23

Анонимен

преди 4 години

София никога, не е слагала ляв кмет. Няма да сложи и сега. Не съм от София, но само хубави думи мога да кажа за града последните 10 години. Помня го каква помия беше преди Борисов... Сред най грозните и не уредени градове в България. Нямаше дори Централна пешеходна зона. За метро бяха чували само по филмите.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако "дясно" означава "олигархия", да- София е дясна!

21

Анонимен

преди 4 години

София наистина е дясна, егоист до егоиста, мила моя майно льо, егоист до егоиста. И Изсмуква като черна дупка всичко около себе си, мила моя майно льо.

20

Тодар Правешки

преди 4 години

До ЕлиДругарко Ели. Коментирайте следния казус :Ако на следващите президентски избори за селянина с колелото гласуват с тридесет процента по-малко, това победа ли ще бъде или поражение?Венсеремос!

19

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!

18

axa

преди 4 години

аха, това ли е "дясното", раздаваш цяла София на бизнесите, оставаш кварталите да тънат в мизерия, вдигаш безумно цените на градски транспорт, парно,ток, вода, вдигаш данъци за *** ,за сгради и накрая тия дори не се мърдат да гласуват а излизат да гласуват само от нейното котило, щото за тях ще има хлебец, а тия на които им го взима си стоят на топло у дома пред ТВ-то..Е, без гласуване няма как да се промени нещо. Ако пък им харесва да си я държат, ние затова бягаме от безхаберието, неграмотността, зомбирания и послушен матр'ял.

17

Казуар

преди 4 години

Фандъкова да каже преди да се лепне за ГЕРБ, за кого е гласувала, понеже произхожда от семейство на комунисти.

16

Америикан

преди 4 години

След оакването и през последните 2 години защо продължавате да гласувате за нея?

15

sos

преди 4 години

кварталите са мизерни, това което оставих сега е в пъти по-зле, там и грам не е пипнато за последните поне 10г, Фандъкова освен за бизнесите не е направила нищо за кварталите, дори градския транспорт стана недостъпен с тези високи цени. иначе се събират безумни данъци смет, данък сгради и какво ли не.

14

true

преди 4 години

софиянци не излязоха да гласуват, при 20% активност за какво гласуване говорим, само на фандъкова заинтересованите от администрацията, родата им , разни бизнеси, това са 20%. Затова дригаря борисов не искаше да има голяма активност че знаеше че ако наистина излезеха да гласуват с фандъка е свършено.

13

АнонимеН

преди 4 години

СОФИЯ Е ДЯСНА НО ТИ НЕ СИ ДЕСЕН КАНДИДАТ ДРУГАРКО ФАНДЪКОВА АБСОЛЮТНА ПИОНКА НА БОРИСОВ!!!БОРИСОВ НЕ Е НИТО ДЕСЕН НИТО ЛЕВ КАНДИДАТ А МУТРА КОЯТО РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ!

12

Анонимна

преди 4 години

Стискам палци да спечели, заслужава го!! София не е имала по-добър кмет

11

Самоков форевър

преди 4 години

Лево - десно, десно - лево.местиме кат за последно.Важното е келепир да има,и да плуват перки из картофената нива.

10

ПроСоТо

преди 4 години

ама верно,защо така е подпухнала тая жена?..Къде е пионерската радост от "победата" ?..Човек има чувството че е ревала с часове и едва са я успокоили..А мускулния спазъм на лицето й,което май би трябвало да представлява "усмивка",си е ..направо болезнен..

9

Анонимен

преди 4 години

Другарко нали нямаше да вдигаш билетчето за градския. Затвори с колчета цяла София. Къде да спра автомобила за да отида на лекар. На някое дърво ли. На каква се правиш на Кореняк Софиянка ли и си мислиш че всичко ти е позволено. Аз който съм четвърто поколение не се правя на толкова интересен. И махни копоите с паяците че ще стане лошо. Ще ви макята сеяндурска само ако ми дигнат колата ще запомните кога на Стар Софиянец сте му вдигали колата. Сеяндури долнискапани.

8

Анонимен

преди 4 години

Костовистите ще те свалят и изиграят .Бойко сам си е виновен ,че назначи Мая за омбудсман .Изигра го по к.....ски.Има нещо очевидно .Преди 20 г Костов направи приватизацията в полза на червените ,днес сините му фенове ще дадат гласа си пак за БСП.

7

КупувамСоциолози

преди 4 години

Манолова от няколко седмици върви само надолу. Уж водеше на Фандъкова с 5% преди месец, а сега вече губи с 10%. На балотажа ще загуби с над 20%. Ако някой социолог вижда друго развитие - да си хвърли дипломата. Но да мине да си вземе парите от Позитано. Абе, много девалвира тази професия- как никой не се престраши да каже истината, че Фъндъкова ще води с 10% на първи тур и ще бие 25% на втори.

6

Анонимен

преди 4 години

Дясна е защото така трябва.Едно време е биля лява защото така е трябвало,а още по -преди е била и царистка защото така е трявало.

5

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Банкя била към Софийска община.Че то само от там,Картоффка има 30 хил.гласа,смее ли някой да пусне за...друг.

4

Анонимен

преди 4 години

Мръндъкова колко жалка беше на пресконференцията.Мънкаше като селска учителка по руски, каквато всъщност е и не можа да каже две думи на кръст. Шефът й пък - турбопро стакът от Баннкя беше още по-жалък.