Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Днес София показа, че е дясна. Вярвам, че софиянци доказаха, че имат вярната преценка и искат развитието на София да продължи. Това заяви кметът на София и кандидат за нов мандат Йорданка Фандъкова в коментар на резултатите от първия тур на местните избори.

Oще по темата
Тя поздрави за добрите резултати партиите от "Демократична България" и независимия кандидат Борис Бонев. По думите й софиянци са показали, че желаят развитието на София да продължи.

Фандъкова отбеляза, че е важно в Столичния общински съвет да има ясно мнозинство, което да гарантира прозрачност и откритост и реализация на проектите за развитие на София.

Кандидатът на ГЕРБ за София благодари на всички, които са излезли да гласуват днес, както и на тези, които са я подкрепили.

На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години, които показаха, че искат София да продължи да се развива, допълни Фандъкова и отчете, че е готова да разговаря с десните партии преди балотажа.

"Не се крия зад празни приказки и общи думи, хората имат нужда от това, ще продължа по същия начин", заяви още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

София никога, не е слагала ляв кмет. Няма да сложи и сега. Не съм от София, но само хубави думи мога да кажа за града последните 10 години. Помня го каква помия беше преди Борисов... Сред най грозните и не уредени градове в България. Нямаше дори Централна пешеходна зона. За метро бяха чували само по филмите.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако "дясно" означава "олигархия", да- София е дясна!

21

Анонимен

преди 4 години

София наистина е дясна, егоист до егоиста, мила моя майно льо, егоист до егоиста. И Изсмуква като черна дупка всичко около себе си, мила моя майно льо.

fallback