22

Без Вицепрезидент

преди 1 година

Никога повече герб ДПС и БСП итн дъното и Радев слуга на Доган. Служебното правителство е нула по всички теми те са слуги на Москва а това дърпа България назад. Съдебната реформа здравната реформа пенсионерите на държавите Службички софрите какво промениха тези *** гълъби и пуйки нищо нищо. Всички Крали България през последните 33 години трябва съд и затвор а не каскета да ги пази. А хартиени бюлетини ДПС герб със БСП

21

Финансист

преди 1 година

Пиги се напъва и разжда изцепка след озцепка! От комунист можеш да очакваш само шум и нито грам полза !

20

Анонимен

преди 1 година

Нама нужда ,служебните правителства вършат много по добре задълженията си,отколкото някякви мушмороци.!!

19

само да попитам?

преди 1 година

От кога думата *** е цензурна??? ???????????????

18

само да попитам?

преди 1 година

РАЗУМ ИМАХТЕ ЛИ, КОГАТО ИЗЛЯОХТЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ДИГНАТИЯТ ЮМРУК НА ***??? ?

17

Анонимен

преди 1 година

Е, коя партия ще си сложи главата в торбата!

16

мария

преди 1 година

В България имаше стабилност и редовен кабинет, но Фигуранта вдигна юмруче, с парите на Черепа и олигарсите организирахте протести, Фигурантов назначи в нарушение на конституцията киро, и съдейства за кабинет на киро, кокоро, бойкикев и тн. Те за 7 месеца счупиха България, изтеглиха десетки милиарда заеми, които изчезнаха, закриха спец. правосъдието, върнаха посредниците за газ, докараха 70% инфлация. Спечелиха олигарсите и отърваха затвора. След като счупихте държавността искате редовен кабинет?

15

?!?

преди 1 година

По телееизора сте като каталог, от къде да ви почва народа !

14

Анонимен

преди 1 година

Сол таша.. на Станишев от преди 14 г , а нещо да каже как по времето на сестра и -шеф на Здравната каца изчезнаха 1,7 милиарда лева от Сребърният фонд на България когато Дянков беше дяната топка на Банкянската мутра ???

13

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

Хомосапиенс - Хомоскапиенс ! Акъл при фуражки не вирее . Само при такива като мен от град Левски . Ще върна трудовите лагери и конц... агери и всичко ще се оправи и първенци в света ще ни направи !

12

Анонимен

преди 1 година

Има нужда най вече от нормален президент и вице, които да не слугиват на Кремъл и ГЕРБ-ДПС интересите !

11

Българка

преди 1 година

Тая подготвя почвата... Гласят другия измислен генерал за премиер. Дето рецитира, че България била НАТО. М***мк@ ви продажна...

10

Анонимен

преди 1 година

Да беше проявила разум, когато крачеше щастлива до вдигнатия юмрук на Радев. Тогава не осъзна ли, че двамата сте без разум?

9

Анонимен

преди 1 година

Кутко миризлива имахме си редовен кабинет защо него запазихте?

8

перко

преди 1 година

Мис Пиги да призове президента да излезе и да размаха юмрук!

7

БОЙКО

преди 1 година

Ви спука от бой на избори...време е Радев пак да размаха ЮМРУЧЕ...две години си играем на *** ми, дойде ми....а народа мизерства и стодува....до кога????

6

Анонимен

преди 1 година

Никакъв кабинет. Кабинета е просто инструмент на краварите и бюрукратите от ЕСССР да изпълняват политиката с в Бългалия. Българското правителство в момента работи против народа. Всеки, който зове за съставянето на привителство работи директно против народа и е негов враг!

5

Дрън дрън

преди 1 година

Едно добро нещо не направи служебният кабинет за Българите! Виж, за укро пи те и господарите им - направи!

4

Истината

преди 1 година

Все още няма Ние!!! Вие кадрите в Президенството бягате като дявол от Тамян от Истината!!! Понякога Приятелството е с пари а там където не може с пари е с много много пари. Декларацията за имуществото и доходите знам, че не знаете как да ги попълвате и за това АП вече е НАП за да Ви научат безплатно без да ги колите като пилци.

3

Истината

преди 1 година

Щом Президента Путин може да промени конституцията и да остане президент защо не и Радев? Ние по глупави ли сме от Президента Путин?