18

Анонимен

преди 3 години

Една прекрасна българска банда която натиряше българските хронични ***-чалгарци и ги слушам с истинска гордост и удоволствие. Жалко за Димо и Бог да го прости!

17

Сашев

преди 3 години

До Клепоух прилепТака е, Джингиби! За това само нормални хора слушат чалга и удряд гюбеци! Ама иначе нали - патреоти до гроб и *** над всичко, нал тъй?

16

Клепоух прилеп

преди 3 години

Аз не съм видял чалгар да живее зле кефят се на живота хората коли жени къщи пари същото е и с рапа.Метъла какво е наркомани алкохол проповядване на самоубиствата и тн.Музика за лабилни психически индивиди.

15

ДО 13

преди 3 години

СБОГОМ ДИМО! Оставяш прекрасни спомени!!!.........А какво е чалгата?Това е порното в музиката и няма нещо общо с народната музика Анонимнико-13!!! Това са песни и маанета зародили се и насадени от Столипиново и Факултета и любими на трудоваците от закритият КЕЧ.А рокът никога няма да залезе ,чичоНякъде да има чалга по света?.Вие с чугунените кратуни сте на залязване и свършване. !Когато някой е Т.Ъ.П това няма как да му бъде обяснено,примитивни индивиде Каква народна музика е това бре???

14

Анонимен

преди 3 години

Почивай в мир! Не мога да го проумея. Искрено съжалявам.

13

Анонимен

преди 3 години

И какво и е лошото на чалгата.Произтича от народната музика.Която проповядва любов трудолюбие патриотизъм и тн.Рокът какво проповядва наркомания алкохолизъм и тн глупости.Рокът беше музика създадена да свали червените режими като проповядвяше и неподчинение.Само че видяхме къде стигнаха Китай с подчинение и къде е Запада със своите протести.Накрая рокът залезе а не обратното.Комунистите правилно го бяха определили като упадъчна музика

12

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 11 Рокът е довел до упадък според теб?А чалгата какво направи?По темата!Почивай в мир Димо, сега може да си караш колелото на спокойствие!Искренни съболезнования на семейството му!

11

Анонимен

преди 3 години

Рокът в България беше наследтво от американските групи повреме на комунизма които прооагандираха Свобода.Рокът е всъщност упадъпен стил той разяде западните цивилизации и доведе до пдалщина наркоманщина бездетност и тн.Резултатите са видими и до днес бялото население изчезва а е пренаселено с талаш

10

Поклон

преди 3 години

Не мога да повярвам, любимата ми група. Малкия-Голям Принц, който събира сутрин звездите стана звезда. Приказката на Димо продължава, музиката която написа е вечна. Сили за семейството му.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8То и ти като гледам си прахосване на генетичен материал. Мaйкa ти не е трябвало да те събира от тоалетната.

8

Анонимен

преди 3 години

То като гледам снимката - тоя изобщо не е трябвало да се ражда.Брадясал, иначе главата му гелосана. И с тези обеци - кат Карибски пирати. Файда няма. Некачественото се чисти. Гууууд.

7

Аззз

преди 3 години

Нелепа смърт, много жестоко, млад човек. Но най ми е мъчно за децата му, едното ще има само смътен спомен за баща си, а другото никакъв. Нелепа смърт, просто нелепа. Да почива в мир!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако си беше стоял вкъщи, а не да се панира и да влиза в болница, нямаше да свърши така.

5

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир! Това е живота, днес си тук и утре те няма.

4

ВЪПРОС

преди 3 години

Лека му пръст на човека . Живота е Кратък - за това се обичайте и правете деца , на млади години .

3

Наистина...

преди 3 години

...добър, хубав човек си отиде....Почивай в мир, Димо! Песните ти са с нас!

2

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости! Правиха готина музика. Да мине Зимата и пак скачам да карам колелото.

1

Анонимен

преди 3 години

Ужас.