139

fynta

преди 11 години

А пък между Кръпката и В.Маринов разликата е колкото от земята до небето!Познавам по случайност и двамата!Но се чудя друго...кой ви насъска вас срещу Васко???

138

fynta

преди 11 години

До АнонименЕ,по-тъпо нещо от това не бях чувала!Кръпката разчистил пътя на чалгата!!!Да не би и той да я е измислил?Пътя на чалгата проправи нищожеството сл.трифонов!!!

137

Анонимен

преди 11 години

kajimu TAP ROKER I POVE4E NEGO OBIIJDAI

136

Анонимен

преди 11 години

Такива като този дадоха началото на упадъка на българската музика и разчистиха пътя на чалгата.

135

Анонимен

преди 11 години

Кръпката и Веселин Маринов са ми еднакво неприятни - и двамата са некадърни музиканти, които използват политиката за повече известност.

134

Анонимен

преди 11 години

До 142-много точно-браво!

133

Анонимен

преди 11 години

Тоя мазник докога ще го държат в новините с безмислиците,които плещи!

132

не син

преди 11 години

Всеки *** като този "Кръпката" взе да дава акъл,а самия той го е докарал до ...кръпки !

131

Бизнес Бос

преди 11 години

Това за държавата и стопанина е измислица на тия които разграбиха България!Просто в света държавата създава икономиката на страната , приватизира я и продължава да създава !В България държавата само унищожава икономиката и затова на определени политици /предимно десни и либерали/ им се плаща - да отварят пазарни ниши на чужди фирми !Жалкото е че темата се подклажда от пишман певци ,културни дейци, *** и всякаква недоучена в тая област ***!

130

fynta

преди 11 години

До АнонименПомияр си ти,анонимен!И не си само ти.Като гледам доста сте се събрали ...

129

Анонимен

преди 11 години

Преди 89, когато имаше железен контрол, си беше добър собственик. После искащите да крадат за сметка на народа наложиха мита, че държавата е лош собственик. В Китай гледам още не се оплакват от това, че основополагащите структури на иконмиката са държавни.

128

Истината

преди 11 години

Когато дойде чешката държавна фирма ЧЕЗ или австрийската общинска фирма EVN и "приватизираха" ЕРП-тата и уличните кучета разбраха истината. Днес нашите ЕРП-та са ДЪРЖАВНА собственост, но не на нашата държава, от тях печелят чужди държави.И днес такива простаци като този кръпката, продължават да тровят обществото. А населението намалява ли, намалява. Тези като този подуенски *** с техните мантри са УБИЙЦИТЕ на нашия народ.

127

Анонимен

преди 11 години

от такива *** станахме държавата на кръпките

126

Истината

преди 11 години

А най-голямата лъжа на тези като Васко Трътката е, че хипарската музика и хипи-движението ни го пробутват за някаква анти-комунистическа вълна.Хипи движението е наречено от ЦРУ "Новата левица". И сега могат да се видят документални кадри как американската полиция ги пребива, конни полицаи ги тъпчат по време на антивоенните демонстрации и т.н. Ние на очите си ли да вярваме или на пияндурите като Васко Трътката?

125

до 142

преди 11 години

Не слагай каруцата пред коня!!! Първо ни сринаха икономиката, от там културата, накрая ни опростачиха! Връзката е пряка и директна! Народа се изнася заради немотията, тя поражда и вторичното подивяване.

124

Истината

преди 11 години

Седерастията разсипа индустрията на България, разсипа селското стопанство и хората избягаха навън да търсят препитание, защото в България се оказа, че работа няма. Работа няма защото разрушиха заводите, които даваха тези работни места. Днес внасяме всичко онова, което сами си произвеждахме. Внасяме включително магданоза от Египет.*** нанесоха толкова силен удар на България, че населението намаля с 2 МИЛИОНА души за 23 години. Такава касапница не е била и в годините на турското робство.

123

Истината

преди 11 години

На редакторчето не му харесаха истините, които написах за *** като Васко Трътката и ми изтри постинга."Държавата е лош стопанин" е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА,, която ***, като Васко Трътката и другите *** ни пробутаха. Това беше лозунгът който "узакони" разсипването на България като индустриална държава. Нито Чехия, нито Унгария, нито Полша, нито Русия, нито дори Румъния, никой не си разби индустрията строена по времето на комунизма. Затова ние сме бедни като мишки а те са добре.

122

Bob

преди 11 години

142 много си прав.

121

до 138

преди 11 години

В голяма грешка си - не демокрацията, ами простаците, селянчетата, бабаитите, мутрите, ***, ***, връзкарите и мишките, които искат всичко да става лесно, наготово, с връзки и без много труд. Същите тия *** гонят с поведението си, с налагането на своя начин на живот всеки ден кадърните хора от България. Отдавна хората не емигрират от България по икономически причини - те имигрират заради тези скотове, които дори не знаят защо са на този свят и не знаят какво е да живееш нормално.

120

Bob

преди 11 години

Васко Механата му е първия прякор, от който много се срамува.