49

ОФчо

преди 1 година

Навремето краварите заплашиха Хонландия, че ако МНС в Хага повдигне обвинение само срещу един американски войник, краварите ще я бомбардират и ще изпратят американските войници да арестуват цялата съдийска колегия! Оттогава ни гък-ни мък, пълна тишина...

48

Анонимен

преди 1 година

Злото джудже не се птитеснява от съда в Хага . Злото джудже следва светлите ени-чар-ски традиции да отвлича деца . Джуджан е изучавал внимателно кръвния данъв в турската империя . И го харесал мого , и сега го прилага .

47

Анонимен

преди 1 година

По-скоро ще има арестувани съдии от МНС, отколкото арестуван Путин.... А е възможно и техни лични имоти да се (само)запалят без да се установи причината ИЛИ пък самата сграда на МНС )))

46

Анонимен

преди 1 година

Що така бе джуджане ? Нали съда в Хага беше без никво значение за злото джудже . За кво се занимава с прокурорите му ?

45

Анонимен

преди 1 година

Този диктатор трябва да бъде арествуан и да прекара остатъка си в затвор за престъпленията, които е извърпил срещу човечеството!

44

Маг Минчо

преди 1 година

123 държави срещу плешивия герой от руските народни приказки - Кашчей :-)))

43

Мъдреций

преди 1 година

Русия е над всичко и всички, не признава нищо, там е люлката на цивилизацията, дори има данни че вселената се е зародила някъде от там. Управлението на страната се извършва от полубогове, а на върха стои върховното божество приело землянската титла - президент, но иначе във вселената е известен като вселенски върховен император...

42

У бре

преди 1 година

В колко нелепа и неудобна ситуация са съдебните органи на Русия! Първо - президента им е обявен за военнопрестъпник,което прави директно и държавата им престъпна !Второ - присъдата е до животна,завинаги! Трето - присъдата е на тези принципи,заложени в Нюрнбергския процес,в който тогавашния СССР е страна и не върви да признава ОНЗИ съд, а днес - НЕ! Четвърто - това е МЕЖДУНАРОДЕН СЪД,а не руски! Всяка реакция на Русия по казуса е грешна и без никакъв юридически смисъл!

41

Съдът е нелегитимен

преди 1 година

САЩ, Китай, Индия, Иран, Русия и редица други страни не признават съда в Хага.

40

Анонимен

преди 1 година

САЩ убиха 1 милион цивилни в Ирак заради несъществуващите оръжия на Саддам. 200 хиляди от тях деца. И после заявиха пред целия свят, че смъртта на тези деца си е "заслужавала цената".

39

Анонимен

преди 1 година

Защо до сега , не беше осъден нито един американски Президент , за агресията си по ЦЯЛ СВЯТ?

38

999

преди 1 година

Един болен кагебист с болни амбиции обърна света с краката тагове.

37

Анонимен

преди 1 година

Западъ минава само на : Еееех , МЕЧТИ !

36

Анонимен

преди 1 година

Само да припоВня : Бг-медии-113 място !Кого ще съдите , бре ?

35

Анонимен

преди 1 година

"Какво предприе британското "правосъдие"? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава заповед за арест не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова,

34

Анонимен

преди 1 година

"Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия, на снимката) беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче"

33

Анонимен

преди 1 година

Защо Путин въобще им обръща фНИМАНИЕ?То САЩ не го съди , та миниатюрните държавиЦИ тръгнале да ревът ...

32

Анонимен

преди 1 година

Въпросния "съд" е същото като сзо... Пълен майтап без никакви пълномощния..

31

Georgiev

преди 1 година

Русия отговаря със сърп и чук. В тая държавица часовника върви назад, вместо напред. ВЕче са някъде 19в.

30

До ФАКТ!

преди 1 година

Да, Укроландия!