Вокалистът на известната българска група P.I.F. Димо Стоянов почина на 45-годишна възраст. Той бе настанен в столична болница с коронавирус, съобщи bTV.

На 9 декември в социалните мрежи бе публикуван призив за даряване на кръвна плазма, защото състоянието му е било тежко.

На следващия ден от групата информираха, че е намерен човек, който да дари кръв, а състоянието му се е стабилизирало. Въпреки това обаче певецът не успя да надвие болестта.

Коментари Напиши коментар

175

убили са го,

преди 11 месеца

на територията на която живеем, лекарите са убийци.къде от некомпетентност, къде от бездействие.

174

Анонимен

преди 11 месеца

До тониСкъпи Тони, за съжаление само един поглед , хвърлен някъде по улиците на България показва нещо много неприятно - страшно сме захвърлили грижата за себе си...Броят на затлъстелите хора / основно мъже/ е огромен, съответен на това е и % на хронично болните след 40-та си година...Лошо хранене, критично малък брой спортуващи за здраве след 35, застоял живот, алкохол...Това не се прощава от К19...Никаква здравна система не може да се пребори с нашата лична безотговорност, уви...

173

Анонимен

преди 11 месеца

Защо плюете докторите? Как разбрахте, че е поредната грешка?Човек с тежка зависимост от наркотици, лекарства и алкохол, кой знае какви поражения има по сърдечно-съдовата и дихателната система? Не е ваша работа да преценявате.И оставете човека на мира, стига сте му яли кокалите.А за сведение - докторите измъкнаха от гроба 48- годишен колега, който като дете е имал белодробни проблеми, и след 40 дни с тръбички успяха да го спасят.Не плюйте докторите и медицинския персонал!