283

До Домбас

преди 1 година

За съжаление, няма господ. Ако имаше, нямаше да допусне такова избиване на хора, заради финансови или властови интереси на шепа оркестранти.

282

Украинка от Донбас

преди 1 година

До 304. Господ да ви накаже такива, като теб, които искат да убиват невинни хора. Замини при Киевска хунта нека те сложат на първа линия вместо да пишеш глупости

281

Анонимен

преди 1 година

Русия сама си слага въжето на врата заради лъжите си с обеднения уран използван за разполагане на ядрени оръжия в Беларус. Когато хитреца Лукашенко види края на Русия сам ще предаде ядрените оръжия на Запада и ще заяви че го прави за да предотврати използването му от Русия и Путин. Така ставайки герой ще изкара още няколко годинки яхнал Беларус докато Путин в това време ще търка наровете в Хага.

280

Биотехнолог

преди 1 година

Този спор го водеха и преди 2000 години в Рим когато решиха да сменят водопроводната мрежа.Махнага керамичните тръби и сложиха оловни-здрави и гъвкави,но токсични.В Рим масово се появиха болсести на кръвта и психични разтройства.Не варварите,а оловото събори Римската империя...

279

Мега лъжи

преди 1 година

Тоз обединеният уран ще го изкарат по полезен от Годжи бери то ве. Бомби като падат спасяват децата. Те затова ги пращат щото Англичаните са хуманисти и мислят за бъдещите деца.

278

Анонимен

преди 1 година

Рунде значи е 100% ЛЪЖЕЦ!

277

Здрасти

преди 1 година

До 300. Глупчо руската тв отдавна спряна. За която много хора съжаляват. Поне малко от малко научавахме истина.Бг тв нищо не казват, по точно само плюват по Русия.

276

Анонимен

преди 1 година

До: До Анонимен 286 Никой не е доказал че обеднения уран е вреден. Ако някой докаже ще потекат искове за милиони към държавата от бивши военни работили с обед...Отговор: Доказано си е че е опасен за човека - що за глупости говориш.. затова се спазват строги правила при транспортирането и съхранение... Разбира се че нищо няма да ти стане ако го държиш в ръка но всичко опира до доза дръж го час и ще имаш изгаряне дръж го ден край леглото си и ще имаш разтройство дръж го месец и отивай в онкология

275

Анонимен

преди 1 година

боеприпаси и оръжие за Украйна ще има.Мхм, така е, въпроса е докога..Че нещо не останаха нийде в наличност..

274

Ай донт тинк соу

преди 1 година

Всички бомби са опасни дали ще убиват или тровят после водата и почвата с олово и отработено ядрено гориво-уран все тая.Гадното е ,че няколко човечета решават съдбата на милярди -ис дис реал ин 21 век ман?***-мутя и траволта да избиват милиони за оня дето прави като вятъра...

273

Анонимен

преди 1 година

Знаещия, я ни осветли с какво точно е полезен обеднения уран, щом не е вреден.

272

Светозар

преди 1 година

Руссофилистици и червени трролове, колкото и да трролите, боеприпаси и оръжие за Украйна ще има. Свиквайте с тази мисъл. Ако ще да се поакате, това е положението.

271

Анонимен

преди 1 година

от какво се формира БВП..Ми сподели де, да ти преценим компетенцията..

270

Украинка от Донбас

преди 1 година

Русия не може да разполага ядрени оръжия, а САЩ може, ужас, как така някой може ли да отговори?

269

анонимен

преди 1 година

Обеднения уран няма никакво влияние, само дето предизвиква ракови заболявания. Било прецедент ако се използват, г-н Божилов , я помислете малко.

268

Ток,бомби и зърно

преди 1 година

До Анонименпълни глупости ? Ток , бомби и зърно това са в момента единствените отрасъли в български ръце допринасящи за бюджета, ако броиш оборотите на суперите и ИТ и кол център фирмите за БВП си в заблуда тези си изнясят парите вън ток остават само заплатките ,а те в маркета са минимални ,а в кол центровете 50% са чужденци ...

267

Анонимен

преди 1 година

Украинци, не бягайте в западните държави, крадат ви децата, мамят и тероризират родителите им, нещата са ужасни, може би не за всички, но не рискувайте, по-добре бягайте в славянските държави!

266

Анонимен

преди 1 година

Някой спомня ли си да са питали българските граждани за набутването ни в НАТО?

265

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 286 Никой не е доказал че обеднения уран е вреден. Ако някой докаже ще потекат искове за милиони долари към държавата от бивши военни работили с обеднен уран и както на цигарите пише че са вредни за вашето здраве така и на снарядите ще пише че са вредни. Това не е руската или българската правосъдна система където можеш да докажеш че баба ти е мъж а дядо ти жена.

264

Тихомир

преди 1 година

"Аз съм бил в Швейцария, където изследваха точно влиянието на обеднения уран в природата и мога да ви кажа, че няма никакво замърсяване", посочи Йордан Божилов." Мдааа точно така, и за това половината от ветераните им от СПЕЦИалната военна операция в Ирак са със заболявания точно от този обеднен уран. Имат си и изследвания и не ги крият .... само дето требе да се чете.