Снимка: БСП

"Начело с Елена Йончева тръгваме  към победа на предстоящите евроизбори". Това заяви пред медиите зам.-председателят на БСП Кирил Добрев след проведеното днес заседание на Националния съвет на партията, съобщиха от партията.

Още по темата

"Изключително интересен, напрегнат и плодотворен пленум на НС на БСП. Проведохмме 4-часова дисуксия, БСП е единствената партия, в която се провеждат такива дискусии. Останалите партии си назначават водачите - при нас това стана след оживена дискусия и демократично тайно гласуване", обясни той.

Кирил Добрев подчерта, че 172-ма човека са участвали в гласуването за водач на листата на БСП - 95 подкрепили Елена Йончева, 75 - кандидатурата на Сергей Станишев, а 2-ма души не са излъчили фаворит. 

Добрев подчерта, че днес е гласувано единствено и само за водач на листата. На следващо заседание на НС ще бъде поредена цялата листа.

 

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

тия пак ше "побеждават" ! СМЯХ!!!

47

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА-премиер...Йончева-следващия главен прокурор на България...бая работа ще има докато унищожи герберастката напаст...видно от троловете им тук...

46

I hate cabbage

преди 3 години

Стр стига с тея суджуци! Ще разнообразяване с брюкселско зеле и филе Елена. Уникална комбинация!