109

Анонимен

преди 1 година

Като не признават юрисдикцията за какво е това дело? Пак ли домашна пропаганда?

108

Бай 100ян

преди 1 година

Като чета името на съдията ,няма да може да се прибере в бащината пещера от която се е пръкнал

107

АНГЕЛ

преди 1 година

Все някога съдията дето се мисли за богопомазан и раздава правосъдие сякаш светът му е бащиния ще допусне грешка и по някакви причини ще се озове в приятелска на Русия страна и от там нататък животът му ще приключи !

106

Анонимен

преди 1 година

Историята ще го запомни като първия бял президент със санцкия от МНС :)

105

Анонимен

преди 1 година

всъщност русия има договори за правна помощ с около 100 държави. ако наистина издадат руски заповеди за арест на тези съдии и прокурори, съответните държави също трябва да ги предадат на русия. ще бъде забавно :)

104

bl

преди 1 година

"Върнете Украинските деца в Украйна....кое не ви е ясно! " Не е ясно за какви украински деца става въпрос. Русия премества руски деца от руски територи застрашени от украинци в руски територии незавършени от украинци.

103

Анонимен

преди 1 година

За да впрегне подчинените си прокурори, джуджака все пак яко се засегнал :) хахаха да бъде подравнен в една редичка до разни африкански воеводи хахаха

102

Анонимен

преди 1 година

Риторичен въпрос, кога най-големия терорист и престъпник сащ ще бъде изправен пред съда за да отговаря за престъпления и зверства по целия свят, армията на сащ са най-големи терористи и убийци...

101

Анонимен

преди 1 година

престанете да разпространявате портрета на един международен престъпник терористстига руска нациска пропаганда

100

Анонимен

преди 1 година

До Мужик 109. Ако под "цивилизован" свят имаш предвид колонизаторите, значи поддържаш агресията.

99

така

преди 1 година

появиха се *** които отричат очевадни факти, ами в такъв случай мога да ви пожелая да си е........ата. naglosaksonskipodlogi.

98

Анонимен

преди 1 година

Таваришч Путин е завел дело за клевета срещу Зеленски пред МНС. Бил е наклеветен че е отвличал украински деца на територията на РФ където е създал 43 детски концентрационни лагери от които децата са давани на приемни родители. Путин категорично доказва че децата са живеели в лоша среда в Украйна при лоши родители поради което се е наложило да ги депортира в детски концлагери в Русия.

97

не е нужно началника

преди 1 година

да обикаля тези 123 страни, те ще му дойдат на крака, така, че не се грижете толкова и не мислете, и двете не ви се отдават.

96

Мужик

преди 1 година

Ха ха ха, сега и Путин ще ги осъди и те повече няма да могат да пътуват до Русия, Северна Корея, Сирия, Еритрея и в дupника на географията. А Путин ще гледа целия цивилизован свят през крив макарон! Хо Хо Хо....

95

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало Путин ще фалира САЩ и Европа, пък те да да го обявяват за какъвто си искат.

94

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече глупости творят сащисаните, толкова по-близо е края на еднополюсният им свят. Институциите, които са за тяхна употреба стремглаво губят авторитет.

93

Анонимен

преди 1 година

Арестувайте го бе! Щом искате трета световна война! Ама всичко давате от себе си да я предисвикате. Кога ще има съд за Буш младши за избитите стотици хиляди деца в Ирак, заради несъществуващо "оръжие за масово поразяване"?

92

Анонимен

преди 1 година

До Врач 101. Да не би със Зеленски да сте на една дрога.

91

Анонимен

преди 1 година

Путин има 2 възможности - да се предаде на МНС и да свърши като Милошевич или да се крие по бункери докато накрая го намерят и убият като куче, като Кадафи. Но така е - обикновено диктаторите свършват позорно.

90

ПроСоТо

преди 1 година

вижте:..-Ако беха апелирали да се ликвидира Путин щеше да има някакъв смисъл,макар и неизпълнимо решение /макар че никой не знае../..Но "арест" ?!...Помислете какво ще стане,ако..по някакъв фантастичен начин арестуват президента на страна,намираща се в състояние на война !..След края на конфликта да го съдят,ако има за какво...Но докато оръдията гърмят тия да бръщолевят за некакъв арест е..меко казано БЕЗУМИЕ.