79

Анонимен

преди 11 години

Крети, тия твоите познати да не са червена буржоазия? На днешно време, дето се плачете, че се палите от глад, да си храниш кучето с кремвирши и да ги фърляш в кофата малко не ми се връзва, а?

78

Цуки

преди 11 години

"Искам малко повече интелигентност и в политиката, и в протестите."Тоя *** , дето и артистичното му име е просташко, акъл дава.

77

Анонимен

преди 11 години

До до 87 Ами щом са ти любими, не може да не си манал през блуса. Васко не е Боб Дилан, но за БГ-то си е нещо.

76

Kreti

преди 11 години

Частника е супер стопанин и гледа качеството !!!!!!!!!!!!!!Купих си консерва русенско варено преди 2 месеца докато бях в България за малко да повърна , после се оплаках на познати и една каза че пробва с кучето дали кремверши или други подобни дали стават за ядене -- Ако кучето ги яде са читави , ако не ги яде в кофата.Можем само да си мечтаем за качеството на храната от времето на бай тошо

75

Анонимен

преди 11 години

Странно е как наричате *** човек, който се е издигнал от низините и има стабилно семейство и деца, чувал съм го с каква любов говори за жена си и в същото време за вас не е *** украинският инфантил, който на 40+ се ожени за разведена с две деца, дъщеря на някакъв пияница и женена за мъж на годините на баща и. Много странен аршин, товарищи.

74

до 87

преди 11 години

Прав си, далече съм от неговата "музика", цял живот се наслаждавам на музиката на пърпъл, Хендрикс, пинк флойд, Стиви Рей Вон, Нийл Янг и още много други, но някакси за неговата "музика" все не ми оставаше време, както се казва каквато държавата такава и музиката и.

73

Анонимен

преди 11 години

Слушайте си чалгата и гласувайте за ГЕРБ. Истината е, че човек не може да харесва музика като в Пакистан, а да иска да живее като холандец например. Има си връзка.

72

КИРО

преди 11 години

ВАСЕЕЕ.....ЩО НЕ СИ ТРАЕШ....СКАЧАШЕ ЗА СИНИТЕ.....И ТЕ НЕ ТИ ДАДОХА НИЩО, И НА ТЕБ И НА БАБА ТИ.....ПАК ЛЕКО ПОДРИПВА ЗА " СКАТ " ...Е - ИМАШ ПРЕДАВАНЕ / НЕ СЪМ СИГУРЕН /...ДРЪЖ СИ БЛУС СХЕМАТА, СЛАГАЙ ТЕКСТОВЕ КОИТО МИСЛИШ ЧЕ СА АКТУАЛНИ.....И СИ МИСЛИ ЧЕ СИ ДИСИДЕНТ НО МУЗИКАНТ ТРУДНО СЕ СТАВА....ЖИВ И ЗДРАВ..

71

Kreti

преди 11 години

Държавата не е лош стопанин но липстата на МОРАЛ и НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО е проблемът.Тоя е глупав ***.

70

Анонимен

преди 11 години

До fOk Той си е музикант и личност, но ти си далеч от тази музика и поезия. Така че няма нужда от твоите мнения.

69

fOk

преди 11 години

Този е всичко друго но не и музикант, мое мнение.

68

уо

преди 11 години

КАЖЕТЕ МУ НА РОЗ КАВАЛ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЛОШ СТОПАНИН ,АКО СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ВСЕКИ ДИРЕКТОР НА ПРЕДПРИЯТИЕ АКО ОТКРАДНЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА ,ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ БРАНИ ДЪРЖАВНОТО ИМУЩЕСТВО.

67

Анонимен

преди 11 години

До FACT Напротив. Навсякъде по света истинските музиканти имат позиция. Нещо повече. Тяхната позиция в много случаи става позиция става водеща в обчеството.

66

FACT

преди 11 години

Когато един "музикант" започне да дава мнение по всякакви други въпроси НЕсвързани с музика...значи не е никакъв музикант, а просто човек търсещ внимание.

65

Анонимен

преди 11 години

Посочи ми нещо по-качествено в момента!-------------- Влез в който и да е магазин и ще намериш асртимент по-голям от този на цялата хранително-вкусова промишленост при соца. Какво да споря с ***. Предприятията са поставени в списъка за приватизация след управлението на Жан Виденов, който изповядваше точно тая идеология - да ги дотира на всяка цена. Накрая фалира цялата страна.

64

COMMUNE

преди 11 години

-А ТИ ПЪК СИ,НАЙ-ЛОШИЯТ МУЗИКАНТИН.КЪРПЕН,ПАРШИВ,СКРИБУЦАЩ *** ТАКЪВ!

63

Анонимен

преди 11 години

Много правилни неща казва Кръпката!

62

ДА ИЗЧИСТИМ

преди 11 години

*** НА 12 МАЙ

61

BG-КРАДЦИ

преди 11 години

ОШФОРКАТА КИПЪР: ДЪЩЕРЯТА НА ИВАН КОСТОВ-МИНА КОСТОВА.ХРИСТО КОВАЧКИ.СОЦИОЛОГЪТ КЪНЧО СТОЙЧЕВ. ОЛИГАРХА ГЕОРГИ ГЕРГОВ. ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ-ВАЛЬО ТОПЛОТО.БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ЕМИЛ ДИМИТРОВ. РУМЕН ПЕТКОВ-БСП. РУМЕН ОВЧАРОВ-Р-ОВЧ. БИВШИЯТ КМЕТ НА ВАРНА-КИРИЛ ЙОРДАНОВ. НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ТВ 7. ЕЛЕНА ВЪЛЧЕВА-ДЪЩЕРЯ НА БАНКЕРА ТОДОР ВЪЛЧЕВ. СЛУЖЕБНАТА ЖЕНА НА СТАНИШЕВ-МОНИКА. ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ИМА НАД 6 000 ТЕХНИ ФИРМИ В ОШФОРКИ, КЪДЕТО КРИЯТ НАД 30 МЛРД ? А ВИЕ ПОТЕРПЕВШИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА 12 МАЙ.

60

до Марио 37

преди 11 години

83Чини ми се , че не си за лудницата, а за панделата!Интересно, кога ще те потърсят!