118

Анонимен

преди 3 години

До Мария Игнатова Още по лесно е анонимния човек да не се обижда. Те за това сме анонимни във форума. Защото може да се обиждаме и да не се обиждаме. Ми отностно това защо въпреки че има страни където спазваха ограниченията вируса се завръща ще отговоря че това зависи от тестванията. Като видят че в някоя страна вируса затихнал и го емват за тестовете и му сменят производителите на тестовете. Като тестват основно болни хора много ясно че положителния процент ще е висок. Останалите хора явно имат само настинка.

117

Силви

преди 3 години

До Мария ИгнатоваЗащото никой няма отговор и хората се успокоиха когато все още нямаше толкова заразени и болниците се справяха.Сега всеки се спасява.

116

до 113 от славянин

преди 3 години

''ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ !!СЪВЕТВАЙ УМНО!!!''Благодаря! Обаче ще трябва да уточня, че едно застояло блато каквото е човешкото МАТЕРИАЛИСТИЧЕСКО съзнание трябва да се раздвижва чрез провокации, понякога трябва да хвърляш бомби в него, за да се раздвижи, сладките и приятни приказки приспиват тежко!

115

Факт

преди 3 години

"Хората се стреснаха, когато техни близки започнаха да боледуват, някои от тях доста тежко. От нашето поведение зависи дали ще боледуваме или не"*"Нашето поведение"има двояко значение, нашето в смисъл моето, т.е. на всеки човек поотделно и нашето в смисъл на всички нас, което вече има смисъл. Колкото и да се пазиш, като попаднеш на някой като славянин и си заразен. Близките не само боледуват, но и умират, но това не ме стряска - просто потвърждава факта, че вируса е опасен и трябва да се пазим

114

Анонимен

преди 3 години

Само проверявам, седянката днес е от четирима. Четат и си оценяват глупостите. Хората не се интересуват от вируси.

113

Анонимен

преди 3 години

Започнаха да боледуват от грип и други респираторни, като всяка година.

112

Обективно

преди 3 години

Нямаш право да съветваш другите "каквото си искаш", защото не си лекар и не всичко от това, което пишеш, е вярно.

111

До славянин

преди 3 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ !!СЪВЕТВАЙ УМНО!!!

110

до 110 от славянин

преди 3 години

'Това, че сам се лекуваш без фармакохимия, както правя и аз между впрочем и на доста по- голяма възраст от твоята/ която е 48 години/, не ти дава право да съветваш другите да ходят без маски.''Роден съм на 20 ноември 1972-ра, т. е. днес преди 48 години! И аз се чувствам свободен човек и имам право да съветвам другите каквото пожелая, а техен избор е дали ще ми приемат съветите или не!

109

До славянин

преди 3 години

Даоизма е просто едно от многото духовни учения. Има много верни неща. Явно твоят път е започнал и още доста предстои. Успех!

108

до 99 от славянин

преди 3 години

''Докато направих 60 години не съм влизал в болница и боледувах само леко от грип, с който се заразявах в градския транспорт, След това нещата рязко се измениха. Много ми е смешно да чета някои още не започнали да боледуват, които много години се били самолекували. От какво сте се лекували, като би трябвало да сте здрави и да няма нужда да се самолекувате?''Аз не съм писал че не боледувам А ЧЕ НЕ ПОЛЗВАМ НИКАКВА ФАРМАХИМИЯ И ЛЕКАРСКИ УСЛУГИ с изключение на стоматологични веднъж на 3-4-5 години

107

До славянин

преди 3 години

Това, че сам се лекуваш без фармакохимия, както правя и аз между впрочем и на доста по- голяма възраст от твоята/ която е 48 години/, не ти дава право да съветваш другите да ходят без маски.

106

Мария Игнатова

преди 3 години

До АнонименКогато сте АНОНИМЕН е много лесно да обиждате. Това не означава, че сте УМЕН! Просто АНОНИМЕН драскач....За Япония: Ниски в сравнение с другите страни, цифрите показват завръщане на пандемията на японските острови. Аз нося маска и спазвам всичко.Но не правех статистика бройка заразени.Нямам обяснение след като всичко е заради лошата дисциплина, защо тези фанатично дисциплинирани държави, които не се целуват и прегръщат, заради традиции се заливат с този вирус?

105

Анонимен

преди 3 години

От сегашните индекси и проценти на положителните тестове не може нищо да се заключи. Ние правим тестове само на хора които очевидно са болни и резултата е почти ясен предварително. Сега излизат 40%, скоро и 100 ще станат. Правим по 10хил теста на ден, половината хората си ги плащат сами. Няма смисъл да се сравняваме със Словакия която тества 2/3 от цялото население за 3 дни или Италия, която прави 250 000 теста всеки ден. Просто ние си я караме както Тиквата му скимне

104

до 100 от славянин

преди 3 години

''Вероятно не си даваш сметка, че отговаряш на Различни хора.''Ти лично ако имаш интерес към ПРАКТИЧЕСКАТА ЕЗОТЕРИКА и си готов за възприемане ще ти се създадат и условия, и обстоятелства да тръгнеш по този път! Първото което трябва да възприемеш като факт е, че ти не си това което виждаш в огледалото, зад това което виждаш в огледалото стои една светлинно-огнена матрица наречена етерно тяло, коeто пряко управлява физическото тяло и от неговата работа пряко зависи работата на физическото!

103

Анонимен

преди 3 години

Абе нещо този писиар тест е споменат седем осем пъти едно след друго и се усъмних. Защо така уж за ваксината беше конспирацията а то сега се оказва че за тестването била. Писиар та писиар, ми правете писиари да видим това как ще помогне за справяне с вируса. Защо не въведете противоепидемиологични мерки срещу вируса и не почнете да лекувате болните ами се занимавате с обществото, дали било УЗРЯЛО, да не сте някакви аграри че обществото да ви е узряло да не е жито да зрее, хванете да лекувате...

102

До 102

преди 3 години

Никой не с.ре и не п.икае върху " някои неща", само искам да ти напомня, че гордостта е един от седемте смъртни гряха. Има и други просветени хора, но не са така високомерни като теб.

101

глупости

преди 3 години

УСПОКОИХМЕ се, когато близки и познати ,го изкараха като обикновен ГРИП!!!

100

Severity Index

преди 3 години

Това е един индекс с който се измерва разпространението на някаква зараза, по този индекс в момента България е на първо място в света с 12.11%! Сами можете да сметнете какво означава това за болниците!

99

Анонимен

преди 3 години

"Бял мерцедес ме преследва" понеже сме умни и красиви, за лайковете ми е думата.