Снимка: Прессекретариат на президента
fallback

България има необходимост от редовен кабинет, убедена е вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя изрази надежда за политически разум в тази насока.

Oще по темата

"Нека да го проявят политическите сили така, както го заявяват, но за съжаление напоследък желанието на думи да се направи кабинет е обратнопропорционално на действията“, коментира тя в Плевен, цитирана от БНР.

„България има нужда от редовен кабинет. Има още една тема, която някак си рядко засягаме в нашите публични коментари, но аз задавам риторичния въпрос - как изглеждаме в очите на нашите партньори. Стабилна ли е, сигурна ли е България, за да се поемат и на национално, и на европейско ниво достатъчно тежки ангажименти за реформи, за онова, което се очаква и в Европа, а винаги е по-добре в европейските структури да има в лицето на България редовно правителство и редовен партньор“, каза Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Без Вицепрезидент

преди 1 година

Никога повече герб ДПС и БСП итн дъното и Радев слуга на Доган. Служебното правителство е нула по всички теми те са слуги на Москва а това дърпа България назад. Съдебната реформа здравната реформа пенсионерите на държавите Службички софрите какво промениха тези *** гълъби и пуйки нищо нищо. Всички Крали България през последните 33 години трябва съд и затвор а не каскета да ги пази. А хартиени бюлетини ДПС герб със БСП

21

Финансист

преди 1 година

Пиги се напъва и разжда изцепка след озцепка! От комунист можеш да очакваш само шум и нито грам полза !

20

Анонимен

преди 1 година

Нама нужда ,служебните правителства вършат много по добре задълженията си,отколкото някякви мушмороци.!!

fallback