176

Край

преди 8 години

На първите избори ако са честни ще отчетат 80% за партия бахур. Бая рисунки щеима.

175

Анонимен

преди 8 години

Големи заплати(вързани за измислени средна работна заплата която се вижда че е много завишена),обръчи от фирми, и на края максимална партийна субсидия и като сума от 12лв на глас и всеобхващаща максимален брой избиратели гласували задължително...Демокрация но за кой? И политиците в петък ги няма никакви на работа.

174

референдум

преди 8 години

за отмяна на партийните субсидии,да се издържат от членски внос

173

Анонимен

преди 8 години

Като си погледна сметката за парно без да ползвам такова и сметката за ток в която е пълно с измислици от рода на пренос по мрежата - се сещам, че това всичко е ваше дело господа депутати с прокарването на лобиски закони закрилящи и даващи безкрайни права на монополистите съсипахте хората. Даже и задължително, няма да гласувам а ако отида ще ви го нарисувам защото точно това заслужавате.

172

1221

преди 8 години

КАКВА ПОЛЗА ОТ ГЛАСУВАНЕТО СЛЕД КАТО СЕ СМЕНЯТ ПРОТОКОЛИТЕ

171

Анонимен

преди 8 години

Ще взема от детето най якия маркер и ще ви нарисувам на бюлетината един много готин на всичките партии - не можете така да се гаврите с хората, не може по този начин да си върнете доверието в политическите партии. Хората масово не гласуват защото са отвратени от вас, господа политици.Нищо вече не можете да предложите, всички сте едни и същи - зависими от кръгове, от капитали и тн. прокарвате лобиски закони които унищожават малкия човек, който искате да е задължен да ви избере.

170

Pop

преди 8 години

Shefat - bg narod - na bg slugiteli ste im napravi grajdansko prizemiavane...:-)

169

do 188

преди 8 години

Хелзинкски комитет само ако болния пенсионер е и от малцинствата, г***й или бежанец. Те българите не ги тачат...

168

Анонимен

преди 8 години

Бай *** трябва да се научи да гласува. Като не ще да гласува да си плаща глобата *** и да си мърмори под носа колко е лош света.

167

Анонимен

преди 8 години

Това не може да бъде демокрация - стига сте взимали решения вместо хората - референдуми по най важните решения, това е истинската демокрация.

166

Анонимен

преди 8 години

Първо четене още не е окончателно решение. Въвеждането на задължително гласуване ще политизира повече българи. Ще имаме критична маса от млади хора варвящи че техният живот може да бъде променен от някакъв политик или партия, а не от собствените си сили. Това накрая ще доведе до потенциално по-масщабни безредици и разрушаване на икономика! Народни представителите, това е чист украински сценарий!

165

Как Сийка

преди 8 години

Не мога да разбера защо НЕПРЕМЕННО трябва да отида да гласувам,след като всичките до един ще зачеркна ?! Защо е необходимо да се разкарваме изобщо?! Толкова ли е важно за някого,че не искам да гласувам за НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ ?! Какво ще спечелите от това си решение сега ,господа и дами парламентаристи ?! Само още по-голямо презрение! Вашето междупартийно боричкане няма край и нищо друго не ви интересува освен да сте във властта! Всички партии-долу и далеч от властта! Само лапат наготово!

164

ГГ

преди 8 години

Активна регистрация - ще обявиш дали ще гласуваш, обаче то пък е задължително. Не *** ми звучи.

163

Анонимен

преди 8 години

Значи не милиони, а милиарди народни пари ще се влеят в партийните каси. От всеки глас по 11 лв. Тогава в бюджета едва ще остават пари- всички ще отива в партийни субсидии. Чудничко:)

162

Дива милиционерщина

преди 8 години

в действие!

161

Анонимен

преди 8 години

"Гласуването за парламент, президент, кметове, общинари и евродепутати става задължително. Това решиха депутатите, които приеха на първо четене промени в Изборния кодекс."Тия *** депутатите май още не са разбрали, че не всичко в тази държава зависи от тях и от техния избор. Май си въобразяват, че народа няма право на избор. Избора ние ще си го кажем, когато решим, а не когато някой отгоре ни го заповяда.

160

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

... А , АКО СИ В ЧУЖБИНА ----КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ...??!!ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!ТЕ --ПАРИТЕ ОТ ГЛОБИТЕ НА КАТ , НЕ МОГАТ СИ СЪБРА .......ТА ОТ НЕ-ГЛАСУВАЛИТЕ , ЛИ...??!ТОВА ЩЕ СИ ОТПАДНЕ САМО......ХА,ХА,ХААААААААААААА...

159

От Австрия

преди 8 години

Аз живея от 7 години в Австрия. В общината в Пловдив съм подала уведомление че живея постепенно в чужбина, но имам бълг документ за самоличност . Аз трябва ли да гласувам и къде?

158

лов и риболов

преди 8 години

Машините какви са ,защото предпочитам макаров или калашников

157

Българин

преди 8 години

Депутатите да не гледат нашата вина, когато ги избираме, а да гледат своята докато управляват. Ще пусна глас когато реша - това си е мой законен избор и никой не може да ме принуди на противоположното.