69

Дядо Соци

преди 1 година

Русия не признава заповедта за арест на Путин , но Путин я признава. Няма да смее да излезе от Русия. Да живееш с мисълта че си на мушката, сигурно не е лесно.Как ли спи ?

68

до 75

преди 1 година

Технологии се създават от свободни хора , а не от крепостни се-ля-ни. От как има свят - само и единствено свободната човешка мисъл може да създаде нещо . Ако сибисрските ени-ча-ри можеха да исмислят нещо - щяха за 3 дни да са в Киев . Единственото което могат да правят варварите е да отвличат деца и избиват хора .

67

Анонимен

преди 1 година

Това е нещо ново в световната история! Доказан престъпник ще съди света?!

66

Анонимен

преди 1 година

Другарят Си ще изпрати оръжия с подобрени руски технологии за да бъде превзет най-сетне Бахмут. Проблема е че другаря Си ще поиска закриването на Вагнер или най-малкото зачистване на Пригожин заради убийството на стотина китайци в ЦАР.

65

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ПО НАЙ-НАЙ-ОБЩА ЛОГИКА НЯМА КАК ДА СПАЗВА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА, НЕГОВАТА ВЛАСТ Е ЦЕНТРАЛНА. РУСКИТЕ ОРГАНИ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО СА ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ЗАЩОТО УКРАИНСКИТЕ ТАКИВА СА ОТСТЪПИЛИ ОТ ДАДЕНА ТЕРИТОРИЯ. АКО ТЕ СА НАРУШИЛИ НЕЩО, И ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ТОЗИ НЕСПРАВЕДЛИВ СЪД Е РЕДНО ДА ГИ ИЗДИРИ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПУТИН... САМО ПРИ НАЛИЧИЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА КОНКРЕТНО, ЧЕ ТОЙ Е ИЗДАЛ НЕЗАКОННИ ЗАПОВЕДИ МОГАТ ДА ОБВИНЯВАТ НЕГО, МАКАР И КАТО МОРАЛЕН А НЕ ЗАКОНОВ АКТ.

64

пуйката

преди 1 година

Ха-ха-ха!Всъщност вероятността е по-голяма от тази да закопчаят Путин.Но най-вероятно от 123 държави от 213 признали юрисдикцията на съда ще останат само наложилите санкции срещу Русия плюс Турция,Израел,Саудитска Арабия и някои неутрални,а половината признали го ще отхвърлят юрисдикцията му мислейки,че щом Путин удариха и тях могат да ударят.Ха-ха-ха!

63

Анонимен

преди 1 година

До 72 - Не знам колко са избегали на Запад, но не са измислили нищо, а останалите покрай Урал - измислиха и ГЕРАН-и и ЛАНЦЕТ-и. Ку ме разбираш, такива кашони )))

62

Анонимен

преди 1 година

МАСОВОТО НАРУШАВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО И БЕЗЗАКОНИЕТО ВЗЕМА ВРЪХ. ИМА КОНВЕНЦИЯ ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ ИМУНИТЕТ. НЕ МОЖЕ ДИПЛОМАТ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ДА ОТИДЕ НЯКЪДЕ НА ОФИЦИАЛНО ДИПЛОМАТИЧЕСКО ПОСЕЩЕНИЕ И ДЪРЖАВА ДА ГО АРЕСТУВА ПО ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ НЯКАКЪВ СИ СЪД. НА СЛЕДВАЩО МЯСТО ТОЗИ СЪД ОТДАВНА СЕ Е ДИСКРЕДИТИРАЛ С ИЗБИРАТЕЛНИЯ СИ ПОДХОД. САМАТА МУ ШЕФКА КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ ИЗДАДЕ КНИГА В КОЯТО СЕ ИЗВИНЯВА ЧЕ Е БИЛА ШЕФ НА ПОДОБНО НЕЩО НА СВЕТА.

61

Анонимен

преди 1 година

Абе джуджане - каво стана ? Нали за 3 дни щяхте да прегазите укрите и да сте в Киев ? Минаха вече 390 дни :) Как са нещата в Бахмут ? Оня са-дист каза че го е превзел преди 2 седмици ?!? Ама май не е :) Сирирски варва-ри с брадви са безпомощни пред западните технологии !

60

до 67

преди 1 година

Кашоните (а.к.а. руски дрон) не могат да летят , особенно когато са с крила измислени от руски инженери . Нещо като някогашните руски телевизори Електрон :) Дтаваха за гардероб , но не е и за телевизор :) Имаш ли на представа ли колко руски инженери избегаха последната година на запад ? :)

59

Анонимен

преди 1 година

Москва ще осъди прокурорите и съдиите от МНС на доживотен затвор, защото отвличането на деца по закона на диктатора Путин не е престъпление. В същото време да се обвинява диктаторът Путин в каквото и да е престъпление се наказва със cмъртно наказание или доживотен затвор без право на промяна.

58

Анонимен

преди 1 година

Въпросният прокурор Карим Хан е освободил брат си-педофила Имран Хан от британски затвор преди месец.Толкоз за качеството и на прокурора и на международния съдебен цирк и за жалките напъни на умиращата империя да дискредитира един велик лидер!Ако тази "Инстанция" имаше някакъв смисъл и тежест,първо с присъди щяха да са всички американски президенти поне от Рузвелт насам.Това не ви е нито Милошевич,нито Саддам.Наблюдаваме пълен упадък на "Демократичните" институции като почнем от ООН и свършим с този тип "народен съд" и всичко това в името на "Още малко хегемона да е хегемон"!Не става,жалкарчет

57

ОФчо

преди 1 година

Цитат на Съветника по Националната Сигурност на САЩ, Джон Болтън през 2018 г.: Ще оставим МНС да умре сам. Всъщност, може с увереност да кажем, че МНС е вече мъртъв." -))))) А, през 2002 година САЩ подготвяха военен план за нахлуване в Холандия, ако МНС осъди американски гражданин!!! -)))))

56

Анонимен

преди 1 година

До 64 - Тъй или иначе - аз не искам да ми падне на главата кашон с тротил! Пък ти ако искаш да ти се случи такова нещо, беж бързо в Хага и гледай зорко към Небето )))))))

55

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Бг иска съд , нищо че нямаме никакво покритие на каквото и да било , голямото его ни е присъщо за век и веков ...

54

Анонимен

преди 1 година

Колко и да се тръшкат тук обожателте на злото джудже - младите руснаци и българи ще продължават да бягат и в Холандия и въпбще на запад :) Е , само вижте най-новия руски дрон ?!? :) То това е буквално кашон с крила , дизайн от преди 120г . Без преувеличение .

53

Анонимен

преди 1 година

Международен, пък е признат от по-малко от половината държави и почти никоя от великите сили. Хахахах, международен за такива като Сърбия и нас...

52

Анонимен

преди 1 година

Почна да им трепери на мужиците.

51

Анонимен

преди 1 година

Международният наказателен съд е терористична организация с цел поддържане на въоръжени конфликти, елиминиране на нежелателни правителства и създаване на репресивно глобално право.Тази организация представлява опасност не само за Русия, но и за целия свят.

50

баце

преди 1 година

Дано на тия съдии и прокурор не им се наложи да кацнат в руската федерация щото ще ги опандизят веднага. Нещо му куца присъдата на този съд, щом руснаците ги обвиняват в нарушаване на международни конвенции. На МУС ще му пострада авторитета.