9

Анонимен

преди 3 месеца

Пример- голям град, училището и болницата на разстояние, детето ученик в трети клас болно, майката и бащата на работа, майката взема болнични но детето не се нормализира, после пак болнични а детето все така отпуснато- вариант- родителите извиняват отсъствията на детето, и това да може два или три пъти в година до 15 отсъствия да се извиняват от родителите- само 8/9/ г дете едва ли ще може да отиде само на преглед.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Как може стартовата заплата на даскал новобранец да е 2 бона ? :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

"трябва да направим така че децата да бъдат повече време в училище." Е колко повече? То направо да ги накараме и да спят там, че явно все ви е малко времето и не се справяте? А истината е, че уменията са ви малко, а не времето!

6

Тъ.панар

преди 3 месеца

Трябва да се разделят нещата. Не може едно дете от 1ви до 4ти клас само да си напише бележка. По-големите могат.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Като бяхме малки криехме, ако имахме слаба оценка или забележка. Учителите звъняха на нашите и освен порицанието, отнасяхме по някой пердах вкъщи. Сега учителите не смеят да кажат, че децата не знаят и да пишат под 6. Идват родителите да се разправят и дори да ги бият. Изродиха се децата, но родителите не са по-малко виновни. Камили са им се на главите.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ходят на ски зимата с бележка, същи и си вадят фалшиви болнични, в България повечето работят сутрин до към 10-11 часа, след това се започва обедна почивка до 3-4 един час още работа и си бият камшика, това е масова практика, само баламите бачкат!

3

123

преди 3 месеца

В тая дъжава всички знаем, че нещата не вървят в повечето сфери и въпреки това каквото и са се предложи за промяна, тия които най много се оплакват от сегашното положение веднага скачат против.

2

Алоу

преди 3 месеца

и като не ги оправдаят кво ще стане ??? училища много :()

1

Силно заинтригувАна

преди 3 месеца

Ами да, то това в крайна сметка, родители ли са, или оправдатели?!