Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Тази сутрин отново се чух с хората в щаба в Царево. Там постепенно се успокоява обстановката. Това каза премиерът Николай Денков, който отговаря на въпроси на граждани и медии по време на живо излъчване във Фейсбук, предаде БТА.

Oще по темата

„Пуснато е електричеството навсякъде, пусната е водата. Все още има проблеми за пиене, но за битова нужди може да се използва. Има все още проблеми с пътищата. Постепенно, с помощта на МВР, се изнасят летовниците. Все още има затруднения заради разрушените мостове и нарушената настилка“, коментира премиерът за наводненията вследствие на проливния дъжд.

„Очаква се през следващите дни да се оценят най-спешните ремонти, които трябва да се направят. Веднага ще бъдат отпуснат средства, за да могат да започнат ремонтите през Агенция „Пътна инфраструктура“, допълни още Денков.
Министър-председателят определи реакцията на институциите като светкавична.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахахахаххахаха......."светкавична" била реакцията. Денков Светкавицата изпревари и Баязид Светкавицата. Смех, та да се напикаш от смех!

119

Shark

преди 8 месеца

С какво реагира светкавично бе мушморок? С БТР-ите, които даде на Украйна и сега няма с какво да се спасяват хората, с това ли? Къде ти е армията бе денков, защо разчиташ само на доброволци? А сега ще разследваш ли светкавично незаконните хотели в района, заради които бедствието беше толкова мащабно?? Порои е имало и преди, не мисли че сме вчерашни и не помним. Но без такива щети, защото нямаше подобно безконтролно застрояване!

118

Антинатовец

преди 8 месеца

За тези пратени министри от Козяк 16 веднага бесилото до паметника на Съветската армия и под строй един по един без право на отговор . Жалкото е че и на Радев всички министри също бяха пратени от Козяк 16 а за Радев гласува левият избирател .За това само Възраждане остана за борбата със *** и мафията.Мафията в образованието е пълна. Матурите се видя как се продават , 70000 места във Вузове и филиалчета за 47000 абитуренти празно няма и всеки стуздент с дипломи от 3.00.

fallback