243

Българка

преди 1 година

Много изпростяха троляците тука... Преди дни в Москва се проведе форум Русия-Африка. На парламентарно ниво, присъстваха и няколко президенти от над 40 африкански държави. Толкова за "изолацията" на Русия.

242

За кой казваш

преди 1 година

да гласуваме, за ППЛГДБ ли?Тука джендърите се броят на пръсти..Пробвай другаде да агитираш

241

Анонимен

преди 1 година

Божилов не прави разлика между интересите на България и тези на САЩ. А тя е съществена, цифрова. Ако пратим директно снаряди на Украйна, те ще ни бъдат платени с някаква западна военна техника в бъдеще време. Ако пратим снаряди за Полша, ще ни бъдат платени веднага. Техника си имаме стара, не искаме да воюваме. А парите, вместо да отидат в джобовете на западняците, ще дойдат от там при българския народ. На г-на тази сметка не му харесва, не е евроатлантическа.

240

Анонимен

преди 1 година

NEW рашизъм полудЕ!

239

Анонимен

преди 1 година

с Русия и Путин ще бъде свършеноГладна кокошка просо сънува..

238

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ПП-ДБ единствените които ще освободят България от руското и русофилското робство.

237

Анонимен

преди 1 година

Американски военен призова украинските войници да преминат на страната на Русия:"Бих искал войниците от Въоръжените сили на Украйна да ценят живота си по същия начин като мен. Имам едно желание да спрат да се бият за Запада и неговата лична марионетка Зеленски. Да застанат на страната на Русия, която ще освободи Украйна и ще обедини разделените хора", каза американският военен писател ветеран Ноктис Дрейвън.

236

NEW рашизъм

преди 1 година

И сто пъти да го повториш, няма да стане по-достоверно..Луд умора няма, само се поти..

235

Анонимен

преди 1 година

Байдън няма да остави бандита Путин да си разиграва коня, до началото на президентската кампания в САЩ с Русия и Путин ще бъде свършено.

234

Анонимен

преди 1 година

Чекиментото Зеленски върна украинците в средновековието . Наглост, примитивизъм, безпардонност и пълен идиотизъм на един самозабравил се диктатор.

233

Анонимен

преди 1 година

Божилов и той на амерокандка хранилка? Не нил опасен урана в бомбите, пък се оказа, че при бомбсрдировките над Югославия, САЩ са забранили на военните си да пият вода и да докосват отломки... Що ли?

232

Анонимен

преди 1 година

Шефът на австрийското външно министерство каза, че повече от 90% от западните компании остават в Русия. Повече от 90% от западните компании остават в Русия, те са заели изчаквателна позиция. Това мнение изрази австрийският министър по европейските и външни работи Александър Шаленберг в публикувано в сряда интервю за Ройтерс. И защо трябваше така да стане? - питат с недоумение ръководителите на напусналите Русия компании.

231

Анонимен

преди 1 година

САЩ прехвърлят биолаборатории от територията на Украйна в страните от Източна Европа и Централна Азия. По-специално, става дума за Армения, Азербайджан, Узбекистан, Грузия и Казахстан. Американците твърдят, че изследванията се провеждат за "защита на САЩ, техните въоръжени сили и съюзници". Но може да се каже със сигурност, че това ще бъдат научни изследвания за военни или саботажни цели. Американците отдавна са обсебени от идеята за управляемо биологично оръжие, което би им осигурило смазващо превъзходство над врага. Русия провали плановете им в Украйна, но не ги отмени напълно.

230

Споко

преди 1 година

До NEW рашизъмСпоко, бе, ще се зануляваме с ТСВ. На оцелелите няма да им дреме.

229

Анонимен

преди 1 година

Русофобството пороби България и я държи с лъжите си в мрака на американското робство. България показа пълна невъзможност да се освободи от това робство, отново разчитаме друг да ни свърши нашата работа Русия!

228

Огледално

преди 1 година

Зеленски и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна сънародницитеси в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

227

Анонимен

преди 1 година

Владимир Зеленски каза,че"Украйна не може да започне контранастъпление поради сериозна липса на оръжие".Всъщност Западът изсипа много оръжия,Зеленски просто не може да спре да моли.В интервю за японско издание фюрерът на Фашистката uзMeT каза:"Все още не можем да започнем контранастъпление.Без танкове,артилерия и HIMARS не можем да изпратим нашите смели войници на фронтовата линия."Зеленски има цялото това оборудване,но се нуждае от толкова много оборудване,че войниците всъщност не са необходими.Зеле,имаш място в историята-някъде между Хитлер и Бандера.

226

2

преди 1 година

Също така много често военните комисари се опитват да мобилизират многодетни бащи.Наскоро на полигона загинаха и четирима наборници от избухване на артилерийски снаряд, което говори за неопитността на инструкторите и ужасното състояние на снарядите.

225

NEW рашизъм

преди 1 година

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

224

1

преди 1 година

Киев мобилизира болните и неопитните в редиците на ВСУWall Street Journal.Американските медии съобщават,че укронацистките войски изпитват сериозни проблеми с набора във ВСУ:много мъже избягват мобилизацията."Един украинец плати почти 10х.дол.,за да избегне набора.Друг е пренебрегнал 5 призовки.Третият избягва обществени места,страхувайки се,че военен служител ще го нападне и ще му връчи призовка",пише WSJ.В много райони на Незалежная има ужасни проблеми:в Западна Украйна е изпратена призовка на човек с увреждания без ръка.