159

Анонимен

преди 10 години

До thebluesman А откъде ще дойде този "качествен човешки" ресурс? Нали той създава силната икономика. Простият народ, както казваш, издигна чалгата в култ, защото е....***. Само потвърждаваш това което казвам, но всъщност авторството е на други, по-умни хора от нас. А това за геополитическата карта, просто е факт. То не се оспорва.

158

thebluesman

преди 10 години

До Анонимен - Не бъркай религията тук. Има много просто правило: Силна независима икономика и качествен човешки ресурс + свобода на ду.а и човека - водят до качествено изкуство погледни ФРГ, САЩ, Великобритания и.т.н. и в същото време бедните и подтискани народи изразяват чрез изкуството протеста си. Така беше в НРБ втората половина на 80те. Жалко, че никой не обърна внимание на тези артисти и в последствие простия ни народ издигна в култ ЧАЛГАТА КАТО ФОРМА НА ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА!!!

157

А?

преди 10 години

*** си. И ти ли Бруте.... държавата ти е виновна? А за тези който унищожиха икономиката образованието здравеопазването и окрадоха държавата мълчиш гадино.

156

rave

преди 10 години

koi e toq krupkata ? Kvo e napravil za bulgariq?Takiva kato nego li 6e mi davat put v jivota?

155

Анонимен

преди 10 години

До thebluesman Сигурно си прав за големите държави, но това коетотвърдиш е просто следствие. Хвърли един поглед в/у геополитическата карта на света и ще видиш, че има безпощадна връзка м/у култура и религия от една страна и качество на живот от друга.

154

Анонимен

преди 10 години

"Васко Кръпката: Държавата е най-лошият стопанин".............Всеки който говори против държавата си говори и с/у себе си и цялото обществоАко пък искаш да управляваш тази държава и го казваш си за разстрел/виж Рейгън, това е неговия патент, той няма с какво хубаво да се запомни та с тази простотия се овековечи, та вижте как той разсипа САЩ и продължават чрез неговото наследство

153

блус

преди 10 години

До безкръпки.На тоя'' младеж'' много трябва да му се обяснява.Късно е...

152

безкръпки

преди 10 години

Ех Васко, ех продажна душице. И ти се ояде.

151

thebluesman

преди 10 години

До Анонимен 165!Истинското изкуство, се ражда само с мъки и лишения и е истинско само, когато достига до хората за който е предназначено. Когато слушателя разбере и скритите лозунги и послания.Примера с шопара Маринов не май подходящ! Освен това след като и тогава и сега сте харесвали В.М., то некога няма да разберете посланията истинския блус или рок.

150

thebluesman

преди 10 години

До Анонимен: В големите и силни държави, много силна икономика и сбор от икономически интереси и пари управляват правителството, а то управлява държавата. Тъй като у нас икономиката ни е равна на нула и далаверата и чалгата управляват държавата ни, значе нямаме и силна и редпектиращата всеки държава. Вземи и се просвети, кой управлява и стой зад правителствата в Германия, САЩ, Франция, Япония, та дори и Русия.

149

Анонимен

преди 10 години

Не може да слушаш музика като в Пакистан, а да искаш да живееш като в Швеция например. Има си връзка м/у културата на един народ и икономическото му състояние. И след като 90% от хората са чалгосани, не е трудно да се разбере защо сме на този хал

148

Борис

преди 10 години

Георгиев, добре и верно си го казал, както винаги. Това си е азбучна истина, но "умниците", които настървено те плюят не са си направили труда да попрочетат оттук-оттам. Все пак живеем във века на Информацията. Ние, жизнерадостните антикомунисти, дето пеехме с теб "Комунизмът си отива" в сухото фонтанче пред партийннио дом, те поздравяваме! Читави хора в политиката трудно се намират, но бавно и мъчително кретаме във вярната посока. А наздраве, през юли ще къркаме домашна и бистрим политиката.

147

Анонимен

преди 10 години

Ееех Васко, какви славни времена бяха преди - ходеше в Панорама като интелектуалец,излъчваха всичките ти песни по радиото и телевизията.Само Нона Йотова (любовница на тогавашния министър на ВР) беше по-популярна от тебе.

146

Яне

преди 10 години

Васко Кръпката за какъв се мисли - за преподавател по иконоимка ли? Аман от икономисти като Васко Кръпката, като Алексей Петров и други подобни самозванци, които само заблуждават народа!!!

145

Анонимен

преди 10 години

Ето малко от "творчеството" на Кръпката:"Кът няма биръ, шъ съ умиръ"Ако това не е долнопробна чалга, кое е?

144

.

преди 10 години

Добре би било преди да коментираме творчеството и качествата на някой музикант, композитор или изпълнител, да сме запознати за какво става дума. Май тук повечето чели-недочели, чули-недолчули пишат откровени глупости само и само да кажат нещо. Слушайте си примитивните чалгии и не се изказвайте неподготвени. ***!

143

.

преди 10 години

Прочетох няколко коментара, как държавата била добър стопанин, как строила, произвеждала компютри "Правец" и други подобни... Не се сдържах.... Беше добър стопанин за някои, които само се правиха, че работят. Беше добър стопанин, защото позволяваше да се краде от заводи и предприятия и да се харчи на нейния гръб. За това ли ви е мъчно? А да и за народната власт, която гласуваше 99.99% ЗА! И сега ревете за бай Тошо и се оплаквате как държавата не правила нищо. Тя произведе само готованци, които са свикнали всичко да им се поднася на готово.

142

Анонимен

преди 10 години

мальоци нищо не разбирате в големите и силните държави всичко се контролира и управлява от държавата затова има държава бе безмозъчни друг е въпроса кой управлява държаватаако са *** тя става колония ако не са подлоге си остава държавав момента в българия държава нямаако имате нещо в главите вдявайте

141

Анонимен

преди 10 години

веско маринов пее и независима какви са му тежбите политически си пее хубаво и е певецама тоя *** да го слагат до певците това си е направо мизерияпри комунистите такава мизерия неможеше да имаза жалост сега я има и си има почитатели

140

Шира (16г.)

преди 10 години

Анонимен, абе ти толкоз безмозъчен ли си или само аз така мисля?! този ти коментар - "Кръпката и Веселин Маринов са ми еднакво неприятни - и двамата са некадърни музиканти, които използват политиката за повече известност." Ти чувал ли си що е ритъм, мелодия, смисъл, идея и тем подобни? Знаеш ли какво е блус? Познаваш ли Васко, че да казваш че бил използвал политиката за известност? П.С: надявам се да си млад човек, та да са такива разсъжденията ти, ако си възрастен - уви, накъде отива народа!