99

пълен Kreti

преди 11 години

До Kreti Там, където се произвеждат ядивни креНвирши и пастети имат ли си бай Тошо ? Ами те Тошовците изчезнаха. По цял свят ли хората си хвърлят колбасите в кофите или ги пробват на кучетата? Ако си върнем бай Тошо заради вкусните кренвирши, ти ще се прибереш ли в България?

98

Тъпанари

преди 11 години

До Анонимен Нещастен червен упадък! В графата упадъчна музика влизаха Бийтълз, Пинк Флойд, Скорпиънс, Ела и Луис и стотици още. За това ли ревеш. Кое е упадъчното на Васко - че изпя "комунизмът си отива" ? Ами слушай Сашка Васева - сега поне имаш свобода да избираш. Или искаш Васко да бъде забранен?

97

Анонимен

преди 11 години

Държавата е най-лошият стопанин, а най-добрия стопанин е САЩ и техните подставени лица.

96

Абдал

преди 11 години

До Тааке И после какво ще стане след народния съд на 9-ти - ще зап очнеш да строиш комунизъм, социализъм, зрял социализъм, гнил социализъм и т.н. И ако речеш да слушаш "упадъчна " музика, ще те пратят в Белене. Нищо не става само с музика и велики дати. Става с много бачкане.

95

Ноби

преди 11 години

Ами да вземем да изберем кръпката за премиер. Явно е много светнат по икономика. Като вземе да се изхожда куцо кьораво и сакато по въпроси дето не им е работа .....Я си гледай китарата и остави тия въпроси на хора дето разбират

94

Неграмотен

преди 11 години

До Анонимен Пишеш тъпо на латиница и хал хабер нямаш от собственост. Какво искаш да кажеш, че в Европа собствеността е държавна, а хората работят на щатни заплати ? Че то и в Китай вече не е така и те затова дръпнаха. Мързели, лентяи и неграмотници реват за държавна собственост. Те ще лъжат, че работят, държавата ще лъже, че им плаща!

93

V

преди 11 години

До Анонимен А ти си едноклетъчна амеба! Хайде, събирай си пихтията и започвай да пълзиш към Северна Корея - само там държавата е стопанин. Цъфтят и вързват.

92

Анонимен

преди 11 години

тоя е *** като мотика---държавата е лош стопанин,когато управляващите са ***,а не по принцип.

91

Анонимен

преди 11 години

I KU4ETO OT KRAINIQ KVARTAL VE4E 6TE UMRE OT GLAD PRI BOKO XAXAXAXA I TO RAZBRA

90

nemo

преди 11 години

уважавам го като творец, ама много посредствен като мислене, бе. клише, след клише, след клише

89

Анонимен

преди 11 години

Голямата новина днес - Васко Кръпката разгневи червените бабички.

88

Анонимен

преди 11 години

EDNO I SA6TO SE LANSIRA NAVSQKADE 6TO ZA MANTALITET IMA BYLGARINA.ZA6TO DARJAVATA E DOBYR SOBSTVENIK V GERMANIQ ,FRANCIQ,ANGLIQ.NAVSQKADE A U NAS NEE.I STIGA S TOQ BOKO TOI SE PROVALI NAPALNO.ZA KVO NIE.NE STAVA .OT POJARNIKAR DARJAVEN GLAVA BASTA

87

Анонимен

преди 11 години

Хайде, хайде, понеже не целува Г3 на руския наместник и дай сега да го плюваме. Човека е честен, това стига. А руските лакеи ще го издухат.

86

до 101

преди 11 години

Добре де, ти каква храна ядеш? И знаеш ли, че ГМО не е химия, защо трябва да пукнеш от такава храна? Мене ми се чини, че си простичък гибил с високо самочуствие.

85

Пенев

преди 11 години

Тъпо момче от Подуене!

84

Народ

преди 11 години

Интелигентни като кого? Като Стефан Софиянски? Като Христо Бисеров и като Ахмед Доган? Като Румен Овчаров? Мога да изброя още много имена, за които не ни беше срам да пеем, да ходим на митинги - но... Скъпи Васко, народът не е нито цървула, нито е Бай-Ганьовската арогантност - народът е душата на земята, която ти дава хляба сутрин и вечер. И народът избира Бойко Борисов заради това, че Бойко Борисов го чува - хората знаят, че той може да ги чуе и е на тяхната страна.

83

Kreti do 97

преди 11 години

Какво да пукна от ДЕМОКРАТИЧНА ГМО храна ли , твойта кожа капиталистическа.Аз ако реша да се самоубивам ще взема с мене 5-6 депутата поне , а няма да се паля. Мога да кажа жалко за къдърният фотограф от Варна който си отиде и другите запалили се от мизерията докарна ни от БСП, ГРОБ, СДС, ДПС, че и нови агенти се натискат и престъпници като КУНЕВА някакъв си Яне и не ънам какви си още лапачи

82

Анонимен

преди 11 години

Римува се кръпката с проститутката!

81

Анонимен

преди 11 години

До Тааке Абе ти си слушаша блек, ама 90 процента от хората слушат азиатска и *** музика. И за това не се получава. Има връзка м/у културата на един народ и икономическото му благоденствие.

80

Тааке

преди 11 години

Хм... а аз си слушам норвежка черно-метална музика от втората вълна... и искам да живея, като в Норвегия!!!Обаче не става... ...алтернативата е нов 9.IX и народен съд!!!