223

Абе

преди 1 година

Подобно насилствено разделение на държавите - или си с нас, или си против нас, обикновено се прави преди световна война. ТСВ?

222

Копейкин СПАМ

преди 1 година

ПУТИНОФИЛИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ МАСОВО И МЕТОДИЧНО ОАКВАТ ФОРУМИТЕ. УКРАЙНА ИМ Е КАТО ТРЪН В ..... ! КОПЕЙКИН ЯВНО ШИРОКО Е РАЗВЪРЗАЛ КЕСИЯТА С РУСКИ ПОДАЯНИЯ.

221

3

преди 1 година

Copocoиднитe gжeнgъpи,за шепа центове,загърбват тази истина и плюят,хвърляйки мръсните си храчки по историята на родината ни.Copocoиднитe gжeнgъpи са тези,които издигат и възхваляват потомците на онези,които разстреляха децата от Ястребино и ги изпращат в чужбина да представляват България.Copocoиднитe джeндъpи са тези,които избираха бившите пpocTuTyTku и гъзолизачи от коридорите на ЦК на БКП и ги превърнаха в демократи и ги пращаха посланици да представляват България.И сега пак Copocoиднитe gжeнgъpи искат да пренаписват историята ни.

220

До 241

преди 1 година

И какво? Целия свят си търгува с Русия освен САЩ и Европа..

219

2

преди 1 година

Трагедията на Хатин е един от многочислените факти,свидетелстващи за целенасочената политика на геноцид на хитлеристка Германия по отношение на населението на Беларус. Хатин олицетворява над 10000 беларуски села,много от които са изгорени заедно с хората и никога не са се възродили.Трагедията в Хатин се е повторила и в наше време в Украйна.В периода 2014 2021г.фашисткия режим на Украйна разстреля,изгори,насили хuляди свои гражднаи в Донбас и Запорожие,между които и хора,определящи са като потомци на България.

218

1

преди 1 година

Преди 80г.на 22.03.1943г.фашистките наказателни отряди изгориха беларуското село Хатин и неговите жители 149 души,75 от които бяха деца.От къщите наказателните отряди изгониха възрастните хора,децата,жените и мъжете.Болните и немощните били бутани с приклади.Всички бяха затворени в плевня и подпалени.Под натиска на десетки човешки тела вратите не издържаха и се срутиха.С горящи дрехи,обзети от ужас,хората се втурнаха да бягат,но нацистите хладнокръвно стреляха по тях от картечници и автомати. Най-малкият жител на Хатин беше само на 7 седмици.

217

САЩ пропаганда

преди 1 година

Войната на САЩ е добра!Обидниния уран на САЩ е добър!Ядреното оръжие на САЩ е добро!Путин лош!Ядреното оръжие на Путин е лошо!Войната на Путин е лоша

216

Анонимен

преди 1 година

След това естествено избухнах в сълзи-на което съдът заяви,че трябва да се подложа на психиатрична експертиза и да докажа своята адекватност,в противен случай детето няма да ми бъде върнато.

215

Анонимен

преди 1 година

Държавите от ЕС лишават украинци от родителски права.Според потърпевшите само един донос е достатъчен на службите за непълнолетни,за да настанят украинско дете в интернат.За да ми отнемат детето,беше достатъчно едни хора без никакво потвърждение да напишат жалба срещу мен,че съм лоша майка.Никой не искаше да чуе моите аргументи,да разбере ситуацията по някакъв начин-каза една от жените,лишени от родителски права.Жената каза още,че детето й е дадено на непознато семейство след 10 дни задържане в интернат.

214

Абе

преди 1 година

До вой на червени бокл"А в същото време нямат и не използват в ежедневието си нищо руско".Ние поне 70% китайско потребяваме, плюс 20% българско и 10% тюрлюгювеч.Ай смени плочата, или дилъра.

213

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна загубиха най-обучените подразделения край Артьомовск Руските сили през последните няколко месеца са разгромили няколко от най-обучените подразделения на ВСУ в района на Артьомовск, пише Wall Street Journal, цитирайки украински офицери. Както каза един от украинските командири на изданието, неговите позиции са били превзети поради факта, че близкият батальон, състоящ се от лошо обучени доброволци, е напуснал техния район без предупреждение.

212

вой на червени бокл

преди 1 година

Трагично е колко много български ид и о ти величаят пРосията и плюят по Запада. А в същото време нямат и не използват в ежедневието си нищо руско..Защото мужиците не произвежда нищо друго освен пропаганда и смъpт !!!!

211

Анонимен

преди 1 година

"Нашите момчета умират в обкръжение"-разкритията на украински лекар Анна Корницкая,лекар от 55-та бригада на ВСУ,говори за това какъв морал цари в 77-а бригада.Командването на бригадата постоянно изоставя бойци на позиции и бяга при първата заплаха и "нахлува в превозните средства за евакуация." Този подход води до факта, че частите на 77-*** бригада на ВСУ редовно са обкръжени и търпят големи загуби. Нека да пожелаем успех на украинските офицери в тяхното добро начинание.

210

САЩ пропаганда

преди 1 година

Войната на САЩ е добра!Обидниния уран на САЩ е добър!Ядреното оръжие на САЩ е добро!Путин лош!Ядреното оръжие на Путин е лошо!Войната на Путин е лоша

209

NEW рашизъм

преди 1 година

Най-голямата грешка на Путин е че праща роби да освобождават свободни хора.

208

1

преди 1 година

"Нашето правителство" тайно променя военни закони, за да може по правов път да изпрати колкото се може повече запасняци да се бият в името на американската демокрация. Нищо, че господарите им са на хиляди километри от България. На тях просто им се плаща, за да раздробят България и да избият народа ни. Господа продажни антибългарски ***, защо вие не отидете на фронта? Вие, вашите избиратели, защото аз не съм гласувал за нито един от вас, и онези богати украинци, които първи избягаха, когато Америка провокира тази война в Украйна.

207

Анонимен

преди 1 година

Американският ветеран и писател Ноктис Дрейвън: "Мисля, че всеки войник от ВСУ, който е ранен, трябва да получи медал на НАТО, американско знаме и снимка на Зеленски с торба с пари, за да им напомня за какво се бият."

206

До 226

преди 1 година

10 милиона необразовани украинци напуснаха завинаги Украйна и ще са на твоя издръжка вовеки веков!!

205

Анонимен

преди 1 година

Много мина, мъничко остана до края на лютото руско робство в България.

204

Анонимен

преди 1 година

Само един въпрос ме мъчи отначалото на войната . Къде е Патриарха ? Трябва да излезе и да говори за Православието и братоубийствената война .Няма ли нужда някой да каже няколко думи на праволсавните народи ?