89

Врач

преди 1 година

Имах видение! Путин ще го арестуват Шойгу, Герасимов и Пригожин!

88

До 96 канибалско

преди 1 година

искаш да изтровиш племето ли?

87

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин не иска след година-две, да бъде обесен на стените на Кремъл, да използва посещението си в ЮАР и да се предаде на тамошните власти, така ще остане жив и може да доживее до дълбоки старини в някой холандски затвор.

86

ПроСоТо

преди 1 година

аз само се подсмихвам на тая уникалнамалоумщина да арестуват Путин !...Как я виждат да стане тая работа?!...Ептян изтрлещяха синекурите!...Ще похапнат некои лошия атом,натам вървят нещата...Защото има една максима:-"Когато Господ реши да ликвидира някого,първо му взема акъла"..

85

АнонимеН

преди 1 година

НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕ: ПУТИН В ХАГА// И ЩЕ ГО ВИДИТЕ В ОРАНЖЕВ ГАЩЕРИЗОН ИЗПРАВЕН ПРЕД ПРАВОСЪДИЕТО

84

Анонимен

преди 1 година

Да, го арестуват и дадат на някое канибалско племе, така поне ще има някаква полза от него.

83

до 99 шма

преди 1 година

на злото джудже очевидно му пука

82

Българи

преди 1 година

Върнете Украинските деца в Украйна....кое не ви е ясно! Това е престъпление!!!

81

Това е

преди 1 година

Човечеството ви осъди!!! П.а вие си ривете московци!!

80

Анонимен

преди 1 година

А ако отиде в САЩ ще го арестуват ли??? Или САЩ искат ЮАР да им извадят картофите от огъня...хаха няма да стане и там...такова нещо може да се случи само в БГ където простотията с мегагалактически размери

79

Велика руска

преди 1 година

армия!Купува дронове от чалмарите от Иран.Събира пияндурници и пандизчии,че да води война срещу Украйна.А най-якото е,че са започнали да развиват космическа програма с Руанда,които все още смятат,че ако убиеш някого и му изядеш очите и сърцето,ще прогледнеш и ще станеш много здрав.А също вярват,че ако духаш в *** на кравата,ще я надуеш и ще пуска повече мляко.Е,късмет на Путин и на цяла Русия.

78

Деди

преди 1 година

Президентът на ЮАР дори и не си помисля за арест на Путин, знае че ЮАР е страна по МНС, но ще се почеши с лявата ръка зад дясното си ухо. Джурналята да не му приписват глупостта да арестува Путин. Така, че не съчинявайте басни от 1001 нощ.

77

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще купувам евтини доларчета... :Р

76

Димон

преди 1 година

Джуджан войвода "освободи" източна Украйна,и покрай това освобождение помъкна и украинските деца в туулетната РаССия!Само заради това,което причинява на тези невинни деца трябва да го обесят.И дано да го обесят,защото ако не дай Боже попадне в ръцете на украинците,направо ни кост,ни вест от тъпоглавото плешиво джудже.Но тя съдбата си знае рабоатата.Ще го влачат и него с някой танк някъде из Украйна,така както влачиха и онзи изверг Саддам.

75

Анонимен

преди 1 година

Абе ясно е вече че украина ще си върне всички територии . остана само да видим какво след това ще го правят злото друдже самитре руснаци . не бих искал да съм на негово място :)

74

Москва потъна

преди 1 година

Целия Кремъл е за Хага много ясно, че няма да признаят :)

73

Анонимен

преди 1 година

Щом опряха до тази абсурдна идея да арестуват Путин, е абсолютно ясно в каква безпомощност се намират САЩ и ЕС. След срещата с Си Дзи Пин ще фалират още няколко банки в САЩ

72

Свидетели на вова

преди 1 година

Безкрайно жалки русияни. Ако не бяха и толкова вредни, щяха да бият Монти Пайтън по пародиен хумор. Все едно са събрали тукашните драскачи-кратунисти, които им определят действията. Не че в обкръжението на вова са останали нормални, вижте малкия медведи драска в социалните мрежи като *** на две бутилки водка. Ако около вова е останал някой със здрав разсъдък, той дълбоко го прикрива.

71

Vasil Angelov

преди 1 година

Аз съм на крака за химна. https://youtu.be/1NIhGaFMluQ

70

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 74 Ще видим.