Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Oще по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

212

ТАЗИ.....

преди 7 години

ТАЗИ ЖЕНА СИ МИСЛИ ЗА ПО УМНА ОТ ОРЕШАРСКИ - ДОСТА СМЕ ДЕТО СИ МИСЛИМ ОБРАТНОТО НЕМОЖЕШ БАБЧЕ ДА ЗАСТАНЕШ ДО ОРЕШАРСКИ ГОВОРИШ САМО ЗАУЧЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРОСТОТИИ И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА - ИЗНЕНАДАХ СЕ ОТ МАНУШЕВ МИСЛИХ ЧЕ Е ПО УМЕН В СТАРАНИЕТО СИ ДА ГОВОРИ ТОВА КОЕТО СА МУ КАЗАЛИ СРИЧА И НЕМОЖА НИЩО ДА КАЖЕ ЗАЩОТО НЕЩО НЕ МУ БЕШЕ ЯСНО ТОВА КОЕТО ИСКАШЕ ДА КАЖЕ

211

китаец

преди 7 години

До Цачев За бога братя гласувайте!

210

Анонимен

преди 7 години

Не се пише ценностТи!Пише ценност - женски род - ценността,ноценност - ж.р. , множествено число има окончание И - ценностИ.

fallback