19

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите се радвам че най-накрая народа разбра че тия глупости които започнаха да се ръсят първо от Иван Костов са били с цел грабежи. Истината е по-средата трябва да има и частен бизнес и държавни инвестиции. И когато има примерно излишък от 8 млрд. не да стоят на депозит за 0,1% лихва и после да дойде Бойко да ги прахоса а да се инвестират в индустрия, нови работни места, повече данъци, печалба и конкурентноспособност. Така бих направил аз ако можех да избирам.

18

до 16

преди 11 години

Абе,ти наред ли си? Какъв Аристотел,какви пет лева те гонят? Или тези дни на полит.агитация са ти дошли в повече?Явно понятията са ти размити!

17

един

преди 11 години

Държавата е добър стопанин ,когато начело стоят добри държавици !

16

художника

преди 11 години

До Анонимен15Когато на тъпака му свършат аргументите, почва да обижда.

15

Анонимен

преди 11 години

До художникаЛичи си че си художник и от техника си нямаш хал хабер. Интернета започва да се развива в САЩ в началото на 90-те години, а кажи ми на теб как да ти го пуснат тук в бг 85г. примерно. Мобилни телефони имало ли е така масово? А един Правец 16 с програма за управление на машини (сегашно PLC) знаеш ли за колко са го продавали в съюза по онова време - 15000$. Итакива компютри са се правили само в Бг и САЩ. А сега какво се прави умнико? Като си неподготвен не се изказвай.

14

Анонимен

преди 11 години

Васко Кръпката:"Държавата е най-лошият стопанин"-Еееххх,Васко,що ти трябва да се правиш на разбирач?Държавата е сбор от мене,тебе,приятели,специалисти,политици,мутри ако щеш...и *** има...Та,мисълта ми е,ако някой не си е на мястото,ако има спънки,ако никой не си е на местото,къщата отива на кино!За всичко трябва да си има кадри,които да си гледат качествено задълженията !- Иначе става така,че аз да започна да те уча как се пее.Нали се сещаш,какъв ще е ефекта? Та и ти не давай пошли съвети!

13

Анонимен

преди 11 години

До 8Да наречеш горният израз за глупост е направо печално, пред вид, че е израз на Аристотел, който използват и днес в икономиката. А да обявиш, че е измислен от Костов...Май си взех бела с този коментар. Сега ще трябва да обяснявам сигурно кой е този Аристотел и какво е това икономика...

12

художника

преди 11 години

До Анонимен 10А бе ти в ред ли си? Сега имаш интернет, цифрова телевизия, метро, кола за която не чакаш по 15г. Мобилен телефон. Това държавата ли ти го даде или бизнеса и промяната? Земи си компютър Правец и си стой в онова време!

11

Анонимен

преди 11 години

"Държавата е най лошия стопанин."Да това е така и за пореден път се доказва с това, че са похарчени държавти пари за да може някои да си правят филмчета на гърба на народа.

10

Truth_Hurts

преди 11 години

Да, бе, защото е най-лошия стопанин, затова до '89-та България беше водещ производител на селскостопанска продукция в Европа и заради това имахме силна индустрия. Този да вземе да мълчи, когато няма какво умно да каже.

9

Анонимен

преди 11 години

типичния пример за хомо седерастос - ''държавата долу, да живее СДС, не на комунизма'', а, че България умира него не го интерсува

8

Анонимен

преди 11 години

"Държавата е най-лошият стопанин"----------------------------------------------------По-голяма глупост не съм чел. Държавата сама по себе си нищо не управлява. Управляват хора. Ако са кадърни и нямат цел да крадат всичко ще върви напред. По света има много държавни фирми които просперират. А тая глупост за държавата и лошия стопанин я измисли Иван Костов когато започна масовото крадене на държавното. И от тогава някои без да мислят го повтарят това като папагали, а истината е съвсем друга.

7

Анонимен

преди 11 години

Безличен тип, известен само и само заради телевизията че му показват простата физиономия.Върви си пий бирата и не ни занимавай със скапаното си мнение, Васко.

6

Анонимен

преди 11 години

Кръпката нищо не е разбрал. Не е важно кой е собственика, а дали предприятието се стопанисва. Като няма закони и разграбването и разоряването на държавните предприятия е политика на властта, дори доказано печеливши предприятия се продават и дават на "концесия"!А държава, която да кара само на данъци няма. Така функциите й се свеждат до голо администриране! Което е и целта, заличаване на националните държави!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Що си не е...ш мамата!Рядко подуенско ла..но не става ни за лъжица,ни за вилица!Нали преди много години времето беше ваше!И сега ко праим!

4

Анонимен

преди 11 години

Колко прав си Васко. Но то е естествено, къде се пресичат рока и комунизма?-Никъде.Париите презрени слушат зомби музиката си!

3

Анонимен

преди 11 години

Абе кой беше тоя Васко Трътката, че не моим да се сетим?!

2

anonimen

преди 11 години

И този ако е певец и композитор аз ще съм космонавт.*** интересаджия и догаждач.

1

Анонимен

преди 11 години

tva Stoickov li e ve?