Снимка: Архив, Булфото
fallback

Съпредседателят на Обединените патриоти Валери Симеонов обяви, че е говорил с Бойко Борисов след изборите, но без конкретни уговорки.

Oще по темата

"Чух се с Бойко Борисов още снощи. Поздравих и двете партии, но без допълнителни уговорки", каза той пред Нова тв.

По думите му не е важно колко депутати ще формират мнозинството, а по-скоро каква ще е програмата, по която ще работи, и ще има ли обща такава.

Попитан ще правят ли правителство с ГЕРБ или не Симеонов отговори, че и двата варианта са възможни: "Това е процес на съгласуване на програмите. През 2014 година това отне около месец".

Валери Симеонов коментира и акцията на границата, непосредствено преди изборите. Той заяви, че блокадата не е грешка, защото това не е било предизборно мероприятие, а реален опит за спиране на автобуси.

"Имам самочувствието, че поне 2/3 от очакваните автобуси, които на други избори са преминавали през границата, този път въобще не тръгнаха", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

Тоя първо трябва да се извини за поведението си. Иначе ще трябва да пази още много границата.

31

Анонимен

преди 7 години

Колко повече да казваш и да показваш на някакви си уродливи и без мозъчни индивиди които при това са и слепи кои печели пак, и защо!?!?!?!?!?Ха като сте толкова разбирачи на политическия живот тук в България защо пак най много хора са гласували за ГЕРБ?!Ако не знаете аз мога да по помогна с отговора,ами те каквото кажат го правят!Е това е!

30

анонимен

преди 7 години

герб се отърва от реаниматорите и хоп сега увисна на патриотите а какво ще кажеенп за евентуална коалиция утре в малта ще разбереш 27 години каракачановне можа да си намери мястото е сега вече захапа общ кокал

fallback