129

МДААА ДААА

преди 11 месеца

Тоя съдия требва да го барнат и за кръвна връзка с педофил... И четем във Факти: Братът на прокурора, поискал ареста на Путин, е педофил....През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан е осъден на 18 месеца затвор за сексуално насилие над непълнолетно момче, но остава зад решетките само 9 месеца....

128

Анонимен

преди 1 година

С американския лендлиз лесно се превзема Берлин за 3 дни. Без него руската армия е неспособна да завземе и един град останал без население и читава сграда.

127

Анонимен

преди 1 година

Русия си търсеше белята през последните 15 години на перене и репчене и сега когато си я намери се чуди как да се измъкне от мъртвешката хватка в която сама съвсем съзнателно се натресе. Русия няма да излезе читава от тая война, след себе си ще остави една държава инвалид с десетина пъти по-малък размер. Така ще умре и последната руска гордост размера на Русия както умря и мита за непобедимата руска армия в предградията на никому неизвестния до преди година Бахмут.

126

Анонимен

преди 1 година

Смъртна присъда издадена от Путин е много лошо нещо, аз не бих спал спокойно след такава.

125

Анонимен

преди 1 година

Русия по друг начин трябва да отговори от позицията на силата. Те Запада не разбират от добро. Имаха добър живот благодарение на руските суровини но го загубиха за интересите на САЩ и прокс

124

Анонимен

преди 1 година

Както и да се врътка плешивото с токчетата, накрая ще бара меча.

123

Анонимен

преди 1 година

Кадафито едно време също никъв съд не го ловеше, но изяде дръжката на лопатата. А Чаушеску имаше 98% рейтинг, преди да гризнат дръвчето с Чаушесковица.

122

За Путин само добро

преди 1 година

Заслужава най-добрият новичок или полоний- все руски вълшебни лекарства.

121

джо

преди 1 година

До 666 и как е приключил Сталин??? Една древна китайска поговорка гласи.... Победителите не ги съдят....Когато руснаците приключат цялата ни *** ще е подредена по друг стандарт. Палячовците от Европа, трябва да се радват ако им остане ***.

120

Руснак

преди 1 година

Веднага да се образува дело срещу следствената путинска служба за скриване на истната и преднамеререна лъжа за откраднатите от Путин деца.

119

Пак по опорката?

преди 1 година

До Руснак: Не си руснак а най-обикновен русофобски т'рол. Скрий се в дупката си.

118

Анонимен

преди 1 година

До 666 Не можеш да го пипнеш с пръст.Щото ще победиш Русия и ще го арестуваш ли.

117

666

преди 1 година

Абе колкото и да се напъва Путин, накрая братко всички откачени диктатори свършват ЗЛЕ. Да прочете в историята и ще види. Примери бол. Чакаме с нетърпение.

116

Анонимен

преди 1 година

До МАРИЯПрава си Марче путин ще си получи заслуженото!

115

обективен

преди 1 година

Тия от МНС са болни лечението е една супена лъжица новичок след хранене сутрин ,обед, вечер.

114

Руснак

преди 1 година

Аз съм руснак, и според мене Путин заслужава разстрел. Колко престъпления е извършил от 20 години насам, колко хора е убил.

113

Анонимен

преди 1 година

Винаги трябва да се реагира на западните бесове. И България трябва да отхвърля всичко, прието от ЕС и САЩ, което е в наша вреда.

112

Анонимен

преди 1 година

До 123... Че това са основните принципи на краварите...

111

Анонимен

преди 1 година

Държавата която се пробва, немедленно ще приключи със съществуването си, без значение последствията..

110

МАРИЯ

преди 1 година

Тези който се мислят за много велики и раздават провосъдие на лица които не са им в юрисдикцията извършват по тежко престъпление от най-тежкото възможно и рано или късно ще си получат заслуженото