Снимка: Булфото, архив

Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват – така шефът на парламентарната комисия по култура Вежди Рашидов от ГЕРБ коментира кандидата за кмет на София Мая Манолова.

"Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене", коментира Рашидов пред bTV.

Още по темата
По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките кой печели и кой губи, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

"Тези избори не са парламентарни, там може да се говори, колкото си искат, а тук трябва да се работи, София е жив организъм“, коментира той.

"ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да Работи. Днес Фандъкова полага клетва", посочи Рашидов.

Той коментира, че нито един от кандидатите за кметове не е споменал думите култура, етнос или идентичност.
"Всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с тази власт. Смятат, че с един мандат ще направят град – не може, градове се правят стотици години", посочи още той.

Според политика обвиненията, че Фандъкова е спечелила, благодарение на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е недопустимо.

"Ромите имат един проблем и те трябва да попадат в закона, а не се делят хората“, отсече той.

Бившият министър каза, че според него премиерът на Унгария Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

"За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата", допълни той.

Коментари Напиши коментар

38

ма само мустаците

преди 1 година

ли се смаляват ...

37

ivailo

преди 2 години

To бива бива ,ама бивол за мезе не бива

36

Красимир Тунчев

преди 2 години

Припомням:В.Рашидов удари в лицето полицай на служба пред общината.Ако РБ беше нормална държава,побойникът трябваше да е в затвора.Но,Рашидов бе възнаграден с министерски пост,по-късно комунистът Бойко го направи депутат.РБ е държава на абсурдите!