147

Анонимен

преди 2 години

Оставки искат, ама Президентът не закачат

146

Анонимен

преди 2 години

До ТикволандияЗаразени винаги ще има, особено ако продължават да правят тези PCR тестове. Няма особено доказателства, че тези затваряния предотвратяват кой знае какво, особено в дългосрочен план. Не мисля, че хората са алчни в този случай, имат да хранят семейства. Това да не ти е запада, където им изплащат на 80% заплатите, на някои даже наемите им плащат, и 500 Евро ако се наложи да изпуснеш работа заради карантина.. То тогава и аз ще искам този вирус да продължи до 2050 година.

145

Тикволандия

преди 2 години

за ресторантьорите не е важно дали хората се заразяват, важното е те да печелят.

144

Анонимен

преди 2 години

Просто е - 666.

143

Анонимен

преди 2 години

Долу диктатурата на служебното правителство!

142

ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ

преди 2 години

ТИЯ ПЛАТЕНИ *** ВДИГАТ ПУШИЛКА. Д-Р КАЦАРОВ НЯМА ДА НАЛАГА ОГРАНИЧЕНИЯ НА ПОВЕДЕНИТЕ "РЕСТОРАНТЬОРИ" ОТ ПО МАКА АЛИБЕГОВ, СВИРКАДЖИЯ НА БОКО, ТЕ МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА??? ВАЩА МАМ КА МИЛОРД.

141

До платените калинки

преди 2 години

За какво протестират? Никой не ги е затворил. Боко ги затвори. Ама тогава мълчаха. Сега за какво протестират? Платени калинки. А и за какво да ходиш на ресторант? Хем скъпо, хем малко ти дават, хем не е вкусно. Като не ги бива като ресторантьори и не могат да предлагат вкусна храна, количество, на достъпна цена, нека фалират. Не им е виновна държавата. Още повече служебните министри. Те са си виновни. А и не винаги отчитат на касовия апарат. И имат наглостта оставки да искат.

140

Анонимен

преди 2 години

Сандокан , с двата ножа,голем тарикат си ,време да,се острижеш нула номер ,гад

139

Край

преди 2 години

САЩ са на прага на гражданска война заради ковита. Продажните медии нищо не пишат.Заражда се ковит-фашизъм.

138

Край

преди 2 години

Ваксини има. Нали пазели. Който го е страх да ходи да се набоде. Нямат право да ни закичват с маски нямат право да затварят бизнеси. Нямат право да ваксинират задължително.

137

Протестирате

преди 2 години

но няма кой да ви чуе. Защото няма правителство!Хвала тебе Слави!

136

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за тези ресторантски бизнесмени не пречете на хората по улиците,окупирайте не Орлов мост а там където са политиците.Да принципно трябват протести всички ние българите трябва да си спасим родината,но пътищата не мястото а там където са всички ония политически *** които ни съсипаха живота

135

Анонимен

преди 2 години

Нещо за майдана в Литва?! Така, от кумова срама, да драснете 2-3 реда като новина?... Днес във Вилнюс народът се е вдигнал и ги е "понесъл" техните управляващи - и искрата е точно поредния напън да им наложат поредните "мерки" и ограничения. Народът е избухнал и Литва е на границата на гражданска война. И нашите, "управляващи" N-тата поред ковид "вълна" (които и да са те), да си знаят какво ги чака. Неизбежно е.

134

Анонимен

преди 2 години

"Хаха, яко да се плаща за незаетите места.Едно приятелче собственик на сръбска скара от помощите при предишното затваряне и намаленото ДДС си купи нов Мерцедес и отвори второ заведение в София.Каза, че тези пари ако я нямаше короната и помощите даже и с врътки и криене на оборот за 5-7 години с честна работа не може да ги изкара."=============== Това твое приятелче сигурно "живее" в собствената ти глава. Ама че изплискал народ се навъди, еййй...

133

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да плаща! Радев и Мая общата не оправдаха доверието на Божков. Добре, че поне Янв назначи децата си в БЕХ и Булгаргаз.

132

Анонимен

преди 2 години

Протестът е незаконен. Няма палатки, шатри, скари, бира и музика. Щом ги няма бай Йоло Денев, Маямата, Отровните и Отец Дионисий тези хора нямат право на протест. МВР да влезе в изпълнение на задълженията си.

131

ОЧАКВАЙТЕ РЕПРЕСИИ..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И РАШКОВ СА БЕСНИ.......... СЦЕНАРИЯТ ИМ Е ПРЕД ПРОВАЛ........ СЕГА, СЛЕД КАТО ОВЛАДЯХА ВСИЧКИ СИЛОВИ СТРУКТУРИ НА МВР И ДАНС-ОЧАКВАЙТЕ РЕПРЕСИИ СРЕЩУ СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ....... НЕ ВЯРВАТЕ..???

130

Анонимен

преди 2 години

Хаха, яко да се плаща за незаетите места.Едно приятелче собственик на сръбска скара от помощите при предишното затваряне и намаленото ДДС си купи нов Мерцедес и отвори второ заведение в София.Каза, че тези пари ако я нямаше короната и помощите даже и с врътки и криене на оборот за 5-7 години с честна работа не може да ги изкара.

129

Анонимен

преди 2 години

Два са методите за контрол на епидемия - ограничения и затварян на места , където се събират хората , второто - ваксини . Ако искат да тръгват от врата на врата Алибегов и компания и да ваксинират хората .Ама както вървят нещата , ваксината става неефективна . Пак стигаме до ограниченията . Прави са , че големите вериги стоят отворени и там няма контрол , тъпчат се хората като невидели . Ама тяхното лоби явно си е доста силно и никой не може да ги пипне

128

Ха-ха-ха

преди 2 години

До 141 Далеч повече са от миналогодишните щатни протести, които телевизията ни представи като..."Велики народни възстания"! Живях точно до Орлов мост ,и мога да кажа ,че на Университета бяха 6-8 палатки, а Орлово мост беше блокиран от двайсетина, едни и същи палатки! И не се притеснявай, това е само началото! Както набутват държавата в криза ,скоро всичкия народ ще скочи за хляба си! Само че протестът трябва да е пред Дондуков2!