120

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахахахаххахаха......."светкавична" била реакцията. Денков Светкавицата изпревари и Баязид Светкавицата. Смех, та да се напикаш от смех!

119

Shark

преди 9 месеца

С какво реагира светкавично бе мушморок? С БТР-ите, които даде на Украйна и сега няма с какво да се спасяват хората, с това ли? Къде ти е армията бе денков, защо разчиташ само на доброволци? А сега ще разследваш ли светкавично незаконните хотели в района, заради които бедствието беше толкова мащабно?? Порои е имало и преди, не мисли че сме вчерашни и не помним. Но без такива щети, защото нямаше подобно безконтролно застрояване!

118

Антинатовец

преди 9 месеца

За тези пратени министри от Козяк 16 веднага бесилото до паметника на Съветската армия и под строй един по един без право на отговор . Жалкото е че и на Радев всички министри също бяха пратени от Козяк 16 а за Радев гласува левият избирател .За това само Възраждане остана за борбата със *** и мафията.Мафията в образованието е пълна. Матурите се видя как се продават , 70000 места във Вузове и филиалчета за 47000 абитуренти празно няма и всеки стуздент с дипломи от 3.00.

117

Анонимен

преди 9 месеца

Баязид Денков за училите история.

116

Анонимен

преди 9 месеца

Светкавицата ли да му викаме вече.

115

Вълканов

преди 9 месеца

Преди да заличавате тари бакии на строителите, проверете как така и защо мостовете се срутват и лъска истината на калпаво строителства.Мостовете на Колю Фичето още са здрави,а новоростлоените серутват, чедаже има жертви.

114

Козяк 1

преди 9 месеца

Денков е рожба ,на това пласмасово правитетелство,което днес го има- утре го няма..

113

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя е класически мушшмурок..

112

Анонимен

преди 9 месеца

Шапки долу!! пред министър-председателя Денков.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Из учебника за началници: човек не може да поправи себе си. Затова трябва да възпитава подчинените,

110

Анонимен

преди 9 месеца

"Реакцията на институциите при потопа по Южното Черномориео - светкавична"-------------------След дъжд- светкавична качулка. А за превенция и дума няма да обелваме, че да не разваляме рекламната кампания на посолството.

109

Ни лук мирисал

преди 9 месеца

До сега не бях чувал някой да реагира по какъвто и да е начин срещу природно бедствие.А в Страната на Абсурдите се реагира СВЕТКАВИЧНО. И как точно реагираха свткавично политиците??? Като спряха дъжда ли? Че то няма и една ракетна площадка за разбиване на облаците.То и занапред ще е така.Ще се реагира светкавично.Гърците и турците поне си мълчат като се случи такова нещо.Но другаря Ганчев по гръб не ляга,реагира винаги СВЕТКАВИЧНО.

108

Мишо

преди 9 месеца

За съжаление в тази държава всичко се гради от граждански ентусиазъм и се руши от политически обещания.Светкавична ерекция е получил някой новинар, като е разбрал какъв мазен материал от нещастието на хората ще скалъпи. Новинарите сте като мършояди, за какво ги правите тези репортажи вие дори не сте съпричастни - нито със загинали нито с разорени.Държава на смеха сме! Трагедия.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Борисов и Правителството. Изкозируваха на СултанКомун Путин и спряха Бурята и Торнадото да руши Руските Хотели и сараите на Ахмед Доган! Браво! Машааала на КомунАллаха!

106

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Борисов и Правителството! Спряха Торнадото и Бурите да разрушават Хотелите на Руснаците и Сараите на Ахмед Доган! Браво! Машааала на КомунАллах!

105

Анонимен

преди 9 месеца

БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ! ПРИ БОРИСОВ НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Тази костенурка Денков , по-добре да се не показва повече ! Институциите се изпокриха в това бедствие .А къде е ЕС да ни помогне в този момент, както ние помагаме на много държави -няма ги никакви ?

103

Анонимен

преди 9 месеца

Аз Брудяга се начичам и на морето, като има бури, ученичките обичам.... Ааа ..Аааа ...ааа А .. Ученичките Обичам!

102

Я па ти..

преди 9 месеца

До СИБИР 99 Да живее братска Русия , ама те не искат да живеят , а да воюват.

101

През 1976-1976

преди 9 месеца

Приморско и Китен бяха потопени.Но тогава армията е извличала хората от къмпингите, с военна техника. Днес този молец иска доброволци. Да вземе и да се скрие, че колкото повече се появява, толкова повече на хората им опротивява. Друг е въпросът, е повече от 30 години горите ни се изсичат масова. Не само Странджа, в Рила и Пирин, в Стара планина. А що се отнася до кметовете - всичките са от една порода - крадци и мошеници - няма леви, няма десни, няма център. Всичките разписват за УПИ,