343

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор този *** да ни убеждава че боеприпасите с обеднен уран са безвредни. Кой те сложи на тази длъжност бе ***. Питайте Вучич за даренията които получи Югославия от САЩ и последиците. Продадъхте се на американците и сега повтарят като папагали техните брътвежи. Ще ги слушаме тях когато тъкива снаряди почнат да падат там, тогава ще види каква песен ще пеят.

342

Анонимен

преди 1 година

България винаги е била най-верния сателит на Русия, единственото с което си го обяснявам е че тук хората са най-глупави и най-лесно се манипулират, повечето с ниско образование и вярващи в какви ли не глупости.

341

Анонимен

преди 1 година

Този никскъв Божилов знае ли, че ракета ше достигне сто процента София и както си спи и така и ще отлети

340

Анонимен

преди 1 година

ПАРКЕТНИЯТ ДИРЕКТОР ФОРУМ ЙОРДАН БОЖИНОВ ОСВЕН, ЧЕ Е НЕГРАМОТЕН, НО И ОТКРОВЕННО Е ЛЪЖЕЦ!!! КОГАТО ПРЕДОСТАВИШ РЕЗЕРВАТА ОТ БОЕКОМПЛЕКТИ С УГОВОРКАТА ВМЗ"СОПОТ" ДА ГИ ВЪЗСТАНОВИ СЛЕД ТРИ ГОДИНИ,КАКВО ПРАВИШ?!!...САМО ПИТАМ - ХИРОШИМА И НАГАСАКИ КАКВО СА,ЧЕ НЕ ПОМНЯ ДАЛИ НЕ СА ГИ ОБСТРЕЛВАЛИ ЯНКИТЕ С БРОЙЛЕРИ?!!... И МОЖЕ ЛИ ДА СИ ЗАДЪРЖА БИДОНЧЕТО С УРАН 238, ЧЕ НЕ Е ОПАСЕН?!...

339

О,Шипка

преди 1 година

Голямо заключение.БГ.оръжието за хохлите се изнася още от началото на войната.

338

Анонимен

преди 1 година

С 2 думи всичко което правят американците е добро и демократично а каквото правят руснаците а против всякакви човешки норми. Така излиза от изказването му

337

Факт

преди 1 година

В Русия снаряди с обеднен уран се разработват от 70-те години и са приети на въоръжение в началото на 80-те. В момента имат на склад към половин милион.

336

срамота

преди 1 година

Пак паднахме на колене пред подлите кравари.Краварите са тези които печелят от войната в нацистка Оссрайна.Всички останали са губещи.

335

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

334

Решетников

преди 1 година

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

333

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли защо не са включени 152 милиметра снаряди ами само 155 айде помислете

332

Всички приказки

преди 1 година

имаха една цел-да оправдаят тежката верига от посредници,които си прибират парите и снасят яки комисионни на политиците ни псевдопацифисти.

331

Анонимен

преди 1 година

к'о ста'а путинофили? Бахмут ще го превземаме ли днес?

330

БОйпоруските парцали

преди 1 година

Браво, само снаряди по ***. Те друго не заслужават!

329

Анонимен

преди 1 година

Ей, накурник плешив, я вземи, вместо у Швейцария, да се разходиш малко до Сърбия. Е така, да видиш колко безвреден е обеднения уран!

328

кой плаща

преди 1 година

Директор на какво-Софийски форум за сигурност,как звучи само!Тва платено дезинформаторче що не каже кой плаща за този форум?ЗА такива като него янките са създали 30-те години на миналия век-закон за чуждестарнните агенти.Е сеха янките плачат като другите ги копират.А тва директорче дали след години няма за седи на посъдимата скамейка..Неведоми са пътищата божии...

327

Анонимен

преди 1 година

Мааму стара, че те са там още от първия ден,бе Божилов!!

326

Малко за политика

преди 1 година

САЩ имат разположени ядрени оръжия в шест европейски държави. Това, а и разполагането на руско тактическо ядрено оръжие в Беларус, не е в нарушение на никакви международни споразумения. Сигурно не им харесва това нито на Киев, нито на Брюксел и Вашингтон, но трябва да свикват.

325

Да си припомним

преди 1 година

През 1999-2001 НАТО води война до нашата граница. Бомбардировки, използване на боеприпаси с обеднен уран. Една ракета падна в Горна Баня и събори покрива на къща. Добре че нямаше жевтви и не уцели центъра на София.

324

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖЕЦ