119

545

преди 11 години

Васил да се поогледа и да види има ли някъде около него държава?Какъв стопанин е нещо което го няма?

118

БАЧКАТОР

преди 11 години

Демокрацията ни унищожава като народ ,като етнос , от това по-страшно няма !

117

БАЧКАТОР

преди 11 години

Всяко нещо на тоя свят си има плюсовете и минусите. Комунизма си имаше лошите страни имаше си и предимствата. Демокрацията също. Трябва обаче да се преценява трезво кои минуси са повече. Защото за мен демокрацията има повече минуси -наркотици ,беззаконие, да не говоримй за етническото унищожаване на нацията. Само в Брюксел има 23 хиляди български момичета принуждавани да проституират. А колко са в Германия Холандия , Франция и къде ли не още? После България била с най-бързо изчезващо население.

116

fynta

преди 11 години

Лелее,как се събрахте толкова *** на камара,бе?!Намерили кого да оплюват!Един от най-читавите хора в България!!!Ако имаше повече човеци като него,щяхме да сме на друг хал!

115

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** "Васко кръпката", какво разбира от стопанство и икономика, та се изказва неподготвен?Да си гледа там глупостите, с които се занимава и да не се бърка в неща, за които няма акъл.Излиза, че в България от политика, икономика и футбол разбира всеки дори и такива като този, не знам как да го нарека, защото дори и музикант е трудно да го нарека

114

ГРАЖДАНИН

преди 11 години

ТАЗИ ШИ*АНА СЕДЕСАРСКА МИСЪЛ ЗА ДЪРЖАВАТА ,ПОКАЗА НА БЪЛГАРИТЕ КАКВО ТОЧНО СЕ ЦЕЛЕШЕ НАВРЕМЕТО СЛЕД 1989 Г. ! ТОВА БЕШЕ ЛИКВИДАЦИЯ И ПЪЛНА РАЗРУХА НА ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ! НАПРАВИХА ГО ЖЕЛЮ С НЕГОВИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗИ , ФИЛИП ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛИ ! ТОВА Е ИСТИНАТА ,ХОРАТА Я ПРОЗРЯХА И ПРАТИХА СДС В ПОЛИТИЧЕСКОТО ГРОБИЩЕ ! ЗАТОВА И ТОЗИ НЕ СЕ ВИЖДА ПО ПЛОЩАДИТЕ , А СЕГА В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ ,ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИ АГИТАЦИЯ /в забранения ден / НА ХОРАТА !

113

gvardeec

преди 11 години

Съгласен съм със шопа.

112

Шоп

преди 11 години

Къде па се бутате да изказвате мнение и вие, изкопаеми комунисти. Държавните предприятия навремето бяха пълна трагедия. Дотираха ги със заеми и така избутаха до средата на 80-те, сега затова сме на опашката, заради загубените 50-60 години комунизъм и руско влияние.

111

цв.цв.

преди 11 години

тоя па грозник мухлясал кой го пита

110

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък къде си пъха гагата,аман от всезнайковци ----->платен шут.

109

стига комунистическ

преди 11 години

До Пешо до 69На първо място- Кръпката е един от най-читавите хора в сраната.Второ, относно конкретния коментар- въпреки всичко, сега се живее в пъти по-добре от комунизма. Само наивник или имал облаги от предишния режим, може да каже, че тогава храна, дрехи и т.н. са били по-качествени от сега! Нищо нямаше, а каквото имаше, беше трагедия.

108

Анонимен

преди 11 години

Не може да слушаш музика като в Пакистан, а да искаш да живееш като в Швеция например. Има си връзка м/у културата на един народ и икономическото му състояние. И след като 90% от хората са чалгосани, не е трудно да се разбере защо сме на този хал.

107

Анонимен

преди 11 години

бос ако политиците ни бяха боси колкото тебеотдавна да сме задминали швейцарияама те са обути в бемвета и мерцедеси и не им пука за наистина тъпия българин

106

Анонимен

преди 11 години

защо постоянно ни тикат разни *** в очитетолкова свястен и работен народ имате ми показват *** дето за пет пари работа не са свършили

105

dragko

преди 11 години

Където го викнат и за която и да е партия-свири!Свирач!Памперс!От такива прохамериканци Държавата е на това дередже.Пфу......

104

Работник

преди 11 години

Васко кръпката да си кърпи гащите и да не се занимава с нещо което не е за неговата глава !В света Държавата създава икономиката - в България Държавата я унищожава!Това е жалката истина !И на пръсти се броят политици и специалисти които разбират, че сме вкарани в блато и чакаме разни мутри да направят икономика и да ни измъкнат от блатото- няма да направят !По-скоро ще си направят вила в Гърция или Италия!В Б-я пълно с некадърни и безотговорни политици , журналисти и собственици!!!

103

Еврото

преди 11 години

Прав е Боса!Свидетел съм в Германия ,почина собственика на 100% частна фирма !За управлението бе назначен регенски съвет от 4-*** адвокати и 3-мата наследници !В управата Председател на борда можеше да бъде само наследник който е навършил 30 години и има определени завършени 2 висши -едното по специалността на фирмата и второто икономическо!И докато малкия навърши 30 /само той отговаряше на условията /управляваше регенския съвет !При нас всеки бандюга - контрабандист си прави предприятие !Бизнес?

102

Боса

преди 11 години

Дълги години съм управлявал и държавно и частно предприятие и като слушам какви глупости дрънкат хора които хабер си нямат от тая работа разбирам защо сме на това положение !За съжаление така мислят и много политици в Б-я !На запад начина на управление не се влияе от това кой е собственика !Управлението на фирмата се подчинява на едни и същи закони , на една и съща наука и няма нищо общо със собствеността!В Б-я тази измама я вкараха в обръщение уж десни политици , за да оправдаят разграбването и

101

Sulio

преди 11 години

A Vaso TRATKATA e nai loshia muzikant.

100

Тааке

преди 11 години

Музиката е вдъхновение... а великите дати са показател... и действително се иска много работа, образование (но не от свободен "университет"), и честност. Два *** да увиснат публично и много проблеми ще се решат, като по чудо, а капитализЪма е заболяване на психиката и се лекува най-добре в трудов лагер!