Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Ресторантьори блокираха столичния Орлов мост и се отправиха към сградата на Министерството на здравеопазването в знак на протест, който е под наслов "Бизнесът отвръща на удара".
Oще по темата
Недоволството на собствениците и работещите в заведенията е по повод очакваното ново затваряне заради противоепидемичните мерки. Организаторите определят ограниченията като дискриминационни.

Те настояват, ако има намален капацитет, държавата да доплаща за неизползваемите места.

Организаторите на протеста искат оставките на здравния министър Стойчо Кацаров, на директора на столичното РЗИ Данчо Пенчев, на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев и всеки, който е участвал в създаването на плана за действие за борба с Covid-19.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Анонимен

преди 2 години

Оставки искат, ама Президентът не закачат

146

Анонимен

преди 2 години

До ТикволандияЗаразени винаги ще има, особено ако продължават да правят тези PCR тестове. Няма особено доказателства, че тези затваряния предотвратяват кой знае какво, особено в дългосрочен план. Не мисля, че хората са алчни в този случай, имат да хранят семейства. Това да не ти е запада, където им изплащат на 80% заплатите, на някои даже наемите им плащат, и 500 Евро ако се наложи да изпуснеш работа заради карантина.. То тогава и аз ще искам този вирус да продължи до 2050 година.

145

Тикволандия

преди 2 години

за ресторантьорите не е важно дали хората се заразяват, важното е те да печелят.

fallback