263

Физик

преди 1 година

До:Каква радиация, какви щ урутии бълва червения дядка от форума !!!! Отговор: Всички изотопи на уран имат голяма естествена радиация.. в природата концентрацията му е изключително малка и въпреки това е основна причина за топлината в вътрешността на земята

262

Анонимен

преди 1 година

До 291. Пълни глупости си написал. Седни прочети от какво се формира БВП то ни. Иначе за кръчмата би бил интересен събеседник.

261

Който влезе последен

преди 1 година

Източно германска комоания също няма. Може би единствено Футболния клуб РБ-лайбцих.

260

Анонимен

преди 1 година

Егаси, много слаби станахме, всеки се евава с нас, и Румънците започнаха....нарочно Кирливчо се е вклинил в българската политика за да държи фронта слаб тук в България....тоя саботажник нечист!

259

Просто Бизнес

преди 1 година

Ако в момента спрем да изнасяме боеприпаси фалита ни е в кърпа вързан.Да не забравяме ,че и догодина ни свършва ядреното гориво в АЕЦ .За недовършени проекти пак догодина ще връщаме милярди.В момента изнасяме ток и снаряди това ни крепи.Без тези два отрасъла сме в канала...

258

невежите изпълзяха

преди 1 година

Каква радиация, какви щ урутии бълва червения дядка от форума !!!! Тоя разбира от ядрена физика колкото *** от кладенчова вода !!! Преди да се коментира по темата за обеднения уран е хубаво да се направи елементарна справка какво е това, къде се ползва и каква евентуална опасност може да представлява.

257

Анонимен

преди 1 година

България не трябва да членува в опасни организации. НАТО е такава организация. Конституцията трябва да се промени и да забрани подобни "членства" , които ограбват суверенитета ни и поставят под опасност живота и здравето на българските граждани. Не иде реч за футболни емоции за да си играем на запалянковци на сини и червени. Иде реч за жизнена опасност. Видя се във, че т.нар. "партьори" са кухи и съвършено безотговорни хора. Ние като древен народ трябва да си напишем домашното и да се защитим.

256

с.т.

преди 1 година

Щом трябва, ще стигнат.

255

Анонимен

преди 1 година

Хахахахха Тоя изкара че обеднения уран е полезен за природата, мога ли да си купя малко и да си го сложа в двора за здраве? Не случайно стотици хора в сърбия се разболяват от рак и имат дефекти, точно заради използването на такоъв обеднен уран!

254

Анонимен

преди 1 година

Българите не искат в НАТО, защото знаят много добре, че на определен етап ще бъдат пожертвани и разходени за кефа на някакви рижави пърдящи дьомбели в Брюксел, Берлин и Уашунгтан. За да не изпращаме децата си като да умират България трябва час по-скоро да напусне тази опасна организация и да обяви постоянен неутралитет, като приеме конституционни промени, с които да затвърди принципи като необвързаност и неучастие във военни организации.

253

Който влезе последен

преди 1 година

Факт че в не съм чул за нито една сама издиглана се източно европейска компания във който и да е сектор на икономиката. Марка като Адидас, Сименс, Гарниер, В най-добтия случай е част от друга група Дачия-Рено Шкода-Фолксваген или Горенйе дето ги купиха китайци. Предполагам когато влезнеш последен пазара вече е разбределен и няма как да пробиеш. Дори една плодородна България внася домати, защото субсидиите в ЕС вече са дадени на други страни. За това на изток всичко чака на еврофондове.

252

Путинопитека ги ....

преди 1 година

Жалкото чиновниче на ФСБ, докопало се до властта, тотално разруши имиджа, армията , икономиката и достиженията на Русия наследени от СССР !!!

251

Анонимен

преди 1 година

Боже господи!!! Защо пишете глупости обединения уран има огромно влияние върху всички - особенно върху живеете същества - излъчването за което този аматьор говори се нарича радиация и предизвиква рак в дългосрочен план!!! Използването му срещу Сърбия беше чист геноцид не случайно сега те са демографски по зле дори от нас

250

Анонимен

преди 1 година

Украйна я няма,тя е затънала в дългове на МВФ.

249

Анонимен

преди 1 година

сега ще яде дебелия..Дебелия го яде Европа понастоящем..Освен ако не си със широко затворени очи и не гледаш пак някой фил на Кубрик, като оня за кацането на Луната..

248

Анонимен

преди 1 година

Най ме кефят тези, които от 8г твърдят, че с Русия е свършено. Те, руснаците, за 8г направиха с икономиката си чудеса, а ние, вместо да се хванем на работа, седим, чакаме еврофондове и слушаме бръщолевенето на Борел и Урсула как трябвало да потърпим още малко и как руската икономика е на парцали.

247

Анонимен

преди 1 година

Питай сърбите дали няма замърсяване.

246

Анонимен

преди 1 година

Украински ЛГБТ център за човешки права "Наш свт": "Транссексуалните лица в Украйна не могат да бъдат призовани за служба във въоръжените сили на Украйна и трябва да бъдат заличени от военния регистър."Ако това е така, тогава много транссексуални хора скоро ще се появят в Украйна Украинският адвокат Анжела Василевская съобщава, че в Украйна отсега нататък 17-годишните момчета нямат право да излизат в чужбина - граничните служители изчисляват колко месеца остават на тийнейджърите до пълнолетие и това са нови правила за военна регистрация.

245

До 237

преди 1 година

Ти и миналата година така казваше..

244

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще смаже Русия до края на тази година. РФ ще изчезне, а Путин ще бъде екзекутиран.