Снимка: БГНЕС
fallback

Поклонението на Димо Стоянов от P.I.F. ще бъде на 23 декември, сряда, в църквата "Св. Седмочисленици" в 11:30 ч., съобщи пред bTV жената до него – Любомира Пиперова.

Певецът почина вчера в столична болница, където бе настанен с коронавирусна инфекция.

Oще по темата
21 дек 2020 13:13
217

Той имаше нужда от кръвна плазма и бе намерен човек, който да дари кръв. Димо обаче не успя да пребори болестта, въпреки че състоянието му бе стабилизирано, както съобщиха от групата по-рано.

Димо Стоянов има две дъщери от Любомира – на 6 г. и на 1 г. След загубата тя написа трогателни думи във Facebook.

"Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет наоколо, човекът, който събира и обединява хората около себе си, от където и да мине. Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се видим у дома..."

Любомира призова утре в църквата да се спазват всички противоепидемични мерки, защото "последното нещо, което той би искал, е още някой да премине през тази коварна болест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Една прекрасна българска банда която натиряше българските хронични ***-чалгарци и ги слушам с истинска гордост и удоволствие. Жалко за Димо и Бог да го прости!

17

Сашев

преди 3 години

До Клепоух прилепТака е, Джингиби! За това само нормални хора слушат чалга и удряд гюбеци! Ама иначе нали - патреоти до гроб и *** над всичко, нал тъй?

16

Клепоух прилеп

преди 3 години

Аз не съм видял чалгар да живее зле кефят се на живота хората коли жени къщи пари същото е и с рапа.Метъла какво е наркомани алкохол проповядване на самоубиствата и тн.Музика за лабилни психически индивиди.

fallback