен

преди 8 години

Като никои не отиде (напук ) ще ги видя дали ще посмеят да глобят някои Аз пък 50 лв ще ги прежаля , ама няма да им ходя по гайдата

115

Анонимен

преди 8 години

А нашите "Управляващи" случайно да са чували поговорката - НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

114

Анонимен

преди 8 години

Добре се случва, сега ДПС и Бесепе ще увяхнат съвсем ;)

113

Анонимен

преди 8 години

Поредния долен задкулисен ход на ГРОБ.

112

Анонимен

преди 8 години

Не си мислете че го правят за вас (аборигените ) Правят го заради тях , в България я останаха 5 милиона я не КОЙ да им гласува ? Тоз целия останал народ произвежда 83 млр БВП и пак беден ходи ( тоест го държат беден ) Тук някъде е заровено кучето

111

Националист

преди 8 години

Който иска да бие ДПС-то, да го докаже на практика, с българоцентрични и антиевропейски политики, създаване на национална икономика, българоцентрична. Повече жокери няма да ви давам, понеже така или иначе цялата политическа класа е неспособна и бездарна да управлява държавата. Отдолу гледам си включихте амбразурчиците, но ВКС ще отмени "патриотарския" закон. Винкел, не всеки гларус е мъж;))) докажи,ч е си такъв, а не с процедурни хватки като задължителното гласуване да трупаш активи.

110

osho

преди 8 години

Това, че ще задължително някого да гласува не означава, че пак не можеш да купиш гласа му. То просто ще отиде задължително да гласува за когото му кажат/платят! Също така не можеш да спреш никого да не пусне невалидна бюлетина, ако не харесва никого от кандидатите. Не че не одобрявам задължителното гласуване - напротив. Но не мисля, че е панация!

109

Отдалеко

преди 8 години

До Анонимен> ъпрос към гениалните ни управляващи - живея и работя зад граница, най-близката ми избирателна секция е на 240 км., от работа няма да ме освободят, за да си дам "гласа", а електронното гласуване ще влезе в сила от 2018 г. Е как тогава, дори да искам, ще ви дам безценния си глас? Някой замисля ли се изобщо над идиoтщинитe, които се приемат?Не се замислят. В същата ситуация съм и виждам само един изход - късам си паспорта и се отказвам от Bg гражданство.

108

Българин

преди 8 години

"От ДПС се обявиха против задължителното гласуване, а Валери Симеонов репликира, че ги разбира, защото ще секне доходоносният им бизнес. Хамид Хамид от движението обяви задължителният вот за противоконституционен, а Четин Казак даде да се разбере, че движението ще сезира КС. БСП гласуваха "въздържал се"."Ето на кой не му харесва това и повечето които пишат против задължително гласуване , са техни платени драскачи.

107

Анонимен

преди 8 години

Необходимият удар срещу етническите партии, докато Конституционния съд прикрива срамотиите си със смокинови листа.Втора стъпка - отмяна на възможността за двойно гражданство

106

Анонимен

преди 8 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕФЕРЕНДУМ ПО ВЪПРОСА , ИНАЧЕ ОТИВАМЕ КЪМ ДИКТАТУРА !ПАРЛАМЕНТЪТ ИЗВЪРШВА ДЕЯНИЕ ЗАД ГЪРБА НА СУВЕРЕНА , НЕЗАКОННО БЕЗ КАКВИТО И ДА Е ОБЩЕСТВЕНИ ОБСЪЖДАНИЯ ОТ ШАЙКА МИЗАНТРОПИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ !

105

Чекист

преди 8 години

Този на Волен Сидеров обаче бе отхвърлен. С него се въвеждаше и образователен ценз за гласуване.Това какво ще рече? Че, този който вика "хади бати" да не казвам думата, ще дава оценка (глас) на този който е учил 5-10 год... Добра логика...

104

Анонимен

преди 8 години

И как ще ме накарат да гласувам задължително?!това вече не е "демокрация" както никога не е била

103

Анонимен

преди 8 години

Въпрос към гениалните ни управляващи - живея и работя зад граница, най-близката ми избирателна секция е на 240 км., от работа няма да ме освободят, за да си дам "гласа", а електронното гласуване ще влезе в сила от 2018 г. Е как тогава, дори да искам, ще ви дам безценния си глас? Някой замисля ли се изобщо над идиoтщинитe, които се приемат?

102

Анонимен

преди 8 години

Може да се добави квадраче - не харесвам никой. Така се изключва субсидията за този глас. Стига желание да имат....

101

ss

преди 8 години

Искам след като гласувам задъжително този политик, който избера след като излъже, да получи по една тояга по гърба от всеки гласоподавател, който е измамил

100

ДПС

преди 8 години

НЯМА ДА Е НА ВАШАТА 50ЛВ НЕ МЕ СЪБАРЯТ *** ИЛИ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС

99

неразбрал

преди 8 години

А ЗА КОЯ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО? 12 ЛВ НА ГЛАС. ПАРТИИТЕ ЩЕ СТАНАТ НАЙ БОГАТИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕЗ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ДРУГО ОСВЕН ЛА....НА!!!

98

elf

преди 8 години

Като гледам последните 25 години много полза от гласуването за хората с доход до 500 евро в бг не е имало.

97

Мулю

преди 8 години

струва ми се, че на следвашите избори Чък Норис ще спечели. От мен има първия глас (като ще ме задължават да гласувам).