46

Анонимен

преди 5 години

НИНОВА-премиер...Йончева-следващия главен прокурор на България...бая работа ще има докато унищожи герберастката напаст...видно от троловете им тук...

45

I hate cabbage

преди 5 години

Стр стига с тея суджуци! Ще разнообразяване с брюкселско зеле и филе Елена. Уникална комбинация!

44

до БСП

преди 5 години

Най сигурният начин да загубиш е като подцениш противника си.Мисля,че го беше казал СУн Дзу.

43

Я па я..!

преди 5 години

За евро изборите не знам , на ще ви кажа резултата от парламентарните избори. БОЙко ***.

42

Анонимен

преди 5 години

С Елена Йончева тръгваме към победаКире, с Елена тръгвате към различни затвори - ти към пазарджишкия, а тя към сливенския :)Много сте крадливи бе....

41

"вечна и свята&

преди 5 години

До Анонимен 38Пет пари не дават кой ги печели и кой не!Важното е далаверата да върви,и за герб,и за бсп!Виж министрите-калинки и повече не ти трябва!

40

Анонимен

преди 5 години

тоя от ляво на снимката се мазни на другарката "истина" нинова, а тоя от дясно, на другарката фотографка йончева. не им е лесно!

39

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 5 години

Тая столетница трябваше вече да е мъртва... Явно се храни с човешка кръв и е въмпирясала.

38

анонимен

преди 5 години

Най изпадналата бедна и деградирала държава е Комунистическа България. Тия психопати от кое гето и кой континет са? Защото и в африка хората са доволни от условията за живот.

37

Анонимен

преди 5 години

който е за БСП - нагорекойто е за гробарите и гуруто им Цвъ надолу!

36

Анонимен

преди 5 години

Изберете - БСП или Цвъ!

35

шматка

преди 5 години

Хвани Нинова че блъсни Йончева.Тея съвсем се издухаха

34

Байфидан

преди 5 години

С или без Йончева сте втори - както винаги.

33

Анонимен

преди 5 години

Е кой да изберат хората? То всичко от кол и въже!

32

Анонимен

преди 5 години

Честито,пак изгубихте изборите!

31

Анонимен

преди 5 години

И с какво толкова Елена Йончева ще възхити европейците че те да плеснат с ръце и да я прегърнат. ( прости ми, Ботев) На тях не им пука за нея. По -скоро тя има нужда да си докаже че все още става за нещо да си върне поне малка част от изгубената професионална репутация.Въпросът е че начинът който е избрала е ужасно нелеп. Не знам, да й имам самочувствието. Но и то не помага като гледам с кои господа и дами се е захванала. Съвсем ми падна в очите.

30

Един

преди 5 години

До Ха-ха 18 Работата е ясна. ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП......

29

До 33-срамота

преди 5 години

Ти изби рибата с личният шофьор на Тато! Браво получаваш награда за първокласен фейк !Явно ,,маята" от Корнелия хваща и вас,младите другари,само че по време на управлението на байТошо,,шофьора и слугата е бил хлапак.Явно и ти си невръстен за да напишеш тази глупост. Наистина е срамота

28

2233

преди 5 години

Очаквам гърбушковците да се активизират в оплюването на Йончева ,и да крият до последния момент листата с невежи тиквари ,решили да се облажат с европейски заплати.Познавате ли поне един гербав евродУпедат? Аз не.

27

срамота

преди 5 години

Не е важно кой е.Интересното е че БСП-то си прави 4 часова дискусия , а в Герб листата е наредена от Цвинокио и Тиквата. Абсолютно същото като по времето на бай Тошо.Всъщност в Герб комунистите са 3 пъти повече , отколкото в БСП, а герберското ръководството е 100% от ***.За личния шофьор и слуга на Тато ,да не говорим.И същите тези герберунгели се давят в плюн.ки срещу комунистите.Няма такава наглост.