89

До великите родители

преди 2 месеца

Като гледам коментарите става ясно, че простите родители са създали диви деца. От тези деца не става нищо, обществото ни тотално е изпростяло.

88

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Образование? В България?Фикция!

87

До 86

преди 3 месеца

А ти си неграмотен !

86

Да обаче

преди 3 месеца

Кой го пита учителя ... В министерството хората отдавна или изобщо не са влизали в клас. Гледат да узаконят едни обичайни , но неприятни ситуации, че да няма проблеми в по- горните инстанции в образованието. Пък учителят, много важно как ще се оправя с преподаване, изпитвания...Като се обяви класно, контролно мама ще даде бележка. Ще има информация после отрочето какво е било заданието. Днес един, другия път друг...по десет варианта ще измисля учителят, за всекиго поотделно. Пък после...

85

Няма значение

преди 3 месеца

На всички, които мислите, че дечурлигата имат нужда от повече почивка- то за това децата стават от *** нагоре.

84

А какво

преди 3 месеца

Ще кажете за отсъствието на учители?Преподавателката на сина ми по БЕЛ е с две малки деца и непрекъснато отсъства,без никой да я замества .Но това очевидно не нарушава учебния процес

83

Малемале

преди 3 месеца

Добре, че преди 15 години напуснах системата! Слава тебе, Господи за това ми решение!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Демек царя дава, а пъдаря не дава. За да може шепа лица със доста съмнителна експертиза да се почувстват овластени, трябва родителите при всяка хрема да търчат да се редят пред кабинета на джипито барбар с детето и да губят пари, както и времето на доктора. Само за да може кака Пена Тройката от Хто СОУ да се почувства малко като шеф.

81

Анонимен

преди 3 месеца

И понеже сайта яде кавичките в предния комрентар учителю е в кавички, както и учителите в последното изречение, инстенските учителу не е, да не стане обърване, че им е трудно четенето с разбиране.

80

Анонимен

преди 3 месеца

До 64 Ако родителите нямаме право да изискваме от вас да си вършите работата, тогава кой бре гусин учителю, който не може да вденете, 'що в 300 символа не Ви е цитиран цял закон, има това право? И не, прифесията все още е уважавана, не уважаваме само тези, които симулират учителска дейност. Просто учителите станаха много повече от истинските учители.

79

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 80, пишете за обучението за деца със заболявания! Стига бъркахте!

78

Анонимен

преди 3 месеца

До 78, гр. Бургас, училището е "Елин Пелин". Отиди и провери, после се върни и коментирай пак :) Ще се изумиш колко фризьорки станаха учителки след курс в БСУ. Лъжец тук си ти, или пр0ста невежа.... По ограничените коментари не може да се прецени.

77

До Една българка

преди 3 месеца

Госпожо, става въпрос за отсъствия ДО 15 дни през ЦЯЛАТА учебна година. И защо някой трябва да "засича" родителите и да следи за тяхната коректност? Нали всички пишещи по-долу се бият в гърдите колко отговорни родители са и как само и единствено учителите не стават за нищо? Но като чета постовете, май е обратното...

76

Будна съвест

преди 3 месеца

Лелеее, каква омраза и некомпетентност струи от коментарите и колабориращи, и неколабориращи! Естествено е учителят да бъде против. Къде ги карат тези двумесечни курсове за учители? Дайте инфо! Ясно е, че в началото бе словото и Учителят, и всички вие - успелите, сте такива, благодарение на Тях. Да не би от Акаша да сте почерпили знанията си?

75

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 73 Бъркате домашното образование с образованието за деца със специални образователни потребности. Двете неща нямат нищо общо. Домашното образование е разрешено в Конституцията и дава възможност на родителите да образоват децата си у дома, като сами избират системата, по която те ще се обучават.

74

Една българка

преди 3 месеца

Та това е един месец, бе хора! Господата от МО наясно ли са какви пропуски ще натрупа един ученик, ако отсъства 15 дни от училище, без значение в коя образователна степен се обучава? А кой и на какъв принцип ще засича коректността на родителите? Те сами щели да си извиняват отсъствията?! Нещо ми върви на поредния провал, но... Луди, не луди, ще търпим, защото е в интерес на детето! Не му се нарушават правата да лентяйства, да симулира, да играе на плестейшъна.

73

До 76

преди 3 месеца

До Анонимен "За това масово фризьорки се "преквалифицираха" Ако те нарека лъжец, сигурно ще се обидиш. Ако фризьорката е била с више образование, може и да се преквалифицирала. В това няма нищо нередно. Има образователен ценз за да упражняваш тази професия, трябва да имаш поне бакалавърска степен.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Кои са тези учители които са против. Дайте им имената да ги видим какви са...

71

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 74, все това дъвчите, но се оказва, че не е съвсем така. В другите страни как успяват да хванат интереса на децата, а тук префърцунените ни "учители" все някой им пречи? Моля, нека бъдем обективни и да спрем да обвиняваме децата за некадърността на учителите. Многократно лъсваше тяхната тотална липса на компетентност! Днес можеш да станеш учител след курс от 2 месеца!!! За това масово фризьорки се "преквалифицираха". Да, толкова е зле положението. Колаборирам си с училища 10 години!

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 71, учих и продължавам да уча. За разлика от такива като теб, има такива като мен, които достигат високи нива в образованието си. текущо доктор в областта на статистиката :) Жалко, че има хора, които са много над теб :) Спри да се излагаш с елементарното си поведение и език. Смешен си!